Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین گزارش روزانه اپیدمیولوژی بیماری کرونا، از سوی کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت منتشر شد که بر اساس آن میانگین سنی مبتلایان و فوت شدگان این بیماری در کشور مشخص شده و روند جهانی کووید-۱۹ را هم نشان می دهد.

به گزارش ایسنا، اولین گزارش روزانه اپیدمیولوژی بیماری کرونا، از سوی کمیته اپیدمیولوژی وزارت بهداشت منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این روزنگار که موارد بیماری تا ۲۳ اسفندماه را محاسبه کرده، تا کنون ۱۲۳ کشور بروز کرونا را گزارش کرده‌اند که تا مقطع زمانی ۲۳ اسفندماه، بیشترین موارد ابتلا در خارج از چین به ترتیب مربوط به کشورهای ایتالیا (۱۵۱۱۳)، ایران (۱۱۳۶۴) و کره جنوبی (۷۹۷۷)، اسپانیا (۲۹۶۵)، فرانسه (۲۸۶۰)، آلمان (۲۳۶۹)، آمریکا (۱۲۶۴)، سوییس (۸۵۸)، ژاپن (۶۷۵)، دانمارک (۶۷۴)، سوئد (۶۲۰)، هلند (۶۱۴) و انگلستان (۵۹۴) است. (البته شایان ذکر است که طبق آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت در لحظاتی قبل، موارد قطعی شناسایی شده بیماری در ایران به ۱۲۷۲۹ تن رسید.)

بر اساس این روزنگار، نمودار مقایسه‌ای فراوانی تجمعی موارد بیماری کووید۱۹ در کشورهای مختلف نشان می‌دهد که متوسط میزان رشد روزانه مبتلایان در کشورهای مختلف ۳۳ درصد بوده است که البته نمودار استخراج شده برای ایران شبیه کره جنوبی است.

در عین حال طبق این نمودار، وضعیت چند کشور غیرعادی به نظر می رسد؛ اول آمریکا که احتمالا به دلیل پنهان کردن کرونا تا روز ششم بوده است و ژاپن که یا بدلیل اقدامات سخت و سریع و یا عدم گرفتن تست از مبتلایان بوده  و بنابراین گزارش کم‌تر بوده است.

طبق این نمودار به نظر می‌رسد، شهر_ کشورهای کوچکی نظیر هنگ کنگ و سنگاپور هم که در کنترل بیماری موفق بوده‌اند، بیش‌تر به دلیل اقدامات سخت‌گیرانه است که در کشورهای بزرگ قابل اجرا نیست؛ مثل مجازات زندان یا پرداخت ۱۰ هزار دلار برای عدم قرنطینه خانگی و ... البته تعطیلی سریع مدارس هم موثر بوده است.

در عین حال در بخش دیگری از این روزنگار نمودار توزیع فراوانی موارد ابتلای قطعی ‌کووید۱۹ در ایران به تفکیک سن و جنسیت منتشر شده است که بر اساس آن در میان موارد ابتلا به نسبت مرد به زن در موارد قطعی ۱.۴ بوده است. همچنین میانگین سنی ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در کشورمان ۵۴ سال بوده است.

بر اساس این روزنگار حداقل سن مبتلایان به کرونا کودکان زیر یک سال و حداکثر سن مبتلایان نیز ۹۸ سال بوده است.

در این گزارش روزانه اپیدمیولوژی بیماری کرونا، بر اساس نموداری که توزیع سنی و جنسی موارد فوت شده، به دلیل ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را در کشور نشان می‌دهد، نسبت مرد به زن در افراد فوت شده ۱.۴ بوده و میانگین سنی درگذشتگان کرونایی در کشور، ۶۷ سال گزارش شده است. همچنین حداقل سن فوت شدگان سه سال بوده که البته در کودک مبتلا به سرطان خون گزارش شده و حداکثر سن فوت شدگان ۹۱ سال بوده است.

در عین حال بر اساس نموداری که درباره فراوانی بیماری‌های زمینه‌ای در مبتلایان به کرونایی که متاسفانه فوت شده‌اند، بیشترین مبتلایان که فوت شده‌اند به ترتیب دارای بیماری‌های زمینه‌ای دیابت با بیش از ۱۶ درصد موارد، بیماری‌های قلبی و عروقی با بیش از ۱۴ درصد موارد، سایر بیماری‌های زمینه‌ای با بیش از ۱۰ درصد موارد و سپس آسم، سرطان، بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های اعصاب، اختلالات خونی، نقایص سیستم ایمنی، اختلالات کبدی و... بوده‌اند.

البته باید توجه کرد که از آنجایی که در جامعه میزان افراد مبتلا به دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی بیش از سایر بیماری‌های زمینه‌ای است، بنابراین فراوانی مرگ گزارش شده در این گروه نشانه خطر بیشتر در این افراد نیست.

در عین حال در این روزنگار بیشترین علائم بالینی موارد قطعی کرونا در زمان بستری نیز طی نموداری مشخص شده است؛ به طوری که بیشترین عوامل بالینی با ۵۴ درصد به سرفه و تب اختصاص دارد. در موارد بعدی PO۲

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس بیماری های زمینه ای میانگین سنی موارد قطعی عین حال سال بوده فوت شده بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۸۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: پارسال تعداد بیماران جدید مبتلا به دیابت در خراسان رضوی کمتر از پنج هزار نفر گزارش شده است که این میزان در سال قبل از آن حدود هزار و ۷۹۰ نفر بود.

دکتر زهرا دستجردی افزود: کنترل همه گیری ویروس کرونا و ایجاد فرصت بیشتر مراقبان سلامت برای انجام غربالگری بیماری دیابت، اجرای پویش ملی سلامت در سال ۱۴۰۲ از جمله عوامل افزایش غربالگری و شناسایی بیماران دیابتی است.

وی با بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: ۶۶ درصد از مبتلایان به دیابت شناسایی شده در نیشابور زن و بقیه مرد هستند.

وی افزود: در قالب طرح ملی سلامت ( از ۱۵ آبان تا پایان دی ماه ۱۴۰۲) ببش از ۲ هزار و ۵۰ بیمار جدید مبتلا به دیابت در نیشابور شناسایی شدند و تحت درمان قرار گرفتند.

دستجردی اظهار کرد: همچنین سال گذشته در راستای تشدید خطرسنجی و شناسایی بیشتر بیماران مبتلا به دیابت در رده سنی بالای ۳۰ سال، حدود ۱۱۰ تیم سیار خطرسنجی برای انجام غربالگری دیابت و فشار خون به ادارات و کارخانه های مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اعزام شدند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان «نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه»، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • میانگین نرخ ارز تخصیصی برای واردات ۳۷ هزار و ۵۰۰ تومان است
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • ثبت بیشترین بارندگی در ایستگاه آتشکده نهبندان با ۴۳ میلی متر
  • لاپوشانی جنایات نظامیان صهیونیست از سوی بلینکن
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • رکوردشکنی جدید فرودگاه استانبول
  • تهران بیشترین تعداد چند قلوزایی را در کشور دارد
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • هشدار دامپزشکی تربت حیدریه به دامداران در خصوص بیماری آنتروتوکسمی (قلوه نرمی)