Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، دکتر هادی میرزایی رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل  در نشست با خبرنگاران در سرسرای دانشگاه علوم پزشکی زابل افزود: پس از اعلام نخستین مورد مثبت ویروس کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی زابل با زمان شناسی و پایش لازم، تمام افرادی که از سیستان به قم و گلستان و برعکس سفر داشتند را نمونه گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او تصریح کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا در ایران تا ۵۸ ساعت بعد از آن تنها سه گزینه مثبت در منطقه سیستان وجود داشت که به یکباره پس از ورود مسافران به منطقه این آمار با جهش بیش از سه برابری روبرو شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل اظهارداشت: زیرساخت های فعلی بهداشتی منطقه سیستان پاسخگوی شرایط فعلی است و با افزایش تعداد مثبت ویروس کرونا کنترل آن غیرممکن خواهد بود.

او  افزود: سال گذشته افزون بر ۱۰۰ هزار نفر مسافر نوروزی به منطقه سیستان سفر داشتند که طبق پیش بینی این رقم در سال جاری به ۲۰۰ هزار نفر می رسد که اگر یک درصد این افراد ناقل باشند کنترل این ویروس بشدت سخت می شود.

میرزایی از تمام افرادی که قصد سفر به منطقه سیستان را دارند درخواست کرد برای حفظ جان خود و عزیزانشان به این منطقه سفر نکنند.

او  گفت: در ورودی شهر جدید رامشار کمپ کنترل ویروس کرونا ایجاد شده و افراد مشکوک که از دیگر نقاط استان و کشور وارد منطقه سیستان شوند بمدت ۱۴ روز دوره نهفتگی را باید طی کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل یادآورشد: تالارهای پذیرایی از دو هفته پیش تعطیل شده و به هیچ عنوان مجوز برگزاری هیچ برنامه ای را ندارند و ادارات منطقه با ۵۰ درصد ظرفیت نیرو به مردم خدمات رسانی می کنند و از امروز بازارهای منطقه و آرایشگاه‌های زنانه تعطیل است.

او  اظهارداشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در منطقه سیستان تاکنون ۷۳ نفر بستری و مرخص شده اند و در حال حاضر ۱۳ نفر در بیمارستان تنفسی سینا بستری هستند که از این تعداد دو نفر مثبت کرونا هستند.

میرازیی با بیان اینکه ۲ نفر تاکنون بر اثر ویروس کرونا در منطقه سیستان فوت کرده اند گفت: این ۲ فرد دارای بیماری زمینه‌ای بودند به طوریکه یکی از آنان فردی مسن با ۷۰ سال سن و بیماری قلبی بود.

او ادامه داد: همچنین بیمار دوم فردی ۴۸ ساله بود که قبل از رسیدن کادر بهداشت و درمان به دلیل ایست قلبی تنفسی جان خود را از دست داده بود.

انتهای پیام/.ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زابل ویروس کرونا منطقه سیستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص( در تمام تخصص‌ها)کمبود وجود دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مجید محبی در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم، همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت:  یک هزار و 520  تخت در بیمارستان‌های دولتی قم وجود دارد و بر اساس سرانه یک هزار  تخت درمانی در بیمارستان‌های دولتی قم کمبود وجود دارد.
 
وی افزود:  سرانه پرستار در قم یک و یک‌دهم پرستار به‌ازای هر تخت است، اما ایدئال یک و  چهار‌ دهم پرستار به ازای هر تخت نیاز  است که بر اساس این حدود  450 پرستار نسبت به هر تخت در استان قم کمبود وجود دارد.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: در قم در حوزه پزشکان عمومی و متخصص در تمام تخصص‌ها کمبود وجود دارد و حدود 200 متخصص و بیش از 300 پزشک عمومی کمبود در قم وجود دارد.
 
 محبی عنوان کرد: در خصوص وضعیت پرداخت‌ها به پزشکان و پرستاران باید گفت اگر مطالبات ما وصول شود همه مطالبات کادر درمان پرداخت خواهد شد 250 میلیارد تومان بدهی به پزشکان و پرستاران وجود دارد؛ اما بیش 400 میلیارد تومان از سازمان‌های بیمه‌گر مطالبات داریم.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: پیگیری زیادی برای وصول مطالبات انجام شده است و اولین پولی که به علوم پزشکی استان قم واریز شود مطالبات پزشکان و پرستاران را پرداخت خواهیم کرد، با این شرایط اداره‌کردن بیمارستان‌ها سخت است بیشترین مطالبه دانشگاه علوم پزشکی از تأمین اجتماعی است که آنها هم می‌گویند دولت مطالبات آنها را نداده است.
 
وی با اشاره به اینکه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های قم وجود دارد، بیان کرد: پیگیری‌های زیادی  از وزارت بهداشت و درمان انجام دادیم؛ اما چون قم نزدیک تهران است، اعلام می‌کنند استان قم در اولویت تخصیص و سهمیه پزشک متخصص نیست و پزشکان متخصص به مناطق محروم اعزام می‌شوند.
 
 محبی خاطرنشان کرد: بیشترین متخصصان بانوان هستند در سال گذشته 27 متخصص به قم اختصاص داده شد که 19 متخصص خانم بودند که نصف این متخصصان خانم بنا به دلایلی از جمله زایمان نتوانستند در چرخه درمان قم باقی بمانند.
 
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به اینکه در بحث برخورد با زیرمیزی‌ها، علوم پزشکی تنها مرجع رسیدگی نیست، گفت: برخورد با زیرمیزی پزشکان روند پیچیده‌ای دارند در گذشته تعدادی پزشک که در گرفتن زیرمیزی حرفه‌ای بودند به مقام قضایی معرفی شد که هر 6 نفر تبرئه شدند؛ چون شاکی خصوصی نداشتند. همچنین 6 پزشک که گرفتن زیرمیزی آنها برای دانشگاه علوم پزشکی محرز شده بود از بیمارستان‌های دولتی قم اخراج شدند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • تکمیل بزرگراه زهک-زابل وتقاطع غیرهمسطح زهک درشش ماهه اول امسال
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت