Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: با هماهنگی انجام شده با وزارت جهادکشاورزی و استانداری، تمامی مجوزها و پروانه های بهره برداری صادره واحدهای تولیدی بخش کشاورزی در تمامی فعالیت‌ها تا پایان اردیبهشت ماه سال ۹۹ تمدید می‌شود.

اکبر فتحی در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و در راستای سیاست‌های ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا مبنی بر کاهش ترددهای غیرضروری کشاورزان، تولیدکنندگان و بهره برداران، خدمات مورد نیاز تمامی صاحبان پروانه‌های بهره برداری واحدهای تولیدی و خدماتی بخش کشاورزی که تاریخ اعتبار آن‌ها از اول اسفند به پایان می‌رسد، تا پایان اردیبهشت 1399 بدون نیاز به تمدید پروانه ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هماهنگی‌های لازم با سایر دستگاه‌های خدمات رسان به کشاورزان که  خدمات مرتبط با  تأمین انواع انرژی، سوخت، تسهیلات و... را که باید پروانه‌های دارای اعتبار ارائه کنند، انجام شده تا بهره برداران با مشکلی مواجه نشوند.

وی گفت: صدور تمام مجوزهای جدید اعم از پروانه تاسیس و بهره‌برداری، مجوز فعالیت و ... که صدور آن مستلزم مراجعه حضوری متقاضی است به پایان اردیبهشت ماه 1399 موکول شده است.

فتحی با بیان این‌که بهره برداران و سرمایه گذاران بخش کشاورزی تا اطلاع ثانوی از مراجعه غیرضروری به سازمان جهادکشاورزی خودداری کنند، افزود: بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه‌های مشخص شده ثبت و پیگیری کنند.

وی بیان کرد: تمامی مراحل صدور موافقت‌های اولیّه، پروانه‌های تاسیس و پروانه‌های بهره برداری ازطریق سامانه پنجره واحد صدور مجوزهای کشاورزی خدمات الکترونیک به آدرس eagri.maj.ir انجام می‌شود و مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان با شماره تلفن دفتر مدیریت 34494418 و معاون مدیریت 34494416  نسبت به دستور بررسی، تائید یا ارجاع نامه‌ها و پرونده‌های الکترونیکی به کارشناسان تخصصی و درنهایت صدور مجوز اقدام می‌کنند.

وی ابراز کرد: سامانه پنجره واحد مرکز خدمات سرمایه گذاری استان جهت پیگیری استعلامات به آدرس https://www.isw-ea.ir، سامانه پنجره واحد صدور مجوزهای بخش کشاورزی جهت صدور مجوزها به آدرس https://eagri.maj.ir، سامانه دادور جهت رسیدگی به شکایات متقاضیان صدور مجوزها به آدرس http://www.g4b.ir، سامانه یکپارچه تسهیلات اعتباری جهت ثبت و پیگیری درخواست تسهیلات به آدرس https://cita.maj.ir و سامانه تسهیلات رونق تولید به آدرس www.behinyab.ir از سامانه‌های مشخص شده جهت انجام امورات غیر حضوری مشخص شده و بهره برداران سوالات خود را از طریق تلفن 34494262 پیگیری کنند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان این‌که جهت پیگیری درخواست‌ها از امور اراضی نیز شماره تلفن‌های مجزا تعیین شده است، افزود: بهره برداران بخش کشاورزی می‌توانند با شماره تلفن‌های 6 - 34438000 داخلی 187 واگذاری طرح‌های کشاورزی، داخلی 181 واگذاری طرح‌های غیر کشاورزی، داخلی 185 انتقال قطعی، داخلی 190 حفظ کاربری و381 حفظ کاربری و رفع تداخلات تماس بگیرند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی در پایان خاطرنشان کرد: تمامی خدمات مرتبط به بخش کشاورزی به صورت غیرحضوری از طریق وب سایت سازمان جهاد کشاورزی استان  آذربایجان شرقی به آدرس https://www.eaj.ir/ و شماره تلفن های 6 - 34438000  انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کشاورزی مجوز فعالیت سازمان جهادکشاورزی پایان اردیبهشت آذربایجان شرقی کشاورزی استان بهره برداران بخش کشاورزی بهره برداری شماره تلفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، وی با اشاره به تمدید پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، گفت: طبق قانون، پروانه ۱۵ ساله فعالیت شرکت مخابرات در ابتدای سال ۱۴۰۳، نیاز به تمدید داشت که پس از برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی بین سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات، توسط آقای دکتر زارع‌پور، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، به شرکت مخابرات ایران اعطا شد.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه در الحاقیه شماره ۶، تمام خدمات و فعالیت‌های شرکت مخابرات ایران در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، اعلام کرد: طبق این الحاقیه، شرکت مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون پوشش خانوار در چاچوب طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهاست.

وی با تشریح اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها، به عنوان پروژه راهبردی وزارت ارتباطات، افزود: تمدید پروانه شرکت مخابرات با توجه به گستردگی نوع خدمات و ارائه خدمات زیرساختی مخابرات به سایر اپراتورها، اهمیت زیادی دارد که با اعطای پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، زمینه ارائه خدمات بهتر و شایسته‌تر در تمام بخش‌های مرتبط توسط شرکت مخابرات ایران، فراهم شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: هم‌اکنون صنعت ICT برای پیشرفت و ارائه خدمات در قالب استاندارد‌های جهانی، نیازمند است تا پاسخگوی مشتریان در فناوری‌های نوین باشد که با امضای این تفاهمنامه، مسیر خدمت‌رسانی شرکت مخابرات در طرح پوشش ۲۰ میلیون فیبرنوری وزارت ارتباطات، سریع‌تر و هموارتر شد.

وی ادامه داد: در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به دکتر زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین اعطای پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به مخابرات با حضور آقای دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت‌مدیره شرکت و اینجانب، برگزار شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: هدف نهائی از الحاقیه و تمدید‌ پروانه، رفع نقاط ضعف و ارائه بهترین خدمات به مشتریان شرکت مخابرات در حوزه‌های مختلف و افزایش خدمت‌رسانی به مردم است.

وی ضمن تشکر از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات از توسعه شبکه مخابراتی کشور گفت: علاوه بر اجرای ۷ میلیون پوشش از ۲۰ میلیون پوشش وعده‌داده‌شده از سوی وزیر محترم ارتباطات، ما با توجه به زیرساخت‌های گسترده شرکت مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، آماده‌ایم تا یاری‌گر سایر اپراتور‌ها به منظور تکمیل پوشش فیبر‌نوری در این طرح ملی باشیم.

دیگر خبرها

  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد: رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • صدور و تمدید ۱۸۰ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • ۲۰ هزار حلقه چاه آب در مازندران غیرمجاز است
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد