Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم با اشاره به لزوم هماهنگی و مشارکت در امر مقابله با بیماری کرونا از تشکیل ۵ کارگروه مردمی و خیرین سلامت خبر داد. ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در جلسه ستاد مردمی و خیرین سلامت مبارزه با کرونا که در سالن جلسات کرامت استانداری برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات تمامی نیروهای مردمی و داوطلب خدمت به مردم اعم از مجمع خیرین سلامت، سازمان‌های مردم‌نهاد، مواکب اربعینی، فعالان اقتصادی و قرارگاه مردمی بر لزوم وحدت و هماهنگی بیشتر در خدمت‌رسانی و عدم موازی کاری تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از ابتدای اعلام وجود ویروس کرونا در قم، اظهار داشت: علاوه بر پیگیری‌ها جهت تخصیص اعتبار موردنیاز جهت تکمیل و تجهیز بیمارستان‌های نیمه‌تمام استان در ابتدا دو بیمارستان به‌منظور درمان بیماران کرونا مدنظر قرار گرفت که با توجه به افزایش مراجعین به تعداد بیمارستان‌ها افزوده شد.

استاندار قم با اشاره به پیش‌بینی افزایش تخت‌های بیمارستانی به‌صورت سیار در صورت وجود موج دوم شیوع ویروس کرونا در استان افزود: تاکنون نیروی‌های سپاه و ارتش علاوه بر همکاری با شهرداری در ضدعفونی معابر شهر در ایجاد بیمارستان‌های سیار در استان اقدامات شایسته‌ای انجام داده‌اند که از آن‌ها قدردانی می‌شود.

وی تشکیل ستاد مردمی و خیرین سلامت در امر مبارزه با کرونا را به‌منظور مدیریت نحوه کمک‌رسانی، اولویت‌بندی بر حسب نیاز و توزیع هدفمند اقلام موردنیاز اعلام و خاطرنشان کرد: با مشارکت، همکاری، عدم موازی‌کاری و هماهنگی منظم نیروهای مردمی و خیرین به‌سرعت بیشتری در روند درمان و کنترل بیماری دست خواهیم یافت.

فرماندار قم خبر داد: اعلام آمادگی ارتش و سپاه برای ایجاد 30 پایگاه پایش سلامت در قمقائم‌مقام دانشگاه علوم پزشکی قم: 65 بیمار مبتلا به کرونا در قم مرخص شدند‌استاندار قم: مردم توصیه‌ها را جدی بگیرند/‌خیرین برای مقابله با ویروس کرونا ورود کنند

استاندار قم بر تشکیل کارگروهی با محوریت سازمان‌های مردم‌نهاد و با همکاری نهادهای حمایتی استان و با نظارت اداره کل امور اجتماعی استانداری به‌منظور برنامه‌ریزی و بسترسازی آموزش و مشارکت‌پذیری عمومی در رعایت مسائل بهداشتی تأکید کرد.

سرمست تأمین منابع و امکانات موردنیاز پزشکی و بیمارستانی را مورداشاره قرار داد و مشارکت در این زمینه را با محوریت مجمع خیرین سلامت را مورد اهمیت دانست.

وی مشارکت مردمی در تأمین، تولید و توزیع اقلام بهداشتی موردنیاز مردم را به کارگروهی متشکل از اتاق بازرگانی با همکاری فعالان اقتصادی استان و با نظارت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سپرد.

استاندار قم جلب مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در سطح استان در حین و پس از بحران کرونا را به قرارگاه مردمی کریمه اهل‌بیت (س) سپرد.

سرمست همچنین مشارکت مواکب اربعینی را در مقابله با بیماری کرونا را مورداشاره قرار داد و معاونت امور زائرین را مسئول برنامه‌ریزی و مشارکت این مواکب در شرایط بحران کرونا قرار داد.

انتهای پیام/450/ ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مردمی و خیرین سلامت استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۷۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان

عضو شورای شهر مشهد، گفت: مشارکت مردم در احیای زندگی‌ افراد و کاهش آسیب‌های اجتماعی از نکات مثبت پویش مشهد مهربان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی ناصحی در جمع خبرنگاران، در خصوص پویش مشهد مهربان، اظهار داشت: پویش مشهد مهربان در سال 1403 با ولادت امام حسن مجتبی(ع) آغاز شده و در روز ولادت امام رضا(ع) پایان می‌یابد.

وی افزود: مشارکت مردم در احیای زندگی‌ها و کاهش آسیب‌های اجتماعی از نکات مثبت این طرح است و از مردم خواهشمندم در حد توان خود در این پویش مشارکت کنند.

عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه یکی از مهمترین ایده‌های شوراهای اجتماعی محلات که در 3 سال 1400، 1401 و 1402 موجب جذب مشارکت بسیاری از شهروندان شده، پویش مردمی مشهد مهربان است، عنوان کرد: این پویش با هدف آزادسازی زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد راه‌اندازی شد و توانست به همت شوراهای اجتماعی محلات و خیرین محلی در سال اول 5000 نفر، سال دوم 10 هزار و در سال سوم بیش از 22 هزار نفر مشارکت‌کننده را در آزادی چندین زندانی سهیم کند.

ناصحی خاطرنشان کرد: تا به امروز 25 هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند که مناطق چهار،پنج و یازده بیشترین میزان مشارکت را داشته اند.

عضو شورای شهر مشهد تصریح کرد: شوراهای اجتماعی محلات همچون سال‌های گذشته با استفاده بهینه از ظرفیت مردم نوع‌دوست، نیکوکاران و خیرین محلی، در راستای تقویت اخلاق اجتماعی و روحیه خیرخواهانه با مشارکت تشکل‌ها و مراکز نیکوکاری، مدارس و مساجد محله نسبت به آزادی زندانیان اقدام کنند.

وی یادآور شد: دستگاه‌های مربوطه ضمن انجام وظایف خود به نحو احسن باید تسهیل‌گر باشند و با تلاش و تبلیغ مناسب مشارکت‌های مردمی را سازماندهی کنند.

کمک‌های سازمان یافته و هدفمند موثرتر است

یوسف‌زاده، معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد نیز اظهار داشت: در پویش مشهد مهربان دو موضوع تعریف شده که شامل آزادسازی زندانیان جرائم غیب عمد و حمایت از دانش آموزان بازمانده از تحصیل می‌شود.

وی ادامه داد: یکی از نکات مثبت این طرح ورود مردم به صورت مستقیم و افزایش ظرفیت‌ مشارکت‌های مردمی بوده است و در این طرح نگاه شهرداری معطوف به یک قشر خاص نیست بلکه عوام مردم جهت مشارکت مورد توجه هستند.

معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد عنوان کرد: سال گذشته بیست‌ و پنج میلیون جمع آوری شده است تا به امروز 50 درصد مبلغ سال گذشته جمع‌آوری شده است.

یوسف‌زاده افزود: سال گذشته 30 شب در بوستان حجاب برنامه قرآنی برگزار شد که مردم در حین برنامه قرآنی اقدام به مشارکت و حضور در غرفه مشهد مهربان کردند، اما امسال با توجه به با سردی هوا هشت شب در ماه مبارک رمضان در بوستان حجاب برنامه برگزار شد که 520 نفر مشارکت کردند.

وی تصریح کرد: بنا داریم به بیست و پنج محله منطقه دو ورود کنیم و دستگاه کارتخوان را به محلات، معابر، بازارها و معابر اصلی جهت افزایش مشارکت مردم ببریم. در محله عبدالمطلب 150 نفر مشارکت کرده‌اند.

معاون فرهنگی شهرداری منطقه 2 مشهد، خاطرنشان کرد: اگر مردم به صورت سازمان یافته و هدفمند در طرح مشارکت کنند، قطعا نسبت به فعالیت‌های فردی ثمره موثرتر و مشهودتری خواهیم داشت، لذا خواهشمندم در حد وسع در پویش مشهد مهربان مشارکت کنید.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۳۰۰ سازمان مردم نهاد در طرح ملی مشارکت اجتماعی
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • پویش مشهد مهربان مشارکتی مردمی برای احیای زندگی آسیب‌دیدگان
  • قدردانی از خانواده خیر سلامت در بیمارستان واسعی سبزوار
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود