Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سی و هشتمین نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه به ریاست هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و با حضور حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان و مدیران دستگاه های اجرایی با رویکرد بررسی تأثیر ویروس کرونا بر کسب و کارها، کارخانجات و واحدهای تولیدی و چگونگی ایجاد مشاغل جدید در حوزه it در سالن جلسات شهدای دولت استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ابتدای این نشست ضمن ارائه گزارش از پیامدها و راهکارها ی پیشنهادی در خصوص تأثیر شیوع ویروس کرونا بر کسب و کارهای استان با اشاره به هدفگذاری ایجاد بیش از 22 هزار فرصت شغلی در استان برای سال آینده بر اساس کتاب سند اجرایی اشتغال، گفت: شیوع ویروس کرونا می‌تواند این هدفگذاری را تحت تأثیر قرار دهد.
حسن عزیزی با ارائه پیشنهادهایی برای کمک به فعالان اقتصادی استان در این زمینه، عنوان کرد: باید حمایت‌هایی در زمینه پرداخت حق بیمه، مالیات، عوارض شهرداری و یا امهال تسهیلات بانکی در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه خود این واحدها نیز باید به سمت خلاقیت بروند، افزود: می‌توان در این شرایط مشاغل جدیدی تعریف کرد که بخشی از مشکلات اقتصادی موجود را مرتفع کند.
حسن عزیزی در ادامه جلسه از پرداخت 1277 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در سرفصل‌های مختلف در استان کرمانشاه از ابتدای سال جاری تا کنون خبر داد و عنوان کرد: این در حالی است که برای اشتغال امسال حدود 1430 میلیارد تومان تسهیلات داشتیم و توانستیم نزدیک به 90 درصد آن را جذب کنیم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از کسب رتبه دوم کشور در طرح یارانه دستمزد هم خبر داد و تأکید کرد: اگرچه سهمیه استان کرمانشاه در این بخش 1052 نفر بود، اما به عملکرد 1150 نفری دست پیدا کردیم.
دبیر کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمانشاه از هدفگذاری ایجاد 22 هزار و 464 شغل برای استان در سال آینده هم یاد کرد و گفت: البته مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا ممکن است این هدفگذاری را تحت تاثیر قرار دهد.
در ادامه این نشست فرهاد مرزی نماینده خانه صنعت و معدن استان، صلاحی نماینده سازمان صنعت و معدن، سلیمی نماینده خانه اصناف، علیخانی رئیس سازمان نظام رایانه ای، بهنیا مدیرکل ارتباطات و فن آوری اطلاعات استان هرکدام به نوبه خود ضمن ارائه گزارشی از تأثیر ویروس کرونا بر کسب و کارها در واحدهای صنفی، واحدهای تولیدی و خدماتی در استان، راهکارهای چگونگی مقابله با ویروس در واحدهای اقتصادی و چگونگی ایجاد مشاغل جدید در حوزه it را بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه مدیرکل تعاون ویروس کرونا حسن عزیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونی‌ها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونی‌ها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونی‌ها بر عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامه‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

احمدی سپس اشاره‌ای به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونی‌های استان را توسعه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیش‌بینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان در سطح استان است.

احمدی یکی دیگر از برنامه‌های امسال را تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان‌های استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکت‌های تعاونی را در سایر شهرستان‌های استان نیز تشکیل دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌ها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونی‌ها می‌توانند با جمع‌آوری سرمایه‌های خرد مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و... فعالیت داشته باشند و دستگاه‌های دولتی نیز مکلفند این شرکت‌های تعاونی را در مناقصات و مزایده‌ها در اولویت قرار دهند.

احمدی معتقد است، این تعاونی‌ها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی‌گری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستان‌ها پررنگ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های مهم امسال استان تشکیل تعاونی‌ها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکار‌های کاهش بیکاری بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، تشکیل شرکت‌های تعاونی است.

به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایه‌های خرد آنها کمک می‌کند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونی‌ها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به حل مشکل تامین مالی تعاونی‌ها کمک کند.

احمدی از دستگاه‌هایی که صادر کننده مجوز سرمایه‌گذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایه‌گذاری را به تشکیل شرکت‌های تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوز‌های مختلف برای تعاونی‌ها خصوصا تعاونی‌هایی که با رویکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بازدید شبانه از واحد‌های شبکار نیروگاه سیکل ترکیبی ارومیه
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار سه دهک اول درآمدی
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار
  • ممنوعیت استفاده از نیروی کار اتباع غیرمجاز در واحد‌های تولیدی
  • کسب رتبه نخست هرمزگان در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری
  • شناسایی ۱۷۱ تبعه خارجی غیرمجاز در واحدهای اقتصادی کرمانشاه
  • شناسایی بیش از ۱۷۰ تبعه غیر مجاز در کرمانشاه
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال