Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس گفت: کرونا باعث رکود در اقتصاد شده است و بسیاری از بخش‌ها با مشکل رو به رو شده‌اند.

علی بختیار در گفت‌وگو با خبرنگار درباره تاثیر شیوع بیماری کرونا بر اقتصاد و برخی از کسب‌وکارها گفت: کرونا امروز باعث رکود در بخش‌هایی از اقتصاد کشور شده است، مشاهده می‌کنیم تولید، تجارت، بازرگانی و پروژه‌های اجرایی با مشکلات فراوانی روبرو شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم گلپایگان در مجلش شورای اسلامی ادامه داد: چیزی به شب عید نمانده و بازاری‌ها از قبل برای این ایام برنامه‌ریزی کرده بودند تا بتوانند کالاهایشان را بفروشند اما امروز دچار مشکل شده‌اند.

وی با اشاره به این‌که تولیدکنندگان کل ایام سال چشم به بازار شب عید دارند، عنوان کرد: تولیدکنندگان برای شب عید برنامه‌ریزی می‌کنند و از قبل آنچه را که باید تولید کنند را تولید می‌کنند تا در این ایام بفروشند اما شیوع بیماری کرونا مانع شده است.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بیماری کرونا شرایط سختی را به وجود آورد، امروز این بیماری در سراسر جهان فراگیر شده است و همه بخش‌های زندگی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

وی خاطرنشان کرد: کرونا علاوه بر سلامت جسم بر سلامت روان هم تاثیر گذاشته است. امروز مردم در اضطراب و نگرانی به سر می‌برند.

بختیار ادامه داد: البته مسئولان پس از آن که متوجه وجود بیماری در کشور شدند، تمهیداتی را صورت و  اقدامات پیشگیرانه انجام دادند.

وی افزود: انشاالله از این شرایط عبور می‌کنیم، مهم در این برهه زمان مدیریت است‌ البته باید گفت که دولت می‌توانست مدیریت جدی‌تری داشته باشد و شرایط لازم را پیش از این‌ها برای قرنطینه، شیوع و حتی جلوگیری از بیماری فراهم سازد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بسیاری از مردم مسائل پیشگیرانه را رعایت می‌کنند.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص بیماری کرونا، گفت: کارهایی برای این مبارزه انجام شده است، امروز کیت‌های آزمایشگاهی در اختیار آزمایشگاه‌های سراسر کشور قرار گرفته و خدا را شکر روند بهبودی رو به جلو است.

بختیار افزود: انشاالله اقدامات بعدی نیز صورت خواهد گرفت تا کابوس این بیماری از سر مردم برداشته شود. این بیماری با گرمتر شدن هوا از بین می‌رود و مردم در یک آرامش قرار می‌گیرند و بخش‌های اقتصادی هم راه می افتند.

وی ادامه داد: امروز مدارس و دانشگاه‌‌ها به دلیل وجود شرایط کشور تعطیل می‌شوند بنابراین ما باید به آموزش از راه دور که مدت‌ها در باره آن صحبت شد و یا خدمات دولت الکترونیک که بحث‌های زیادی پیرامون آن انجام دادیم اهتمام ورزیم شاید این شرایط کمک کند دولت الکترونیکی که سال‌های سال است از آن صحبت می‌کردیم، گسترش یابد.

برچسب ها: کرونا ، کروناویروس

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا کروناویروس بیماری کرونا بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات مدیریت سرخابی‌ها توسط دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی از زبان وزیر اقتصاد

پیش از ظهر امروز، ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال و پرسپولیس توسط خریداران بانکی و پتروشیمی رسما معامله شد.

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در این باره سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگو با بخش خبری سیما در خصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: امروز ۸۵ درصد از سهام دو باشگاه پرطرفدار و مردمی استقلال و پرسپولیس در فرابورس ایران به بخش غیر دولتی واگذار شد.
وی در ادامه بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی بر سر کار آمد که هر دو باشگاه به جهت عدم رعایت برخی از ضوابط  و قوانین کنفدراسیون آسیا دچار محرومیت‌هایی شده بودند؛ در همان سال ستادی به عنوان هماهنگی اجرایی سازی واگذاری دو باشگاه بین وزارت ورزش، سازمان خصوصی سازی به نمایندگی از وزارت اقتصاد و سازمان بورس تشکیل و در اسفند همان سال اولین گام در این خصوص برداشته شد.

خاندوزی اضافه کرد: بعد از سه دوره که تلاش‌های دولت‌های مختلف برای واگذاری سهام این دو باشگاه از سال ۱۳۷۶ ناکام ماند، نهایت در اسفند ۱۴۰۰ با حضور ۴۰۰ هزار نفر از مردم و طرفداران آنها، افزایش سرمایه  و دو باشگاه برای بورسی شدن بدون سلب حق تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرآیند مالکیت این دو باشگاه که باید اتحاد مالکیت آن‌ها برای مراجع آسیایی حل و فصل می‌شد، صورت بگیرد که با اقبال بخش خصوصی و تعاونی در گام‌های اول مواجه نشد.

وزیر اقتصاد در ادامه اظهار کرد: با توجه مهلت AFC برای این دو باشگاه در نهایت در انتهای سال گذشته تلاش شد از طریق به مشارکت طلبیدن یک مجموعه یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و نیز کنسرسیومی از شرکت‌های پتروشیمی ذیل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس افتاد.

سخنگوی اقتصادی دولت همچنین اعلام کرد: طبق اطلاعات موجود در فرابورس ارزش نهایی سهام این دو باشگاه تقریبا ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال و ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس است و امیدواریم روز چهارشنبه در یک مراسم رسمی با حضور وزیر ورزش و جوانان این قطعی سازی، اطلاع رسانی شود.

وی افزود: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله امروز در فرابورس به شکل نقدی  و ۹۰ درصد اقساطی تعیین شد، تکلیف بخش نقدی امروز مشخص و درباره بخش اقساطی نیز مقرر شد هر ۶ ماه یکبار توسط کنسرسیوم‌ها پرداخت شود.

خاندوزی در پایان گفت: تلاش دولت در این مرحله این بوده که در عین اینکه برای همیشه اتحاد مالکیت را حل کند، مسئله مدیریت اقتصادی، انضباط مالی و شفافیت این دو باشگاه را نیز حل کند، از جمله اینکه در دورانی که توسط کنسرسیوم‌ها مدیریت می‌شود؛ زمینه را فراهم کنیم تا زمان کسب درآمد پایدار ناشی از حق پخش این دو باشگاه که به شکل اساسی تری قطعا حل خواهد شد، همزمان مساله مربوط به جریمه‌هایی که توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا را به عنوان یک تهدید به فرصت برای اصلاح هم اقتصادی و هم مالی شرکت‌ها و هم حرفه‌ای و مدیریتی آن‌ها استفاده کنیم.

 

 

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • جزئیات مدیریت سرخابی‌ها توسط دو کنسرسیوم پتروشیمی و بانکی از زبان وزیر اقتصاد
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • رئیسی: پیشرفت‌های نیروهای مسلح تحت مدیریت عالی رهبر انقلاب موجب ایجاد امنیت، اقتدار و امید برای مردم و کشور شده است
  • برنامه‌ریزی برای گسترش محورهای پیاده در هسته مرکزی شهر قم
  • نیرو‌های مسلح در قضایای اخیر چهره خوبی از اقتدار خود به نمایش گذاشتند/ لزوم مواجهه با دشمن با تکیه بر نوآوری و ابتکار