Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین می‌گوید: همانطور که از قبل نیز قابل پیش‌بینی بود شیوع ویروس کرونا در کنار مشکلاتی که برای اقتصاد چین ایجاد می‌کند، در سایر نقاط جهان نیز تغییراتی به وجود خواهد آورد.

مجیدرضا حریری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: چین از حدود سه ماه قبل با ویروس کرونا درگیر شد ولی با مدیریتی که از سوی دولت این کشور صورت گرفت، میزان شیوع بیماری به شکل جدی کاهش یافته و احتمالا این کشور در آینده نه چندان دور رسما خطر کرونا را کنار خواهد زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، با وجود اقدامات صورت گرفته قطعا شیوع این ویروس بر اقتصاد چین تاثیر خواهد گذاشت اما برآوردهای جدید نشان می‌دهد که دولت این کشور توانایی کاهش ضربات احتمالی را خواهد داشت.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه پیش‌بینی‌ها حاکی از کاهش دو درصدی رشد اقتصادی چین در سال جاری است، بیان کرد: هر چند در ابتدا برآوردها از بالاتر بودن میزان این کاهش حکایت می‌کرد، اما دولت این کشور اعلام کرده که با برنامه‌ریزی از کاهش بیشتر رشد اقتصادی جلوگیری می‌کند. هر چند با این وجود این کاهش رشد در وضعیت اقتصادی چین در سال‌های گذشته کم سابقه بوده است.

حریری با اشاره به صادرات‌محور بودن اقتصاد چین گفت: با توجه به اینکه امروز بیش از ۱۵۰ کشور دنیا درگیر ویروس کرونا شده‌اند، بخشی از بازارهای صادراتی چین نیز تحت تاثیر این اتفاق خواهند بود و از این رو تمام کشورهای جهان باید خود را آماده برخورد با این اتفاق کنند.

وی خاطرنشان کرد: ورود رسمی کرونا به آمریکا و کشورهای اروپایی اقتصاد این مناطق را نیز تحت تاثیر خود قرار خواهد داد و به نظر می‌رسد در هفته‌ها یا ماه‌های آینده برآوردهای جدیدی از وضعیت اقتصادی جهان تحت تاثیر شیوع این ویروس منتشر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، از حدود سه ماه قبل که آغاز شیوع ویروس کرونا در چین تایید شد، بسیاری از کشورهای دنیا با این ویروس درگیر شده و شیوع آن به بیش از ۱۵۰ کشور رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چین کرونا در جهان رشد اقتصادي ویروس کرونا تحت تاثیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۹۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی ظهر چهارشنبه در همایش «اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران» اظهار کرد: چرخه اقتصادی متشکل از تولید اولیه و ثانویه و عرضه می‌باشد که اقتصاد جامعه نیز وابسته به آن است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: نظر به اینکه واسطه معامله موجب تثبیت بازار می‌شود، یک مسئه فقهی است و مبنای معامله نیز می‌بایست از ارزش حقیقی برخوردار باشد.

آیت الله اراکی ابراز کرد: پول با شمایل کاغذی آنچنان ارزش حقیقی ندارد ولی آمریکا با چاپ دلار و عرضه آن به کل دنیا در ازای دریافت کالا بزرگترین سرقت بشری را مرتکب می‌شود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور عنوان کرد: در جوامع امروز پول یک ارزش سیاسی دارد چراکه هر قدرتی بنابه مواضع قدرتش این کاغذ را ارزش گذاری می‌کند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: انبار سکه‌های طلا در خانه خیانتی به سرمایه‌های کشور است، زیرا پول و این سکه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی مملکت را رفع کند و خلق پول نیز در بازار اقتصادی اسلامی ممنوع می‌باشد.

وی ادامه داد: تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند چراکه آنان پول‌های بی ارزش و اعتباری را برای منفعت خودشان جمع می‌کنند و تورم نیز با کاهش پول اعتباری افزایش پیدا می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه گرانی با افزایش تولید کاهش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: پولی ارزش حقیقی خود را دارای باشد موجب می‌شود تا قدرت خرید افزایش پیدا کند و امروز عدم عرضه و افزایش تقاضا نشان دهنده این اسن که پول ارزشی حقیقی خود را حفظ نکرده است.

کد خبر 6081475

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی کاهش رشد اقتصادی ایران
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • خم شدن کمر اقتصاد اسرائیل زیر بار جنگ غزه
  • تاجران پول در نظام سرمایه داری همان بانک‌ها هستند
  • صندوق بین‌المللی پول خوش‌بین شد | تورم ایران وارد کانال ۳۰ درصدی می‌شود
  • پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد جهان
  • قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت رخ دهد
  • خلجی: تغییر در تیم اقتصادی دولت صحت ندارد
  • بازارسازی برای فروش نفت و استفاده از دستاورد‌های دانش بنیانی بسترساز رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی شد
  • کاهش ۱۴ درصدی نرخ تورم لرستان