Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی از پرداخت تمامی مبالغ غرامت محصولات باغی و زراعی کشاورزان خسارت دیده استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، علی تبریزی  بیان کرد: در سال زراعی 98-97 تعداد 104 هزار و 305 فقره غرامت به مبلغ 600 میلیارد ریال به خسارت دیدگان کلیه زیربخش‌های کشاورزی شامل دام، طیور، محصولات باغی و محصولات زراعی در استان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این خصوص گفت: به استحضار کشاورزان و باغداران خسارت دیده در سراسر استان می‌رسانیم که تمام مبالغ برآورد شده و تائید شده غرامت محصولات باغی و زراعی در استان در تاریخ 21 اسفند ماه از طرف صندوق بیمه کشاورزی به حساب‌های آنان نزد بانک کشاورزی واریز شده است.

وی افزود: کشاورزان و باغداران می‌توانند با مراجعه به شعب و نمایندگی‌های بیمه در سراسر استان از فرصت باقی مانده تا پایان سال نسبت به بیمه محصولات زراعی و باغی خود اقدام کنند.

تبریزی با بیان این‌که با توجه به لزوم جلوگیری از مراجعه حضوری و مقابله با شیوع ویروس کرونا، صندوق بیمه کشاورزی امکاناتی را برای بیمه گذاران بیمه کشاورزی فراهم کرده است، افزود: در این رابطه، صندوق بیمه کشاورزی تسهیلاتی را برای بیمه گذاران از طریق مراجعه اینترنتی به پایگاه اطلاع رسانی مشتریان بیمه کشاورزی به نشانی cs.sabka.ir برای ثبت خسارات و مشاهده سوابق بیمه ای آنان، فراهم کرده است.

وی با تأکید بر همکاری عموم مردم و جامعه کشاورزی استان برای مقابله با ویروس کرونا، افزود: بیمه گذاران به منظور کاهش تردد و جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و با هدف ثبت خسارت مورد بیمه ای خود، می‌توانند با ارسال پیامک به شماره همراه کارگزار صدور بیمه نامه (ذکر شده در بیمه نامه)یا مدیرعامل نمایندگی بیمه کشاورزی (اعلام شده در سایت صندوق بیمه) اقدام کنند.

 وی با دعوت از همه بیمه گذاران برای تسهیل در فرآیند بررسی خسارت واحد تولیدی خود اعم از مزارع، باغ‌ها، استخرهای پرورش ماهی، با اعلام خسارت خود نسبت به ثبت خسارات واحد تولیدی خود اقدام کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز غرامت کشاورزان بیمه کشاورزی بیمه گذاران صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،    رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در این همایش ضمن تقدیر از زحمات فعالان زنجیره تولید نان از مرحله داشت تا سر سفره مردم در استان، اظهارکرد : با اقداماتی از جمله اجرای الگوی کشت، اجرای کشت قراردادی و جهش تولید در دیمزارها، افزایش قابل توجه تولید گندم در برای سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ نسبت به سال زراعی گذشته در سطح کشور و استان اتفاق افتاد و آذربایجان غربی به رتبه 5 کشوری در تولید گندم ارتقا یافت.

شهبازی تصریح کرد: شرایط محیط زیستی ثابتی برای تولید گندم ضرورت دارد که در بسیاری از کشورها وجود دارد و به رشد بالاتر تولید سالانه منجر می‌شود که بر اساس آمار فائو کشور چین بالاترین رکورد تولید گندم جهان را دارد و ایران نیز در رده 17 جهان با تولید بیش از 10 میلیون تن گندم قرار گرفته است.

 سطح زیر کشت گندم دیم در سال زراعی جاری 303 هزار هکتار و گندم آبی 105 هزار هکتار است و در حال حاضرمزارع از وضعیت سبز مطلوبی برخوردارند.

وی تاکید کرد: برای دست یابی به گندم با کیفیت باید برنامه ریزی جامعی برای کنترل آفت سن غلات در طول سال داشت و در این راستا ترویج و ترغیب زارعان در امر مبارزه با سن گندم الزامی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بر لزوم افزایش عملکرد تولید در واحد سطح و راندمان تولید و توجه ویژه به انبارداری این محصول در سیلوها، افزایش ضریب نفوذ دانش در بین زارعین و افزایش ضریب مکانیزاسیون در مزارع غلات تاکید کرد.

وی افزود : اجرای روش های به زراعی با محوریت مدیریت مصرف آب در مزرعه واصلاح الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با ایجاد پایگاه های نو آوری دیم برای افزایش راندمان تولید و ترویج ارقام جدید گندم وجو برای افزایش تولید در دیمزارهای استان در جهت تحقق شعارسال با مشارکت بهره برداران در سال زراعی جاری در دستور کار قرار دارد.

برپایی نمایشگاهی از فرآورده های نان و گندم و سیاه چادر عشایری و پخت نان تازه توسط بانوان عشایری و تجلیل از زحمات فعالان زنجیره تولید نان از برنامه های جانبی این همایش بود.

شورای انقلاب فرهنگی ۱۱ مناسبت جدید را برای درج در تقویم رسمی کشور تصویب کرده که ۷ مناسبت از جمله "روز ملی گندم و نان" در ضمیمه تقویم رسمی کشور بنا بر جشن‌ها و آئین‌های شکرگزاری محصولات کشاورزی با هدف توسعه نشاط اجتماعی و احیای فرهنگ روستا است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • با کشت هر گونه محصولات زراعی با آب غیرسالم برخورد می‌شود
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • کشت گندم دیم و آبی در ۴۰۸ هزار هکتار اززمین‌های کشاورزی آذربایجان غربی
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی