Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شیوع ویروس کرونا در کشور، برای برخی افراد سوالاتی درمورد چگونگی انجام اعمال مذهبی در این شرایط به وجود آمده است که آن‌ها را دچار سردرگمی کرده است. مردم باید توجه داشته باشند که دین اسلام با رعایت بهداشت و مراقبت از سلامتی خود هیچ مناقاتی ندارد و حتی مکرراً این موضوع توسط پیامبر(ص) و امامان معصوم توصیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از سوالاتی که برای مردم پیش آمده، این است که انجام زیارت در این روز‌هایی که تجمع برای افراد پر خطر است و می‌تواند آن‌ها را به ویروس کرونا مبتلا کند باید چگونه باشد. افراد باید به این سه نکته توجه داشته باشند:

اول این که ضرر رساندن به خود و دیگران در دین اسلام حرام است؛ بنابراین پیشگیری از ابتلا به این ویروس واجب است و اگر کسی به بیماری خطرناکی مبتلا شده است باید با انجام اصول بهداشتی و خودمراقبتی، از آلوده کردن دیگران به ویروس و ابتلا آن‌ها به بیماری جلوگیری کند.

نکته دوم اینکه مکان‌های عمومی به احتمال قوی آلوده به ویروس‌ها هستند و ممکن است فرد با حضور در این مکان‌ها آلوده شود؛ بنابراین رفتن به این مکان‌ها تنها با رعایت اصول بهداشتی و به همراه داشتن ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده جایز است.

سومین نکته این است که افراد می‌توانند زیارت را از راه دور انجام داده و به ثواب زیارت هم برسند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا در ایران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام بیش از ۴۲۰۰ زائر مازندرانی به حج تمتع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر کل حج و زیارت استان مازندران سهمیه امسال زائران حج تمتع این استان را بیش از ۴ هزار و ۲۰۰ نفر اعلام کرد.

عباس اسماعیلی افزود: این تعداد زائر در قالب ۳۲ کاروان از فرودگاه شهدای ساری به مقصد مدینه منوره اعزام خواهند شد و پس از انجام مناسک، به مکه مکرمه مشرف می‌شوند..

وی تصریح کرد: هنوز زمان دقیق پرواز عزیمت زائران حج تمتع مازندران مشخص نشده، اما پیش بینی می‌شود این اعزام‌ها از اواخر اردیبهشت ماه امسال انجام شود.

مدیر کل حج و زیارت مازندران توضیح داد: تمامی این تعداد زائر اقدامات لازم برای ثبت نام و شرکت در کلاس‌های آموزشی را انجام داده اند و تا اواسط اردیبهشت ماه، مابقی دوره‌های آموزشی مناسک حج را سپری خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت سنی زائران حج تمتمع امسال مناسب است، افزود: میانگین سنی زائران مازندرانی حدود ۵۵ سال است که از نظر توان جسمی برای انجام مناسک حج وضعیت مناسبی محسوب می‌شود.

اسماعیلی به زائران حج تمتع توصیه کرد با توجه به چشم انتظاری ۱۵ ساله و صرف زمان زیاد و هزینه برای مشرف شدن به حج تمتع با مطالعه و شناخت کامل مناسک حج در این سفر معنوی شرکت کنند و به توصیه روحانیون همراه کاروان‌ها توجه کنند.

بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت، امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر در قالب ۶۱۴ کاروان از اواخر اردیبهشت از ۲۱ ایستگاه پروازی سطح کشور برای انجام مناسک حج تمتع به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

دیگر خبرها

  • کاهش شیوع سالک در سمنان
  • تقدیر از ۳۰ سال خدمت خالصانه جمعی از خادمان حرم قم
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری به مسئولان
  • تخصیص اعتبارات دولتی برای راه اندازی بازارچه خاص بانوان
  • برای خرید مسکن باید این 10 نکته را بدانید+ نکات کلیدی در تنظیم مبایعه‌ نامه
  • چرا قبور مطهر بقیع تخریب شدند؟
  • ٨ اردیبهشت، موعد اعزام زائران کرماني به حج عمره
  • اعزام زائران حج تمتع مازندران در قالب ۳۲ کاروان
  • اعزام بیش از ۴۲۰۰ زائر مازندرانی به حج تمتع
  • زائران کرمانی ۸ اردیبهشت به حج عمره اعزام می‌شوند