Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش دوشنبه شب خبرگزاری فرانسه، در حالی که همه‌گیری کرونا باعث تعطیلی بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی در سراسر دنیا شده است، سران کشورهای گروه هفت بر لزوم همکاری و جبران خسارت‌های ناشی از این ویروس تاکید کردند.
سران این کشورها در پایان کنفرانس ویدیویی خود با انتشار بیانیه‌ای اعلام کردند: ما بر اتخاذ تدابیر هماهنگ و هر اقدام ضروری و استفاده از همه ابزارهای سیاست گذاری برای رسیدن به رشد قوی در اقتصادهای گروه هفت و حمایت از آنها در مقابل خطرات سقوط متعهد می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف از این اقدامات «حمایت فوری و ضروری از کارگران، شرکت‌ها و بخش‌هایی است که تحت تاثیر قرار گفته‌اند.
بنا بر این بیانیه، سران هفت کشور صنعتی به وزرای دارایی خود دستور دادند تا هفتگی با یکدیگر مشورت کرده و اقدامات و سیاست‌های لازم را به اجرا در آورده و اقدامات موثر و به‌موقع بیشتری را اتخاذ کنند.
سران گروه هفت همچنین از نهادهای بین‌المللی همچون صندوق بین‌المللی پول خواستند تا کمک‌های مالی را به کشورهایی که به آنها نیاز دارند «سریعا» ارائه دهد. 
آنان تاکید کردند: ما نه تنها متعهد به احیای رشد پیش‌بینی شده تا قبل از شیوع کرونا بلکه متهد به ایجاد بنیان‌ها برای رشد قوی‌تر در آینده هستیم.
تعداد مبتلایان به کرونا در سراسر جهان به ۱۷۴ هزار  و ۹۶۵ نفر رسیده که تاکنون ۷۷ هزار و ۸۶۷ نفر از این بیماران بهبود یافته و ۶ هزار و ۶۸۷ نفر نیز فوت کرده‌اند.
این ویروس ابتدا در چین مشاهد شد و شیوع آن به سرعت اوج گرفت. در روزهای اخیر شمار مبتلایان و جان‌باختگان در چین کاهش یافته است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که اکنون اروپا به کانون شیوع این ویروس تبدیل شده است.
همچنین کرونا در آمریکا نیز به سرعت در حال گسترش است.
این ویروس باعث اختلال در فعالیت‌های اقتصادی و سقوط ارزش سهام در بازارهای جهانی شده است.

برچسب‌ها چین ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت فرانسه آمریکا چین ایالات متحده آمریکا سازمان جهانی بهداشت گروه هفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۲۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه قدس الاخباریه، برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل تاکید کرد که پس از گذشت ۲۰۰ روز از جنگ در غزه، نیمی از ساکنان این باریکه از گرسنگی رنج می‌برند.

این سازمان در بیانیه‌ای در پایگاه اجتماعی ایکس عنوان کرد که هر ماهه کمک‌های غذایی فوری برای بیش از یک میلیون فلسطینی در نوار غزه ارسال می‌کند و در تلاش برای راه‌اندازی مجدد سیستم‌های غذایی از کار افتاده در این باریکه است.

سازمان مذکور اشاره کرد مقدار کمک‌های غذایی وارد شده به غزه همچون قطره‌ای در دریا است و پاسخگوی نیازهای شدید ساکنان این منطقه نیست.

برنامه جهانی غذا تاکید کرد که نیاز مبرم به آتش‌بس فوری در غزه وجود دارد.

کد خبر 6087518 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • تاکید شهرداری بوکان بر استمرار طرحهای عمرانی و توسعه فضای سبز نالشکینه
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • وزیر خارجه مصر: باید از تشکیل کشور فلسطین حمایت شود
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد اپیدمی جدید/ آیا ویروس جدید جای نگرانی دارد؟