Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت عامل مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند با اشاره به اینکه کرونا ویروس بسیاری از کسب و کارها را تحت الشعاع خود قرار داده است، گفت: به همین دلیل سبد معیشت و سلامت بین کارگران روزمرد با همکاری دیگر مراکز نیکوکاری و مردمی توزیع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند،  «غلامرضا حسین پور» امروز (26 اسفند) به رسانه‌های گروهی گفت: شرایط بحرانی ناشی از کرونا بسیاری از کسب و کارها را تحت الشعاع قرار داده و کارگران فصلی و روزمزد را بیش از سایر اقشار متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس هیئت عامل مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند بیان کرد: بسیاری از کارگران تنها قادر به تامین نان روزانه خود هستند و به ندرت می‌توانند اقلام بهداشتی و لوازم مورد نیاز پیشگیری از کرونا را تامین کنند بنابراین نیاز است در این شرایط بسته معیشتی و بهداشتی برای کارگران مستاصل و بیکار فراهم شود.

 

وی از راه اندازی پویش «نذر سلامت» در استان خبر داد و افزود: این پویش با همراهی کمیته امداد امام خمینی(ره)، مراکز نیکوکاری و مجموعه های مردمی برنامه ریزی و آغاز شده است.

 

حسین پور تاکید کرد: برای جلوگیری از موازی کاری و حذف همپوشانی‌ها، شناسایی افراد نیازمند و جامعه هدف، با اطلاع کمیته امداد انجام می شود.  

 

رئیس هیئت عامل مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند افزود: امیدوارم با مشارکت مردم و خیران بتوانیم در این شرایط سخت، بسته های معیشت و سلامت مناسبی را تهیه و بین جامعه هدف توزیع کنیم.

 

وی با بیان اینکه مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند از بهمن ماه سال 97 فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: تاکنون حدود 500 میلیون تومان کمک های نقدی و غیرنقدی جمع آوری و در بین نیازمندان شناسایی شده توزیع کرده ایم.

 

حسین پور با اشاره به اینکه چهار هزار و 800 خانوار نیازمند تحت پوشش مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند هستند، ادامه داد: همچنین پرونده های یک نفره مددجویان کمیته امداد نیز به این مرکز نیکوکاری واگذار شده است.

 

وی با بیان اینکه در آستانه عید نوروز توزیع سبد حمایتی و بهداشتی بین 300 خانوار تحت پوشش مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند آغاز شده، گفت: این سبدهای حمایتی دارای اقلامی شامل: برنج، روغن، گوشت مرغ، ماکارونی، ماسک، محلول ضدعفونی و دستکش است.

 

رئیس هیئت عامل مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند افزود: با توجه به اینکه ویروس کرونا عمدتا از طریق اجتماعات انسانی منتقل می‌شود، از خانواده‌های عزیز درخواست می شود به مرکز نیکوکاری مراجعه حضوری نداشته باشند و تمام این سبدهای حمایتی و بهداشتی درب منازل تحویل خانواده‌های نیازمند خواهد شد.‎

 

حسین پور با بیان اینکه ترویج سنت حسنه انفاق و نیکوکاری، رفع فقر و محرومیت و شناسایی نیازمندان، کمک به توانمندسازی جامعه هدف از مهمترین وظایف مراکز نیکوکاری است، گفت: بحث اشتغالزایی و توانمندسازی خانواده‌ها در دستور کار این مرکز نیکوکاری است.

 

گفتنی است کمیته امداد، بهزیستی، برخی مراکز نیکوکاری کمیته امداد، سازمان فضای مجازی سراج، سازمان فضای مجازی بسیج، مرکز نیکوکاری هیئت ابوالفضلی بیرجند، مرکز نیکوکاری تخصصی رسانه یاران، جمعیت امام حسن مجتبی(ع)، قرارگاه حضرت ولی عصر(عج)، جامعه ایمانی مشعر، گروه مردمی لشکر ویژه شهدا، خیریه ها و مجموعه های مردم نهاد در پویش نذر سلامت مشارکت دارند.

 

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: سبد معیشتی ویروس کرونا کمیته امداد خراسان جنوبی مراکز نیکوکاری کمیته امداد حسین پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: سال گذشته یک‌هزار و ۴۹۳ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی یک مهارت جدید فرا گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ریحانه طالبی در بازدید مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند اظهار داشت: سال گذشته در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند 116 دوره آموزشی برگزار شد که در مجموع برای متقاضیان مهارت آموزی 192 هزار و 146 نفر ساعت آموزش اجرا شد. 

وی گفت: در این مرکز 5 کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهرتراشی، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی دایر است که در مجموع بیش از 30 حرفه آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند بیان کرد: سال گذشته به ترتیب دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه‌دار بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده‌ند.

طالبی از راه‌اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز خبر داد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود. در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره 75 این مرکز را همراهی کنند.

حسن کامرانی‌فرد نیز گفت: سال گذشته 4 هزار نفر از اقشار آسیب‌دیده اجتماعی در قالب طرح‌های مختلف کشوری و استانی به صورت رایگان با یک مهارت جدید آشنا شدند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی در رفع آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌های ناشی از آن برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی در سطوح مختلف با حرفه‌های متنوع در دستور کار این اداره کل است. در این راستا در سال گذشته 175 دوره آموزشی ویژه اقشار آسیب‌دیده اجتماعی شامل معتادین بهبودیافته،کودکان کار و خیابان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنان، زندانیان و ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی برگزار شده است. از متقاضیان این گروه هدف 2 هزار و 467 نفر مرد و یک‌هزار و 486 نفر زنان بوده که در طی سال در مجموع 613 هزار و 037 نفر ساعت آموزش را گذرانده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 411 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان به  12 هزار و 236 نفر آموزش‌های مهارتی ارائه دادند که از این تعداد هشت هزار و 514 نفر زن، سه هزار و 722 نفر مرد هستند.

کامرانی‌فرد با اشاره به راه‌اندازی و فعالیت 60 آموزشگاه جدید در سال گذشته اظهار داشت: اکنون 411 آموزشگاه فعال فنی و حرفه‌ای در استان داریم که 259 مجوز مربوط به آموزش‌های ویژه بانوان و 12 مجوز مربوط به آموزش‌های آقایان است و از مجموع آموزشگاه‌های ذکر شده 140 آموزشگاه نیز مجوز دومنظوره آموزش به زنان و مردان را دارا هستند.

انتهای پیام/257

دیگر خبرها

  • ایمنی و بهداشت شغلی به اندازه معیشت کارگران مهم است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند