Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@14:13:41 GMT

سرود «خانواده» با یادآوری اهمیت این نهاد+صوت

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۴۹۹۳

به گزارش ایلنا، فرهنگسرای ابن سینا با محوریت یادآوری اهمیت نهاد خانواده در بین آحاد ملت ایران، سرود «خانواده» را در فضای مجازی منتشر کرد.

در توضیح این قطعه موسیقایی آمده است:

«سرود «خانواده» با محوریت یادآوری اهمیت نهاد خانواده تولید شد. خانواده مقدس ترین بنیاد بشری و مایه انس و آرامش است و تولید محتوای متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی از اولویت های سازمان های فرهنگی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا فرهنگسرای ابن سینا «سرود خانواده» را پس از سرود «قبله عشق» و «تهران شهری برای همه» با همکاری کانون فرهنگی صفیر عشق به سرپرستی هادی فرنیا و آهنگسازی امید رهبران تولید کرد. این سرود به صورت رایگان در اختیار گروه های دانش آموزی و فرهنگی قرار می گیرد.

شعر این کار توسط محمدجواد الهی پور سروده شده است و مضامینی چون آرامش، معرفی خانواده برتر، تعاون و تقسیم کار، جامعه سالم و افزایش امید و نشاط اجتماعی درمتن شعرگنجانده شده است.»

در متن شعر این سرود آمده است:

زندگیمون صاف و ساده
وقتی با هم باشیم دلها شاده
توی دنیا هیچ کجا نیس جمع خوب و پاکی مثل خانواده همدم هم

هم‌مسیریم ما همیشه توی جاده

گریه ها و خنده هامون بی اراده
زندگی زیباتر و آروم تره با  خانواده

پشتمون خالی نمیشه مثل کوهیم
جسممون از هم جداس اما یه روحیم
تو دوراهی ها کنار هم می مونیم
ما با هم یه اتفاق با شکوهیم
ما با هم یه رنگیم

خانواده سنگره یه تکیه گاهه
گرمی آغوششون پشت و پناهه
از تموم سختیا با هم گذشتیم
فکر هم باشیم که آینده تو راهه
با سختی می جنگیم
یه بابا که حرفاش چراغه برامون
 یه مادر یه گنجه می مونه  برامون
یه خواهر برادر میشن هم صدامون

خانواده واسه ما بوده یه سنگر
سنگرو خالی نمیذاریم تا آخر
گم نمیشیم توی راه زندگی مون
الگویی داریم مث زهرا و حیدر
یه الگو یه باور

توی دنیای مجازی نیست دلامون
دور هم روشن تر از روزه دلامون
ما کنار هم که باشیم سرفرازیم
سختیا رو همت ما کرده آسون
یه سرویم تناور

 فایل صوتی سرود «خانواده»:

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه خانواده دنیای مجازی شعر کرونا سرود فرهنگسرای ابن سینا فرهنگ اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج،  مهدی رمضانی عصر امروز در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: شبکه کتابخانه‌های عمومی در کشور یک شبکه گسترده و اثرگذار است و قریب به 3800 کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد.

وی با ذکر اینکه بعد از مساجد و مدارس، گسترده‌ترین شبکه فرهنگی جمهوری اسلامی کتابخانه‌ها هستند، گفت: خدمات متنوع و اثرگذار فرهنگی و اجتماعی امروزه در کتابخانه‌ها ارائه می‌شود در حالی‌که قبلاً نگاه اینگونه بود که کتابخانه یک سالن مطالعه است!

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: اکنون کتابخانه به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده و کتابخانه مرکزی سنندج نیز بر همین پایه و اساس  شکل گرفته است که تنوعی از خدمت در آن وجود دارد که همین تنوع خدمت اثرگذاری را هم به دنبال دارد.

وی با اشاره به تعداد قابل توجهی کتابخانه‌های عمومی در سطح کشور عنوان کرد: ایران از لحاظ تعداد کتابخانه‌ها جزو 20 کشور اول دنیاست و در منطقه جایگاه نخست و در آسیا هم جزو 5 کشور اول است. در حوزه توسعه خدمات اتفاقات خوبی را توانستیم رقم بزنیم و پیشروی مطلوبی داشته‌ایم.

تولید بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور

رمضانی از برگزاری محافل قرآنی در ماه رمضان امسال خبر داد و اظهار کرد: یکی از مواردی و مسائلی که راجع به کتاب هست مربوط به قرآن کریم است حتماً باید در این حیطه کار شود، ما در پی اهمیت آن محافل  قرآنی را در کتابخانه‌های عمومی کشور راه‌اندازی کردیم که با استقبال بی‌نظیری روبه‌رو شدیم.

وی اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان امسال بیش از 4700 ساعت محتوای قرآنی در کشور تولید و به دست مردم عزیز کشورمان رسید که بی‌شک اتفاق مهمی بود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح هدهد سفید در چهار سطح، ابراز داشت: تلاش ما بر این است که بتوانیم کودک و نوجوانان را بیش از پیش به سمت کتاب و کتابخوانی ترغیب کنیم.

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان فراهم کردن دسترسی آسان مردم به کتابخانه‌ها است، خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم مسئله کتابخوانی را حل کنیم باید به حوزه مدارس و کودک نوجوان توجه کنیم.

نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به افزایش قیمت در حوزه کتاب و شعار دولت مبنی بر عدالت فرهنگی افزود: یکی از زمینه‌هایی که می‌تواند عدالت فرهنگی را برقرار کند، راه‌اندازی کتابخانه‌های سیار است که در حال پبگیری و جذب خودرو و تجهیزات هستیم که یقیناً با اجرای دستور رئیس‌جمهور مبنی بر اختصاص خودروها، کردستان نیز ویژه دیده خواهد شد.

به گفته رمضانی، کردستان، استانی است که مردمان فرهنگی و نویسندگان و هنرمندان توانمندی دارد که نگاهمان توجه به این ظرفیت‌هاست، البته محدودیت‌هایی هم از حیث تولید منابع داریم اما نگاهمان به همه قومیت‌ها و مذاهب یکسان است و امیدواریم بتوانیم منابع و قرینه‌سازی مناسب هر گروه هدف را فراهم کنیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • بررسی اهمیت «شغل» در برنامه «بیا وسط»
  • معرفی آثار برتر جشنواره تئاتر و سرود دانش آموزان فیروزه
  • آموزش عامل شکل‌گیری روان است
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • هویت‌بخشی به گروه‌های سرود کانون‌های مساجد امری مهم است