Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک‌پاسارگاد طی اطلاعیه‌ای، شرایط حمایت و مساعدت در بازپرداخت تسهیلات دریافتی فعالان اقتصادی به‌ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک را اعلام کرد.

به گزارش روابط‌عمومی بانک پاسارگاد، طبق بخشنامه‌ی بانک‌مرکزی ج.ا.ا در خصوص شرایط به وجود آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه و مشکلات پدید آمده برای فعالان اقتصادی به‌ویژه صاحبان کسب و کارهای کوچک در بازپرداخت تسهیلات دریافتی، بانک پاسارگاد با هدف مساعدت و حمایت از تسهیلات‌گیرندگان مذکور (اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی) و همچنین ایفای مسئولیت‌های اجتماعی خود در شرایط حاضر، جزئیات این اقدام را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، دریافت‌کنندگان تسهیلات قرض‌الحسنه، تسهیلات در قالب کلیه‌ی عقود و تسهیلات مربوط به کارت‌های اعتباری که حائز شرایط زیر باشند، می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند:

- صاحبان کسب و کارها به‌ویژه کسب و کارهای کوچک که در لیست مصادیق اعلام شده توسط دولت قرار دارند.

- تسهیلات‌گیرندگانی که به دلیل شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا، قادر به بازپرداخت اقساط تعیین‌شده در موعد مقرر نیستند.

- تسهیلات‌گیرندگانی که در چارچوب مفاد دستورالعمل طبقه‌بندی دارایی‌های مؤسسات اعتباری، بدهی آنها تا تاریخ اول دی سال 1398در طبقه جاری قرار داشته‌باشد.

- دریافت‌کنندگان تسهیلات که اقساط آنها طی ماه‌های اسفند 1398، فروردین و اردیبهشت 1399 سررسید می‌شود.

مزایایی که در این طرح به مشمولان ارائه می‌شود، به این شرح است:

- اعطای مهلت 3 ماهه در مورد تسهیلات و وام دریافتی اشخاص مشمول که بازپرداخت آنها به‌صورت دفعی است و سررسید آنها در بازه‌ی زمانی اول اسفند سال 1398 تا 31 اردیبهشت سال 1399 قرار دارد

- دریافت اقساط تسهیلاتی که طی ماه‌های اسفند سال 1398، فروردین و اردیبهشت سال 1399 سررسید می‌شود، پس از پایان دوره بازپرداخت اقساط

- عدم دریافت جریمه (ما به‌التفاوت نرخ وجه التزام تأخیر تأدیه دین و نرخ سود مندرج در قرارداد) و کارمزد اضافی، از وام‌گیرندگان و تسهیلات‌گیرندگان مشمول در دوره مذکور

- چنانچه بدهی اشخاص مشمول در بازه زمانی مذکور، در چارچوب مفاد دستورالعمل طبقه‌بندی دارایی‌ها‌ی مؤسسات اعتباری در طبقات غیرجاری طبقه‌بندی می‌شود، مشتری یادشده بابت مطالبات مذکور، مشمول ممنوعیت‌های ناظر بر اشخاص دارای بدهی غیر جاری نخواهد شد.

گفتنی است بانک‌پاسارگاد در راستای تمهیدات اتخاذ شده جهت کاهش مراجعه به شعبه‌ها و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امکان ثبت مشخصات مشمولان را از طریق سایت خود فراهم کرده‌است. به این‌ترتیب واجدین شرایط می‌توانند با مراجعه به بخش «سامانه ثبت درخواست خدمات بانکی» در سایت بانک به نشانی https://www.bpi.ir/aid ، مشخصات خود را ثبت کنند. شعبه‌های بانک پاسارگاد در سراسر کشور در اسرع وقت نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام کرده و اطلاعات تکمیلی را به مشتریان ارائه خواهند کرد.

مرکز مشاوره و اطلاع‌رسانی بانک‌پاسارگاد به شماره 82890 و همچنین سامانه CRM در سایت این بانک به آدرس https://www.bpi.ir/crm به‌صورت شبانه‌روزی آماده‌ی پاسخگویی به سؤالات هم‌میهنان هستند.

لینک کوتاه: asriran.com/00312W

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک پاسارگاد بانک پاسارگاد ی بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۳۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد

وحید زرگر فرماندار شهرستان آوج در نشست مدیران شعب بانک سپه استان قزوین گفت: بانک‌ها با اعطای تسهیلات به کارآفرینان و تولید کنندگان واقعی و حمایت از تولید کنندگان می‌توانند رشد اقتصادی و رونق کسب و کار‌ها را محقق کنند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته برخی سهل انگاری‌ها صورت گرفت و منابع تسهیلات مالی در اختیار افرادی قرار گرفت که این منابع را به بازار‌های غیر تولیدی مانند بازار ارز، خودرو و طلا وارد کردند و این در حالی اتفاق افتاد که بسیاری از تولید کنندگان کشور با کمبود منابع مالی مواجه بودند.

زرگر بیان کرد: بانک‌ها در خصوص تسهیلات تکلیفی مانند وام‌های ازدواج، ودیعه مسکن و فرزندآوری باید طوری عمل کنند که رضایت عموم مردم جلب شود و بستر برای عملیاتی شدن سیاست‌های عمومی نظام فراهم شود.

این مسئول عنوان کرد: تمامی مدیران باید در تحقق شعار سال همت ویژه داشته باشند، چراکه در نظر رهبر معظم انقلاب، جهش تولید و توسعه اقتصادی در کشور با مشارکت و نقش آفرینی آحاد مردم محقق می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی جزئیات ثبت‌سفارش ارز نیمایی و ارز اشخاص را اعلام کرد
  • تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار گیرد
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • بانک‌ها در توسعه بخش درمان استان بوشهر مشارکت کنند
  • سال گذشته؛ ۱۸ هزار زوج هرمزگانی تسهیلات فرزندآوری دریافت کردند
  • بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند/ واحد‌های تولیدی باید به بخش خصوصی و فعالان اقتصادی واگذار شوند
  • تغییر رویکرد بانک‌های استان بوشهر به توسعه محوری
  • تسهیلات فرزند آوری در هرمزگان