Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در دوره تحول قوه قضاییه عمده اقدامات در جهت مبارزه با کهنه ویروس فساد بود و در مهار این ویروس موفقیت‌های چشمگیری حاصل شده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، «غلامحسین اسماعیلی»، سخنگوی قوه قضاییه، در ابتدای نشست خبری خود گفت: سال ۹۸ سالی توام با فراز و نشیب های فراوان بود البته ملت قهرمان ایران با لطف خداوند در همه عرصه ها سربلند بود و فراز و فرودهای سال ۹۸ را با سربلندی، پشت سر گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ما در قوه قضاییه در سال ۹۸ قصد داشتیم مردم طعم شیرین عدالت را بچشند. گزارش تفصیلی عملکرد قوه قضاییه را بعدا به سمع و نظر مردم خواهیم رساند.

سخنگوی قوه قضاییه با تشکر از کادر پزشکی گفت: از پزشکان و پرستاران که در خط مقدم مبارزه با کرونا هستند، تشکر می‌کنم. همچنین از مقام معظم رهبری که دستورالعمل‌های ستاد کرونا را برای همه ارکان لازم‌الاجرا دانستند، تشکر می کنم. از همکاران خود در قوه قضاییه نیز تشکر می‌کنم.

اسماعیلی بیان کرد: در دوره تحول قوه قضاییه عمده اقدامات در جهت مبارزه با کهنه ویروس فساد بود و در مهار این ویروس موفقیت‌های چشمگیری حاصل شده است. امروز مردم ما بیش از اینکه اخبار ایجاد فساد را بشنوند شاهد محاکمه مفسدین هستند. مردم گزارشات مربوط به استرداد اموال به غارت رفته بیت المال را می‌شنوند.

او گفت: آخرین رای دادگاه ویژه رسیدگی به مفاسد اقتصادی راجع به بخش دیگری از بانک سرمایه و صندوق ذخیره فرهنگیان است. رای اخیر ناظر به دو نفر است: محمد رضا جهانبانی بیش از ۱۰۰ فقره در قالب شرکت های متعدد کسب کرده بود و به ۲۰ سال حبس و شلاق و استرداد بیش از ۵ هزار میلیارد ریال محکوم شد. متهم صالحی نیز به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: غلامحسین اسماعیلی قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۶۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه باید در راستای تحقق عینی و عملی شعار سال تعامل داشته باشند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، امروز سه‌شنبه (۷ فروردین) در دیدار نوروزی کارگزاران بخش‌های مختلف و مسئولان قضایی با وی، ضمن تبریک ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) و تقارن بهار طبیعت با بهار قرآن و معنویت، این امر را از الطاف بسیار مبارک و فرخنده دانست و بر ضرورت بهره‌مندی و تمتع از لحظه به لحظه ماه ضیافت الهی تاکید کرد.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های مهم ماه رمضان آن است که در این ماه، بندگان خدا به میهمانی خدا دعوت شده‌اند، همچنان که پیامبر اکرم (ص) در خطبۀ آخرین جمعه ماه شعبان پس از معرفی ماه رمضان فرمود: «هُوَ شَهْرٌ دُعیتُمْ فیهِ إِلَی ضِیافَةِ اللَّهِ وَ جُعِلْتُمْ فِیهِ مِنْ أَهْلِ کرَامَةِ اللَّهِ أَنْفَاسُکمْ فِیهِ تَسْبِیحٌ وَ نَوْمُکمْ فِیهِ عِبَادَةٌ وَ عَمَلُکمْ فیهِ مقْبُولٌ وَ دُعاؤُکمْ فِیهِ مُسْتَجَابٌ» ماه رمضان، ماهی است که در آن به میهمانی خدا دعوت شده، و از شایستگان کرامت الهی قرار داده شده اید. نفسهایتان در آن تسبیح، خوابتان در آن عبادت، عملتان در آن پذیرفته و دعایتان در آن مورد اجابت است.

رئیس عدلیه بیان داشت: ماه مبارک رمضان، هم ماه استغفار و انابه است و هم ماه مواسات و نیکی کردن به همنوعان است؛ ماه مبارک رمضان فرصتی مناسب برای مواسات و کمک‌های مؤمنانه است و این کمک‌ها می‌تواند به اشکال مختلف مالی و فکری و روحی ... باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به دعای «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ، اَللَّهُمَّ اَغْنِ کُلَّ فَقیرٍ، اَللّهُمَّ اَشْبِعْ کُلَّ جائعٍ، اَللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ ...» که در ماه مبارک رمضان پس از هر نماز خوانده می‌شود، گفت: اگر نتوانیم از فرصت بی‌نظیر ماه مبارک رمضان برای استغفار و توبه و خودسازی و مواسات بهره بگیریم قطعا مغبون و زیانکار خواهیم بود.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به شعار سال ناظر بر «جهش تولید با مشارکت مردم»، ضمن بیان این مطلب که ما مسئولان و کارگزاران نظام، تکلیف سنگینی در راستای خدمت به مردم و کشور برعهده داریم، گفت: باید همه قوا و دستگاه‌ها در راستای تحقق عینی و عملی شعار سال و فراهم آوردن الزامات آن، با یکدیگر همکاری و هماهنگی و تعامل داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آذر ۱۴۰۲؛ مبارزه با فساد با طعم چای دبش/ پروژه آخر: تطهیر ساواک جهنمی
  • وصول بیش از۱۷۵۴ میلیارد ریال در حق صندوق دولت با پیگیری‌های دستگاه قضا
  • پیشنهاد ادغام مراجع نظارتی دولت
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال 
  • استرداد بیش از ۵۳۸ هزار میلیارد ریال درحق مالباختگان و بیت‌المال
  • افزایش سرمایه اجتماعی و رضایتمندی مردم در گرو مبارزه با فساد
  • اهمیت نظارت درون سازمانی و مبارزه با فساد/ لزوم کاهش زمان دادرسی و تکریم ارباب رجوع
  • دزد ویسکی، رابین هود مجارستان و سندروم آتیلا / شتردزدها مردم را تخم‌مرغ دزد می‌کنند
  • همه باید در راستای تحقق عینی و عملی شعار سال تعامل داشته باشند
  • مردمی کردن اقتصاد منجر به جلوگیری از فساد و رانت می‌شود