Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-25@20:57:50 GMT

حمید هیراد: به من گفتند یک ماه بیشتر زنده نیستم!

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۵۶۴۲

حمید هیراد: به من گفتند یک ماه بیشتر زنده نیستم!

محمد علیزاده، خواننده موسیقی پاپ با برنامه «بهار جان» که شب گذشته (دوشنبه ۲۶ اسفند)، روی آنتن زنده شبکه پنج سیما رفت، برای اولین‌بار حضور در عرصه اجرا را تجربه کرد. او که هیراد حاتمی را در اجرای این برنامه همراهی می‌کرد، حضور در برنامه «بهار جان» را یک وظیفه ملی در قبال مردم دانست تا شاید بتواند در این بحران، یک خدمتی در حق مردم انجام دهد؛ چرا که این مردم هستند که هنرمندان را بزرگ می‌کنند و به آن‌ها جایگاه می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای برنامه، علیزاده در پاسخ به این پرسش که «اولین صدایی که به دلت نشست و بسیار از آن استقبال کردی چه زمانی و صدای چه کسی بود؟»، گفت: «حدودا نه سالم بود و آن زمان در ماه مبارک تلویزیون یک آوازی را از استاد محمدرضا شجریان پخش می‌کرد که آواز افشاری بود. آن زمان شیفته آن صدا شدم و فهمیدم چه قدر به موسیقی علاقه دارم و عاشق آن هستم.»

او ادامه داد: «بسیار خوشحالم در دوره‌ای زیست می‌کنم که صدای استاد شجریان و صدای تار استاد محمدرضا لطفی را شنیدم این بسیار برای من با ارزش است و از همین جا برای استاد شجریان آرزوی سلامتی و بهبودی می‌کنم.»

مهمان ویژه اولین برنامه «بهار جان»، حمید هیراد بود؛ خواننده‌ای که از روز گذشته خبر ابتلای او به بیماری سرطان خون با بازتاب‌های زیادی همراه بوده است. او که پس از انتشار این خبر، اولین‌بار بود که در یک برنامه تلویزیونی حاضر می‌شد، پس از اینکه ویدئویی از ساز زدنش بر روی تخت بیمارستان پخش شد، گفت: «دو سال و نیم پیش، شهریور ۹۶ یک سری غدد لنفاوی زیر گلویم درآمد. ساخت اثر «شوخیه مگه» هم از روی تخت بیمارستان شروع شد.»

او در ادامه، با اشاره به واکنش‌ها به این قطعه گفت: «آرزوی هر خواننده‌ای این است که آهنگی که می‌سازد به دل مردم بنشیند. این اتفاق برای من افتاد و در آن لحظه که می‌دیدم دابسمش می‌سازند با این آهنگ و به من محبت دارند، اشک می‌ریختم. در آن واحد به من خبر داده شد که حداکثر یک ماه دیگر زنده هستم. اصلا به این فکر نبودم که چرا یک ماه دیگر زنده هستم و هیچوقت هم نشده که فکر کنم چرا من؟ یک دانشمندی می‌گفت: وقتی همه چی خوب است، چرا نمی‌گویید چرا من؟ قطعا من باید یک سری چیز‌ها را در ده، دوازده سال یاد می‌گرفتم، ولی این اتفاق باعث شد در پنج، شش ماه متوجه این شوم که دنیا فانی و گذرا است.»

حمید هیراد در پاسخ به این سوال که چرا همان زمان خبر ابتلا به این بیماری را رسانه‌ای نکردی گفت: «ذات من و قلب من طوری است که اصلا دوست ندارم خبر بدی را به کسی بگویم و نمی‌خواستم با این خبر کسی را ناراحت کنم.»

او سپس از ویدئویی گفت که در همان زمان منتشر شد؛ از پلی‌بک خواندنش در یک کنسرت، ویدئویی که انتقادات فراوانی را روانه این خواننده پاپ کرد. او برای اولین بار درباره دلیل پلی‌بک خواندنش روی صحنه کنسرت شیراز چنین گفت: «در آن شرایط که آن اتفاق افتاد، از زمانی که این خبر را به من دادند، من شروع به شیمی درمانی کردم. دو، سه ساعت قبل از آن اتفاق، حال من بد شد. هیچ‌کس نمی‌دانست من چه مشکلی دارم و اصلا نمی‌خواستم بگویم این بیماری را دارم و نمی‌توانستم سه ساعت مانده به کنسرت آن را لغو کنم. دکتر به من گفت: نمی‌توانی قسمت بالای صدایت را بخوانی؛ به مغزت فشار می‌آید. در یک قسمت از یک ترک، این اتفاق افتاد و اولین و آخرین بار در کنسرت‌های من رخ داد.»

منبع: فرارو

کلیدواژه: حمید هیراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۵۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود

به گزارش همشهری‌آنلاین، محمدامین توکلی‌زاده امروز در صحن شورای شهر تهران با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، برنامه‌های معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را در نوروز و ماه رمضان امسال تشریح کرد که چکیده آن را در زیر می‌خوانید:

*پویش روزه اولی ها سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

*۵میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت‌ها، مساجد و مدارس داده شد، پویش مهربانی نیز در همین روزها برنامه ریزی و اجرا شد.

*همچنین جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، امسال کارناوال‌ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم. امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

* نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم. «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

*همچنین جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد،سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده‌ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند. بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

* در کنار این برنامه‌ها، اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

* یکی از اتفاقات خوب امسال در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

* با وجود اینکه تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

* «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی‌ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

* برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس را داشتیم که باید بگویم میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود.

*۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند. مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

کد خبر 846614 برچسب‌ها شهردارى تهران تور- گردشگری

دیگر خبرها

  • حمید مطهری: در تراکتور سعی می‌کنم کمتر حرف بزنم بیشتر کار کنم
  • آغاز به کار ستاد برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری
  • پخش زنده دعای ندبه و کمیل خارج از ایران ادامه خواهد داشت
  • آخرین خبر در مورد حضور یحیی در تراکتور
  • دانشگاه الزهرا اولین همایش بین‌المللی «غزه زنده است» را برگزار کرد+ گزارش تصویری
  • چرا یزدانی به اردوی تیم ملی نیامد؟/ در انتظار دیدار با دبیر
  • برای اولین‌بار ساخت سلول زنده در آزمایشگاه/ انسان قادر به انجام کار طبیعت می‌شود؟
  • نزاع و درگیری لفظی تحلیلگران اینترنشنال در آنتن زنده
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • انتقاد شدید اولین مربی میراسماعیلی از شرایط فدراسیون جودو