Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-24@17:56:52 GMT

قطب جنوب 6 برابر سریع‌تر ذوب می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۴۰۷۰

قطب جنوب 6 برابر سریع‌تر ذوب می‌شود

ایران اکونومیست-نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد یخ‌های گرینلند و قطب جنوب 6 برابر سریع‌تر از دهه 1990 در حال ذوب شدن هستند.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد یخ‌های گرینلند و قطب جنوب ۶ برابر سریع‌تر از دهه ۱۹۹۰ در حال ذوب شدن هستند.

محققان تأکید می‌کنند، با ادامه این روند تا سال ۲۱۰۰ سطح دریا حدود ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ اینچ افزایش خواهد یافت و بیش از ۴۰۰ میلیون نفر را در معرض خطر سیل قرار می‌دهد.

محققان با بررسی داده‌های ۱۱ ماموریت ماهواره‌ای دریافتند، صدها میلیون نفر در صورت عدم کنترل گرمای جهانی در خطر هستند.

قطب جنوب و گرینلند ۶.۴ تریلیون تن یخ بین سال‌های ۱۹۹۲ تا ۲۰۱۷ از دست دادند که این منجر به افزایش سطح دریا در حدود ۰.۷ اینچ یا ۱۷.۸ میلی متر شد.

کارشناسان هشدار می‌دهند که افزایش آتی سطح دریا ممکن است برای جوامع ساحلی ویران کننده باشد؛ تحقیقات جدید نیز هشدار می‌دهد که تغییرات آب و هوایی در گرینلند و ذوب شدن ورق‌های یخ قطب جنوب باعث ایجاد اثرات مخربی شده است.

در حال حاضر دمای هوا در شبه جزیره‌ای واقع در شمال قطب جنوب به ۱۸.۳ درجه سانتیگراد رسیده است؛ یک ایستگاه تحقیقاتی آرژانتینی این عدد را به عنوان دمای این جزیره ثبت کرده و در صورت تأیید سازمان جهانی هواشناسی قطب جنوب برای گرم شدن رکورد زده است.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قطب جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شب اول قبرِ کسانی که دفن نمی‌شوند چگونه است؟
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • (ویدئو) حال خوب فلسطینی‌های آواره در ساحل دریا
  • تعابیر عجیب خاخام صهیونیست درباره ایران
  • ببینید | وحشت خاخام صهیونیست از قدرت منطقه‌ای ایران
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد
  • دریا در استان بوشهر متلاطم می‌شود
  • اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام شد
  • اطلاعیه اعلام اسامی چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی ویژه رشته شغلی آموزگار ۱۴۰۳
  • موج دریا مانع از شکست این تیم نشد