Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@15:25:30 GMT

اختلالات بینایی در کدام بیماران شایع است؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۶۷۷۹۷

اختلالات بینایی در کدام بیماران شایع است؟

این مطالعه که توسط محققان دانشگاه نیمگن در هلند و با بررسی ۸۴۸ بیمار مبتلا به پارکینسون و ۲۵۰ داوطلب سالم صورت گرفته، نشان می‌دهد اکثر بیماران مبتلا یه پارکینسون از اختلالات چشمی رنج می‌برند؛ این درحالی است که این بیماران به دلیل مشکلات حرکتی بینایی قوی نیاز دارند. منظور از اختلالات چشمی، تاری دید، خشکی چشم، مشکل در انطباق سریع با نور محیط و درک عمق فضا و مشکلاتی مشابه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد معمولا هنگام مطالعه و رانندگی دچار ضعف بینایی غیر متناسب با سنشان می‌شوند.
متخصصان معتقدند افراد مبتلا به پارکینسون باید به محض مواجهه با مشکلات بینایی با پزشک مشورت کنند؛ چرا که این اختلالات به راحتی قابل درمان و پیشگیری هستند.
محرک اصلی بیماری پارکینسون یک نسخه جهش‌یافته از پروتئینی به نام آلفا سینوکلین است. این پروتئین در نورون‌های تولیدکننده دوپامین تجمع می‌یابد. جسم سیاه مغز پیام‌های عصبی را از طریق نخاع به عضلات مختلف ارسال می‌کند و این فرآیند از طریق ماده شیمیایی دوپامین صورت می‌گیرد.

به مرور زمان با تجمع آلفا سینوکلین عملکرد سلول‌های عصبی مختل شده و سلول‌ها از بین می‌روند. در این حالت مشکلات حرکتی ایجاد می‌شود و مراحل اولیه پارکینسون شکل می‌گیرد.
بیماری پارکینسون معمولا با لرزش یک دست آغاز می‌شود و به تدریج اکثر اندام‌ها را درگیر می‌کند. بیش از ۱۰ میلیون نفر در سراسر جهان به پارکینسون مبتلا هستند.

این بیماری دومین بیماری شایع عصبی پس از آلزایمر است. در حال حاضر هیچ درمانی برای این عارضه وجود ندارد.
نتایج این مطالعه در نشریه Neurology منتشر شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اختلالات بینایی پارسی خبر مشکلات حرکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی از جمله علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان است، گفت: مصرف بعضی داروها می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود.

علی قطبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه تشخیص بیماری پارکینسون را می‌توان یکی از دشوارترین تشخیص‌ها در علوم اعصاب دانست، اظهار کرد: دو مشکل اساسی شامل افتراق بیماری پارکینسون از بیماری‌هایی دارای علائم مشابه و پارکینسون ثانویه در تشخیص بیماری پارکینسون نقش دارد.

وی با اشاره به بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون افزود: آسیب عروق مغز، آنسفالیت (عفونت مغزی و التهاب‌های نسجی مغز)، افزایش مایع مغزی نخاعی، لرزش اسنشیال، افسردگی، پارکینسون ناشی از دارو، پارکینسون ناشی از فلزات سنگین و سوپرانوکلئارپالسی پیش‌رونده، از جمله بیماری‌های تقلید کننده پارکینسون شناخته می‌شوند.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با بیان اینکه مصرف بعضی داروها و قرار گرفتن در معرض بعضی از سموم و فلزات سنگین مانند منگنز می‌تواند منجر به بروز علائم پارکینسون در فرد شود، تصریح کرد: بیماری پارکینسون در سه مرحله خفیف، متوسط و پیشرفته تقسیم‌بندی می‌شود.

قطبی ادامه داد: در مرحله خفیف بیماری، علائم آزاردهنده است، اما به طور معمول مانع انجام بسیاری از فعالیت‌ها نمی‌شود و می‌تواند از داروها برای کنترل علائم استفاده کرد؛ علائم این مرحله از بیماری پارکینسون شامل خم نشدن راحت زانوها، ناتوانی در تغییر حالت چهره، احساس سنگینی در پاها، ریزتر و کوچک‌تر شدن دست‌خط و سفت شدن دست‌ها و پاها است.

وی با بیان اینکه دیگر علائم مرحله خفیف این بیماری شامل داشتن علائم در یک سمت بدن و خمیده شدن وضعیت، حالت بدنی و طرز ایستادن است، گفت: بیشتر اوقات علائم بیماری پارکینسون در مرحله متوسط بین سه تا هفت سال اتفاق می‌افتد که از جمله آنها می‌توان به تغییر در نحوه صحبت کردن، خشکی و سفتی راه رفتن و احتمال سقوط یا افتادن روی زمین، اشاره کرد.

مدیرعامل انجمن خیریه پارکینسون با اشاره به اینکه دیگر علائم مرحله متوسط پارکینسون شامل مشکل در تعادل و هماهنگی عضلات، کوچک و درهم شدن گام‌ها، مشکل در بلع و کندی حرکات است، اضافه کرد: در مرحله پیشرفته بیماری، بیمار پارکینسون به تخت یا ویلچر محدود می‌شود و ناتوانی در تنها زندگی کردن، مشکلات شدید در وضعیت گردن، کمر و باسن و نیاز به کمک دیگر افراد برای انجام فعالیت‌های روزمره در این بیماران دیده می‌شود.

قطبی با بیان اینکه بیماری پارکینسون بیشتر در سنین بالای ۶۵ سال دیده می‌شود، خاطرنشان کرد: علائم و نشانه‌های پارکینسون با شروع زودرس یا پارکینسون در جوانان شامل انقباض ناخواسته عضلانی، لرزش خفیف دست‌ها در حالت استراحت، انقباض طولانی مدت عضلات و بروز حرکات غیرعادی و کنترل نشده است.

کد خبر 746766

دیگر خبرها

  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • پیوند مدفوع می تواند علائم حرکتی در پارکینسون را بهبود بخشد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها