Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-23@22:37:47 GMT

دار‌وهای ضد فشار خون، کرونا را از بین می برد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۵۳۷۱

دار‌وهای ضد فشار خون، کرونا را از بین می برد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمد تقی نجفی، فوق تخصص بیماری‌های کلیوی و فشار خون بیمارستان امام خمینی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران ، درباره ابتلای افراد مبتلا به فشار خون به بیماری کرونا گفت: اطلاعات در این زمینه متناقض است و سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که افراد مبتلا به فشار خون سومین گروه در معرض ابتلا به کرونا هستند در حالی که انجمن فشار خون اروپا در بیانیه ۲۲ اسفند ماه اعلام کرده که شواهد کنونی ثابت نکرده که فشار خون می‌تواند به تنهایی یک عامل خطر برای ابتلا به ویروس کرونا باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی در ادامه گفت: با این وجود افراد که فشار خون دارند و به کرونا نیز مبتلا شده اند باید خیلی مواظب مصرف به موقع دارو‌های خود باشند.

وی گفت: مورد دیگر اینکه درباره دارو‌های خاص ضد فشار خون نیز نظر‌ها متفاوت بود بطوریکه درابتدا گفته شد که برخی از این دارو‌ها موجب بهبودی بدن در برابر کرونا می‌شود و مردم حتی کسانی که مبتلا به فشار خون نیستند از آن‌ها استفاده کنند تا از تشدید کورونا پیشگیری شود.

این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بعد از مدتی اعلام کردند که در کسانی که از این دارو‌های خاص استفاده کرده اند علایم بیماری کرونا تشدید شده و نباید از آن‌ها استفاده کرد. در نهایت انجمن فشار خون اروپا ۳ روز پیش بیانیه‌ای داده که تاکنون هیچ شواهدی از اینکه این دارو‌ها به نفع و یا ضرر در بیماران مبتلا به کورونا باشد در دست نداریم و به افراد مبتلا به فشار خون توصیه کرده اند که چه آن‌هایی که در معرض خطر ابتلا به کرونا هستند و یا به کرونا آلوده شده اند و علایم آن‌ها پایدار است دارو‌های ضد فشار خون خود مانند لوسارتان و والسارتان و یا انالاپریل را قطع نکنند و مطابق دستور پزشک ادامه دهند.

این متخصص بیماری‌های کلیوی و فشار خون نیز گفت: افرادی که علائم شدید کرونا دارند و در بیمارستان بستری هستند ادامه یا قطع مصرف دارو‌های بلوک‌کننده سیستم رنین انژیوتانسین به صلاحدید پزشک معالج است.

نجفی تاکید کرد: بر اساس بیانیه انجمن فشار خون اروپا ارتباطی بین کرونا و فشار خون (به تنهایی) تاکنون نبوده است؛ و در شرایط حاضر بیماران مبتلا به فشار خون هیچگاه بدون نظر پزشک دارو‌های خود را قطع نکنند.

میزان
انتهای پیام/

20 / 20 فوق تخصص بیماری های کلیوی و فشار خون دار‌وهای ضد فشار خون کرونا میزان ابتلای افراد مبتلا به فشار خون محمد تقی نجفی فوق تخصص بیماری‌های کلیوی و فشار خون بیمارستان امام خمینی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا دانشیار دانشگاه علوم پزشکی بیماری های کلیوی و فشار خون افراد مبتلا به فشار خون ضد فشار خون دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  همزمان با هفتۀ سلامت طرح غربال‌گری و پایش سلامت کارکنان، اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به‌همت گروه بهداشت عمومی و با همکاری دانشجویان به‌مدت دو روز در شهرک سلامت دانشگاه برپا شد.

دکتر هادی علیزاده، رئیس دانشکدۀ بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هدف از اجرای این طرح را ارائۀ آموزش‌های لازم برای اصلاح شیوۀ زندگی سالم دانست وگفت: در راستای برگزاری هفتۀ سلامت با شعار "سلامت خانواده، مردمی‌سازی سلامت" و با توجه به این موضوع که چاقی و دیابت از مشکلات عمده و شایع در جامعه می‌باشد و رفتار‌های سلامت افراد جامعه دست‌خوش تغییرات زیادی شده است.

وی گفت: اقدامات پیشگیری کننده می‌تواند رفتار‌های نامناسب بهداشتی را در افراد تغییر دهد و سبک زندگی سالم را جایگزین سازد و بدین منظور برای ارتقاء آگاهی خانوادۀ دانشگاه، ایستگاه غربال‌گری و پایش سلامت برپا شد.

وی با تاکید بر اهمیت افزایش آگاهی دربارۀ بیماری‌های غیر واگیر هم گفت: دیابت و فشار خون از جمله بیماری‌هایی است که بدون علامت و به اصطلاح خاموش هستند، به‌طوری که گاه افراد دارای دیابت و یا فشار خون بالا هستند، اما هیچ علامتی را تجربه نمی‌کنند و افراد معمولا پس از بررسی‌های معمول فشار خون و آزمایش قند خون متوجه می‌شوند که به پرفشاری خون و یا دیابت مبتلا هستند؛ از این رو تشخیص و شناسایی به‌موقع در درمان این بیماری‌ها بسیار مهم است.

 

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • این چای برای افراد مبتلا به فشار خون توصیه شده
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران