Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر سعید سرکار در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص تامین ماسک های نانو در شرایط کنونی با بیان اینکه تلاش ما این است که ماسک‌های نانو را به تولید هر چه بیشتر برسانیم، بیان کرد: دو شرکت دانش بنیان در حال تولید ماسک های نانو هستند؛ علاوه بر این شرکت ها، یک شرکت دیگر که دستگاه تولید نانوالیاف را به تولید می رسانده و ماسک های معمولی را به نانو تبدیل می کرده اکنون وارد مرحله تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این شرکتی که دستگاه تولید نانو الیاف را تولید می کرد، دو دستگاه آماده صادرات را از بسته بندی خارج کرده و از آنها برای تولید ماسک های نانو در شرایط فعلی کشور استفاده می کنند.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو ادامه داد: با احتساب این شرکت، در حال حاضر سه شرکت تولید کننده در عرصه تامین ماسک های نانوی با کیفیت مشغول به کار هستند؛ همه این شرکتها در تلاش هستند با حداقل مشکل به تامین ماسک ها بپردازند.

سرکار با اشاره به ضرورت تامین ماسک ها برای کادر پزشکی و افراد مبتلا شده به ویروس کرونا گفت: در این شرایط تامین ماسک های بیمارستان ها واجب است زیرا در مواجهه با ویروس هستند؛ برای افرادی که در فضای باز در حرکت هستند ماسک نیاز نیست.

وی در پاسخ به اینکه در تامین مواد اولیه تولید این ماسک ها مشکلی وجود دارد یا خیر گفت: تمام مواد اولیه داخلی است؛ تاکنون هم برای تولید ماسک ها به خارج از کشور وابسته نبوده ایم و حتی ماشین الان صنعتی تولید این ماسک ها هم در کشور خودمان تولید می کنیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو با بیان اینکه این ماسک ها با قابلیت بالا به تولید می رسند گفت: هیئت امنای ارزی خوشبختانه اعلام کرده که هر چه این شرکت ها تولید کنند را خریداری خواهد کرد و هفته گذشته قراردادی با شرکتها در این زمینه منعقد شده تا اطمینان خاطری برای شرکتها باشد. این قرارداد برای سه الی چهار ماه است.

وی با تاکید بر اینکه باید توزیع این ماسک ها متمرکز باشد عنوان کرد: اکنون وزارت بهداشت به خوبی توزیع این ماسک ها را مدیریت می کند و به دست بیمارستانها می رساند.

کد خبر 4877898 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری نانو تولید ماسک طبی ویروس کرونا فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی ایالات متحده آمریکا نوآوری گوگل فناوری فضایی اینترنت تولید ناسا موبایل شرکت هواوی هوش مصنوعی تولید ماسک ها تامین ماسک ها ماسک های نانو ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۵۹۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA درباره محصولات تولید شده در این شرکت به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی بر پایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی بر پایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های مواد غذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله بی‌توجهی به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده بر پایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • رونمایی از مینی‌بوس دانش‌بنیان با ظرفیت ۲۱ نفر در سمنان
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • رونمایی از دستگاه پرس گرم عایق بندی شینه‌های ژنراتور‌های نیروگاهی
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • شرکت‌های دانش بنیان راه میانبر برای رشد تولید هستند
  • مسائل کوچک نباید منجر به اختلال در چرخه تولید شرکت‌های صنعتی و تولیدی شوش شود
  • طراحی دستگاهی برای آنالیز توزیع فشار در کف پا
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA