Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز توصیه‌ها و اقدامات لازم را به افرادی که دارای علائم کرونا دارند، شرح داد.

علی احسان پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم هر نگرانی که بابت علائم ویروس کرونا دارند و یا برای اطلاع یافتن از نزدیک‌ترین درمانگاه به منزل هر خانواده و هر سؤالی در خصوص این ویروس می‌توانند با شماره‌های ۳۳۱۱، ۴۰۳۰، و ۳۳۱۱۰۰۰ تماس بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در واکنش به اینکه برخی خانواده‌ها از مراجعه فرد دارای علائم به مراکز درمانی جلوگیری می‌کنند، بیان کرد: در مرحله اول خود آن فرد باید مسئولیت‌پذیری اجتماعی داشته باشد و بعد هم خانواده چون بین خیلی از موارد ابتلاء افراد خانواده فرد مبتلا بودند؛ حتی موارد فوتی داشتیم که ویروس را از یکی دیگر از اعضای خانواده گرفته بود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تصریح کرد: به مردم توصیه می‌شود که حتماً برای حفاظت از خود و جامعه اطراف به نکات بهداشتی و خود مراقبتی توجه کنند و اگر احساس کردند که فردی از نزدیکان آنها بیمار است، حتماً با شماره‌های اعلامی تماس و برای انجام اقدامات لازم از کارشناسان پاسخگو مشورت بگیرد.

احسان پور یادآور شد: برای قطع زنجیره انتقال و تا زمان اتمام شیوع ویروس کرونا به مشارکت مستمر مردم نیاز داریم، چون خود خانواده‌ها در خطر هستند.

وی تأکید کرد: هر فردی در صورت داشتن علائم حتماً به مراکز درمانی مراجعه کند و خانواده وی نیز مطمئن باشند که تمام حریم شخصی آنها و بیماران حفظ می‌شود؛ اطلاعات و نام بیماران فاش نمی‌شود و بعد از درمان نیز یک قرنطینه سازی در منزل را داریم که از آن بیمار تا زمان بهبودی حفاظت می‌کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص هزینه‌دار بودن درمان کرونا عنوان کرد: طبق بخشنامه وزیر بهداشت همه هزینه‌های درمانی از ویزیت پزشکان تا بستری و داروی مربوط به تمام بیماران مبتلا به ویروس کرونا به طور کامل رایگان است.

احسان پور در ادامه به هزینه داروهای مصرفی این بیماران در دوران نقاهت اشاره کرد و گفت: داروهای تجویزی برای ۱۴ روز دوران نقاهت بعد از ترخیص اعم از کپسول، قرص و هر داروی مورد نیاز دیگری برای بیماران مربوط به ویروس کرونا رایگان است.

وی ادامه داد: اگر بیمار مشکوک به کرونا باشد و به بیمارستان‌های منتخب منتقل شود، باز هم هزینه درمان آنها رایگان است، مگر ثابت شود که ویروس کرونا نیست.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد: امروز هم ریاست دانشگاه علوم پزشکی اهواز دستورالعملی را صادر کردند که بر اساس آن تمام اقدامات تشخیصی، درمانی و بستری برای بیماران فاقد دفترچه مبتلا به ویروس کرونا رایگان انجام می‌شود.

احسان پور یادآور شد: درمان برای بیماران دارای دفترچه درمانی که تست آنها مثبت و یا مشکوک هستند و یا بیماران فاقد دفترچه که تست آنها مثبت نشده و مشکوک به ابتلاء هستند، رایگان خواهد بود.

وی در پایان عنوان کرد: اگر بیماری هست که بر اساس ناهماهنگی‌های روزهای اولیه یعنی از ۱۲ اسفند به بعد با حضور در بیمارستان رازی بابت این بیماری بستری شده و یا بیماری که در دیگر بیمارستان‌های منتخب تست کرونای وی مثبت و یا تشخیص مشکوک به کرونا داشته و بابت اقدامات درمانی هزینه‌ای پرداخت کرده است، موضوع را حتماً به تلفن ۳۳۱۱ اطلاع دهد تا که راهنمایی‌های لازم را در این زمینه دریافت کند.

بیشتر بخوانید:

چگونه با تعادل pH بدن از واگیر کرونا در امان بمانیم؟ برای آنها که اضطراب ابتلا به کرونا دارند! اطلاعات ایمنی مواد غذایی برای کودکان 5 سال و کوچکتر لینک کوتاه: asriran.com/00311n

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ویروس کرونا احسان پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ هیئت وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیئت وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران برای تهیه اقلام و این خدمات را خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مهم در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیئت وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد بدون بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶‌، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷،‌ ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا جواد صبوحی

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • اتمام زمان ثبت‌نام برای بیمه بازنشستگی مادران غیرشاغل
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بیمه رایگان زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند
  • زنان غیرشاغل روستایی و عشایر دارای ۳ فرزند به‌صورت رایگان بیمه می‌شوند
  • بیمه رایگان مادران غیر شاغل روستایی و عشایر دارای سه فرزند و بیشتر
  • ثبت نام رایگان بیمه روستایی ویژه مادران دارای سه فرزند
  • چرا سود سهام عدالت سه مرحله‌ای شد؟ برای دریافت سود به سایتی مراجعه نکنید | سهامداران برای آگاهی بیشتر با این شماره تماس بگیرند