Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@01:28:41 GMT

سروری: نظارت بر بازار ضعیف است

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۷۹۹۸۰

پرویز سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی درباره نظارت دولت بر بازار شب عید ، گفت: وقتی که کشور با شرایط ویژه مواجه می‌شود به طور طبیعی دولت هم باید آرایش ویژه ای اتخاذ کند نه آنکه با برنامه‌های عادی کشور را مدیریت کند.

اخبار سیاسی - وی ضمن قدردانی از عملکرد وزارت بهداشت برای مقابله و مبارزه با ویروس کرونا، افزود: حقیقتاً تحرک و پویایی وزارت بهداشت در این روزها قابل تحسین است اما در حوزه اقتصاد شاهد این اقدامات و تحرکات ویژه نیستیم در صورتی که مردم در شرایط بسیار نگران کننده‌ای قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان اظهار داشت: اکثر مردم درآمدهای اضافی خود را در اسفندماه کسب می‌کنند اما اکنون بازار، مجموعه‌های مختلف و گروه‌های تولیدی به علت وجود این ویروس منحوس با افت و حتی توقف فعالیت روبه رو شده اند بر این اساس دیگر بازار آن پویایی و تحرک را ندارد.

سروری تاکید کرد: البته مردم بنا بر توصیه‌های بهداشتی کمتر از منازل خارج می‌شوند و طبیعتاً ما با مشکل جدی در قدرت مالی و خرید مردم مواجه می‌شویم.

وی همچنین با بیان اینکه مردم به طور طبیعی برای تأمین مایحتاج روزمره خود نیازمند کنترل و نظارت دقیق دولت و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت‌ها هستند، گفت: به دلیل آنکه هم درآمدها کاهش پیدا کرده و هم قیمت‌ها افزایش پیدا کرده است؛ از هر دو طرف مردم در منگنه قرار گرفته اند از این رو دولت باید در یک اقدام به هنگام با افراد سودجو که می‌خواهند از این فرصت‌ها سو استفاده کنند و مردم را با تنگنای بیشتر مواجه کنند برخورد جدی کند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان با اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد این اقدام از سوی مسئولان ذی ربط نیستیم، تاکید کرد: حوزه اقتصادی دولت و نهادهای نظارتی باید اقدامات ویژه ای را برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها در شرایط کنونی اتخاذ کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بازار شب عید وزارت بهداشت جمعیت رهپویان نهادهای نظارتی پرویز سروری ویروس کرونا شورای مرکزی جمعیت رهپویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۷۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه التهاب بازار ارز و طلا و تداوم کاهش قیمت‌ها

امتداد - قیمت طلا در بازار‌های جهانی در ۴ ماه اخیر بیش از ۳۵۰ دلار افزایش داشته که سبب افزایش قیمت طلا در بازار داخل شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، عباس آرگون، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران به نوسانات بازار‌های مختلف اشاره کرد و افزود: طلا از دو متغیر اونس جهانی و نرخ ارز قیمت‌گذاری می‌شود، اما شاهد هستیم که از ابتدای سال میلادی تاکنون که حدود چهار ماه از آن می‌گذرد، قیمت اونس جهانی طلا بیش از ۳۵۰ دلار افزایش یافته و همین موضوع باعث افزایش قیمت طلا در بازار داخل شده است.

وی ادامه داد: نرخ ارز نیز به دلیل تنش‌های سیاسی در منطقه افزایش یافت، اما بازار در حال تخلیه هیجانات است و قیمت‌ها به‌زودی به تعادل می‌رسند.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه اتفاق اقتصادی خاصی نیفتاده که نرخ ارز بخواهد رشد کند، تصریح کرد: در سال گذشته حدود ۴۰ درصد تورم داشتیم، اما افزایش نرخ ارز ۲۰ درصد بود و انتظار می‌رفت که افزایش نرخ ارز حداقل به میزان تورم باشد. نوسانات نرخ ارز در ابتدای هفته جاری به دلیل تنش‌های سیاسی بود و حباب قیمتی ایجاد کرد که اکنون شاهد تخلیه آن و کاهش قیمت‌ها هستیم.

آرگون با تاکید بر اینکه نرخ‌هایی که اکنون در بازار غیر رسمی مورد معامله قرار می‌گیرد، نیز مورد تایید کسی نیست، توضیح داد: اکنون برخی افراد در حال تبدیل ریال به دلار به منظور حفظ ارزش دارایی‌شان هستند، اما باید توجه داشته باشند که این اقدام خطراتی نیز به دنبال دارد و ممکن است زیان کنند.

ماجرای سرکوب نرخ ارز در دولت یازدهم چه بود؟

به گفته وی، نرخ ارز نباید سرکوب شود و انجام این کار باعث هدررفت منابع ارزی خواهد شد. در طول سال‌های ۹۳ و ۹۴ در دولت یازدهم علی‌رغم وجود تورم، نرخ ارز را به صورت دستوری ثابت نگه داشت و همین موضوع باعث شد از اواخر سال ۹۶ نرخ ارز وارد مسیر جهشی شود و رشد‌های چند صد درصد را تجربه کند. این در حالی است که این اقدام دولت وقت به معنای یارانه تولید به واردات و تولیدکنندگان خارجی بود.

عضو اتاق بازرگانی تهران گفت: به نظر می‌رسد در سال جهش تولید با مشارکت مردم دولت باید چنین مواردی را در نظر بگیرد، البته عمده وارداتی که اکنون انجام می‌شود کالا‌های واسطه‌ای است که تولید را ارزان‌تر می‌کند و با نرخ مبادله‌ای است و نه بازار آزاد.

منبع: ایرنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • تخلیه التهاب بازار ارز و طلا و تداوم کاهش قیمت‌ها
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • بهادری جهرمی: نظارت‌ مرثر بر بازار نیازمند تمرکز نظارت است
  • افزایش قیمت مسکن به دلیل توقف یک دهه‌ای ساخت
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • هیجانات بازار ارز تخلیه شد؟
  • نوسانات بازار ارز و طلا زندگی مردم را با مشکل مواجه می‌کند