Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-18@16:31:48 GMT

بی‌تاثیری مصرف خوراکی الکل در درمان کرونا

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۶۴۳۱

بی‌تاثیری مصرف خوراکی الکل در درمان کرونا

رئیس بخش مسمومان بیمارستان امام رضا(ع) مشهد گفت: مصرف خوراکی الکل کوچکترین اثری در پیشگیری و بر درمان هیچگونه مریضی به ویژه بیماری ویروسی همه‌گیر کرونا ندارد بلکه فقط تهدیدکننده جان و سلامتی است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ بیتا دادپور افزود: در حال حاضر برخی از مردم به دلیل ناآگاهی با هدف پیشگیری از کرونا مبادرت به مصرف الکل دست‌ساز و یا تقلبی کرده که مسمومیت آنها را موجب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: الکل طبی فقط در مواردی که آب و صابون موجود نباشد برای ضد عفونی کردن دست‌ها و یا سطوح در پیشگیری از تماس با ویروس کرونا کاربرد دارد و مصرف خوراکی آن هیچ اثری ندارد.

این پزشک متخصص گفت: افرادی که با علائم مسمومیت با الکل مراجعه می‌کنند یا  دچار اختلال هوشیاری هستند و یا ممکن است با علائم تشنج، بیقراری،اختلال کارکرد کلیه ها  مراجعه کرده و در نهایت دچار مرگ مغزی یا نارسایی چند ارگان و مرگ شوند.

وی "مسمومیتهای منجر به نابینایی و از کار افتادن کلیه‌ها در بدن انسان" را  از تبعات بسیار خطرناک، عوارض لاعلاج جدی و تهدیدکننده جان در صورت مصرف خوراکی الکل برشمرد.

دادپور افزود: بخش مسمومین بیمارستان امام رضا مشهد اکنون به عنوان مجهزتریرین واحد درمان و مداوای انواع مسمومیت ‌ها در شمال شرق کشور به شمار می‌رود.

مسمومیت ۲۶ نفر با الکل

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم گفت: از ابتدای بحران کرونا تاکنون ۲۶ نفر بخاطر مسمومیت با الکل به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد مراجعه کرده‌اند.

حمیدرضا رحیمی افزود: تاکنون سه نفر از این افراد بخاطر مسمومیت با الکل جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: طیف سنی افرادی که تاکنون در پی مسمومیت با الکل در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد پذیرش شده‌اند بین ۱۵ تا ۴۸ سال گزارش شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برخی از افراد با این "تصور کاملا غلط" که مصرف الکل آنان را در برابر ویروس کرونا محافظت می‌کند مبادرت به اقدام خطرناک مصرف خوراکی این ماده شیمیایی کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکل کرونا ویروس کرونا کرونا در ایران مسمومیت الکل بیمارستان امام رضا مسمومیت با الکل مصرف خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: سالانه به ‌طور متوسط سه‌ هزار و ۳۰۰ تا سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در استان تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

علی دیانتی افزود: بیشترین قارچ خوراکی استان در شهرستان ارومیه و به مقدار ۹۰۰ تن تولید می شود و عمده قارچ خوراکی تولیدی در استان از نوع دکمه ای است.

دیانتی اظهارکرد: ۶۸ واحد تولیدی قارچ در استان وجود دارد که بیش از ۲۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند.

وی گفت: سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشور حدود ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم است که این مصرف سرانه برای استان حدود یک تا ۱.۵ کیلوگرم برآورد می شود.

دیانتی افزود: امسال یک واحد تولیدی قارچ دکمه ای به ظرفیت ۵۰۰ تن در سال در شهرستان ارومیه در دست ساخت است که پیش بینی می شود تا پایان شهریور ماه به بهره برداری برسد.

وی، با بیان اینکه تولید و پرورش این محصول بیشتر در سالنهای سرپوشیده است، گفت: سازمان جهاد کشاورزی با معرفی جهت دریافت تسهیلات بانکی احداث و یا سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی قارچ خوراکی از این واحدها برای توسعه و تداوم تولید حمایت می کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: اغلب بذر مورد نیاز برای این اقدام تولیدی در واحدهای دانش بنیان تولید، آماده سازی و در اختیار پرورش دهندگان قرار داده می شود.

دیگر خبرها

  • تولید سالانه سه هزار و 500 تن قارچ خوراکی در آذربایجان‌غربی
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید
  • مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی در کرمانشاه
  • غذا‌های مناسب برای پرکاری تیروئید
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • هشدار اورژانس پیش بیمارستانی مشهد درباره مسمومیت با قارچ‌های سمی
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • مسمومیت ۵ نفر به علت خوردن قارچ سمی
  • ترکیب این خوراکی‌ها با آب خطرناک است