Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز رضا محمدعلی بیگی* :

پرداختن به طیف وسیعی از تجربه، دانش، ارزش‌ها، اعتقادات و مهارت‌های مرتبط با تهیه و تصویب قوانین دریایی (توسط یک نهاد قانون‍گذاری از طریق فرایند قانونی‌سازی آن) به منظور ظرفیت‌سازی جهت مشارکت در توسعه اجتماعی و اقتصادی‌شان، وقتی‌که شاهد تغییرات مداوم سیاست‌های خارجی دولت به دلیل تاثیر عوامل جغرافیایی (عواملی از جمله: اقلیم، پایداری، موقعیت مکانی، منابع طبیعی، جمعیت و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) هستیم موضوع مهمی است که این روزها در بین خبرگان صنعت دریایی جهان مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

به بیان ساده تر، پرداختن به نوع و چگونگی تاثیر تغییرات متداوم سیاست خارجی دولت‌ها (به دلیل تغییر عوامل جغرافیایی) بر عملکرد نظام تدوین و تصویب قوانین و مقررات دریایی (ملی و بین المللی)، به اداره دریایی کشورها در حوزه تعاملات بین‌المللی کمک می‌کند تا:

1- در چهارچوب یک طرح برد – برد، اقداماتی را در سازمان‌های بین المللی آغاز، پیگیری و به سرانجام برسانند. 2- لوایح دریایی ارائه شده به هیئت وزیران و سپس مجلس شورای اسلامی طوری تنظیم شوند تا حداقل دارای طرح‌های توجیه اقتصادی، مالی، اجتماعی، سیاسی، فنی و در پایان توجیه اجرایی باشند.

طرح‌هایی که به نظر می‌رسد در حال حاضر به تمام آنها و نیز مهمتر از همه به کم و کیف محتویات آنهایی هم که وجود دارند، توجه نمی‌شود و این تعلل باعث شده تا نه تنها قوانین و مقررات ملی دریایی به درستی تدوین نشود بلکه به درستی در نهاد قانون‌گذاری هم مورد تجزیه و تحلیل و سپس تصویب قرار نگیرند و اگر هم  همین لایحه پر نقص و اشکال در مجلس تصویب شود و مورد تائید شورای نگهبان هم قرار گیرد، در فرایند اجرا با چالش‌های اساسی مواجه خواهد شد. تدوین و تصویب قانون توسعه و حمایت از صنایع دریایی از جمله این قوانین است که به دلیل فقدان این طرح‌ها، در فاز اجرا با چالش‌های اساسی مواجه شده است.

* کارشناس صنایع دریایی

رضا محمدعلی‌بیگی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: صنایع دریایی توسعه و حمایت از صنایع دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون

امتداد - از ابتدای سال تا پایان روز سه‌شنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ بیش از ۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طی ۲۸ روز ابتدایی سال جاری، ۵۳۳ میلیون دلار ارز جهت واردات کالاهای اساسی و دارو با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان تامین شد.

 

 



کالاهای تجاری و بازرگانی نیز ۱۳۷۸ میلیون دلار را با میانگین قیمت ۴۱ هزار تومان طی این مدت به خود اختصاص داد و این رقم برای واردات در مقابل صادرات عدد ۴۸۵ میلیون دلار را با نرخ توافقی نشان می دهد.تامین ارز گروه خدمات نیز ۸۸ میلیون دلار بوده است.



شایان ذکر است، در مجموع یک میلیارد و ۸۶۳ میلیون دلار ارز صنایع تامین شده است. تامین ارز صنایع به دو صورت نیمایی و توافقی بوده است. صنایع حمل و نقل و خودرو به ترتیب ۳۰۵ و ۱۵۸ میلیون دلار ارز نیمایی و توافقی دریافت کردند.

همچنین، تامین ارز نیمایی «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک»، «صنایع معدنی»، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» و «منسوجات» به ترتیب معادل ۱۰۶، ۸۸، ۵۹ و ۱۲۶ میلیون دلار صورت گرفته است؛ این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ، ۲۶، ۱۱۱، ۷۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۶۹۴ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۱۶ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

این گزارش حاکی است، تاکنون طی ۱۸ حراج شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ایران، ۲۴۶۱ قطعه شمش یک کیلوگرمی با عیار ۹۹۵ در هزار  در تالار  معاملات طلا مورد معامله قرار گرفت.

   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اجرای قانون ناشناخته: کارت زرد دوم بدون اخراج!
  • قانون اساسی برخاسته از نماز + فیلم
  • زیرساخت های توسعه ای استان کرمان باید تقویت شود
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو کاهش یافت
  • لزوم حمایت از پلیس برای برخورد با پدیده بدحجابی
  • ضرورت اجرای دقیق قانون تازه تصویب ساماندهی تجارت مرزی