Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از هماهنگ‌کنندگان گروه " خانه شهروند و هنرمند" روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد:باتوجه به کمبود ماسک در شهرستان ایذه، گروهی از هنرمندان با همکاری مردم اقدام به راه‌اندازی کارگاه تولید ماسک در تالار سیمرغ ایذه کردند.

مهدای زدوار افزود: در این کارگاه ۲۰ خیاط در سه نوبت از ساعت ۹ صبح تا یک بامداد مشغول به کار هستند و هزار ماسک در روز تولید و به رایگان در اختیار گروه‌های هدف قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشکر از همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ایذه گفت: فعالیت ما به صورت کامل زیرنظر معاونت غذا و داروی شبکه بهداشت و درمان ایذه قرار دارد تا ماسک‌ تولیدی از نظر بهداشتی مورد تایید باشد.

زدوار، از همکاری ۲۰ خیاط در این کارگاه سخن گفت و ادامه داد: این افراد که با شیوع کرونا کسب و کارشان تا حدود زیادی با مشکل روبه رو شده، بدون مزد و منت در حال خدمت رسانی به همشهریان هستند.

وی اولویت توزیع این ماسک‌ها را خانوارهای کم بضاعت دانست و افزود:خانواده‌های کم بضاعت و محروم را شناسایی و برای آنها سهمیه ای در نظر گرفته‌ایم. بیماران دیالیزی، و کارمندان سازمان انتقال خون و شبکه بهداشت از دیگر اهداف ما در توزیع ماسک هستند.

هماهنگ کننده گروه خانه شهروند و هنرمند گفت: تمام هزینه‌های این کارگاه توسط هنرمندان و خیران شهرستان ایذه تامین می‌شود، و ترجیح داده‌ایم به جای اعلام عمومی و انتشار شماره کارت، از ظرفیت‌های موجود استفاده کنیم؛ خیرانی که قصد کمک دارند می‌توانند به ما مراجعه کنند.

زدوار که خود یکی از هنرمندان نامی ایذه در بخش عکاسی و فیلمبرداری است، با بیان اینکه هنر همیشه باید در اختیار کمک به مردم قرار داشته باشد افزود: هنرمندان در تمام نقاط زندگی از شادی تا غم، از دیرباز تاکنون در کنار مردم بوده‌اند و اکنون که جامعه نیازمند ماسک و لوازم بهداشتی است ما وارد این عرصه شده‌ایم.

وی با دعوت از مردم برای ماندن در خانه برای مبارزه با کرونا بیان کرد:بهترین راه مقابله با شیوع کرونا، ماندن در خانه است. در این روزهای پایانی سال ۹۸ با ماندن در خانه سعی کنیم که بدون بیماری و ناراحتی وارد سال ۹۹ شویم.

بنا به اعلام رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا روز ۲۶ اسفند، ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، که ۸۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و چهار هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

ویروس کرونا که کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به دهها کشور جهان سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایذه سازمان جهانی بهداشت پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایذه سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا ایذه سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع می‌شود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مهدی خادم ثامنی، در جلسه شیوه نامه ماده ۳ قانون محدودیت استفاده و توزیع کیسه‌های پلاستیکی که صبح امروز (۲۷ فروردین ماه) در سالن سرو پارک طبیعت پردیسان برگزار شد، اظهار کرد: بدون داشتن محیط زیست سالم و امن، انسان قادر به ادامه حیات نیست و این یکی از نیازهای انسان است همچنین محیط زیست سالم و امن یکی از حقوق بشر است.

وی در ادامه با اشاره به شیوه‌نامه ماده ۳ قانون محدودیت استفاده و توزیع کیسه‌های پلاستیکی گفت: بحث مصرف کیسه‌های پلاستیکی به یک بحران اجتماعی و جهانی تبدیل شده است. پلاستیک‌ها نه تنها اکوسیستم‌های آبی و خشکی را تهدید می‌کند بلکه به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم وارد زنجیره غذایی می‌شوند و سلامت انسان را هم تهدید می‌کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نقش تاثیرگذار انسان در بهبود چرخه محیط زیست و طبیعت اظهار کرد: درست است که می‌گویند انسان اشرف مخلوقات است و حق استفاده از منابع و نعمت‌های الهی را دارد ولی در کنار آن هم مسئولیت مهم حفظ محیط زیست را نیز بر عهده دارد.

خادم ثامنی ادامه داد: متاسفانه آمار و اطلاعات نشان می‌دهد که ما در چند دهه گذشته داد و ستد خوبی با محیط زیست نداشتیم یعنی عملکرد زیست‌محیطی خوبی در جامعه نداشته‌ایم و باعث تخریب جنگل‌ها و مراتع بسیاری شده‌ایم. در نتیجه گونه‌های نادر و گیاهی  زیادی را از دست دادیم و مهمترین منابع زیستی خود آب و هوا و خاک را  هم آلوده کردیم.

وی در ادامه گفت: در کشورهای پیشرو تلاش می‌کنند که که روز به روز آلودگی‌های خود را کاهش دهند و تخریب محیط زیستی کمتری داشته باشد ولی متاسفانه در ایران روز به روز مصرف پلاستیک‌ها افزایش پیدا می‌کند، به‌طوری که روزانه در کشور حدود ۵۷ هزار تن پسماند تولید می‌شود. آمارها حاکی از آن است که حدوداً ۱۰ تا ۱۲ درصد پسماندها پلاستیکی هستند و این پسماندهای پلاستیکی به صورت مستقیم و غیر مستقیم وارد آب‌های زیرزمینی می‌شوند و خاک ، آب و هوا را آلوده می‌کنند و سبب بروز مشکلات زیست محیطی و تهدید سلامت انسان می شوند.

مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست گفت: یک پروژه مطالعاتی در چند سال پیش در میادین تهران انجام و مشخص شد سالیانه حدوداً ۲۱ تن فقط کیسه پلاستیکی در میادین تهران مصرف می‌شود و این آمار بالایی از مصرف پلاستیک را نشان می دهد که جالب نیست همچنین کیسه‌های پلاستیکی به دلیل اینکه سبک وزن هستند با کم‌ترین وزش باد به حرکت در می‌آیند و توجیه اقتصادی هم برای بازیافت ندارند.

وی اضافه کرد: در آبان ماه سال ۱۴۰۱ آیین نامه اجرایی کاهش کیسه‌های پلاستیکی تدوین، تصویب و ابلاغ شد و در ماده ۳ این آیین‌نامه توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع شد.

مدیرکل دفتر مدیریت پسماند سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به گرامیداشت هفته زمین پاک طی هفته اول اردیبهشت ماه، گفت: این مناسبت فرصتی است تا بتوانیم با تغییر روش‌ها و تغییر رویکردها، ذهنیت و رفتار مردم را به کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی سوق دهیم.

خادم ثامنی با اشاره به نقش مردم در جهت فرهنگسازی برای کاهش مصرف پلاستیک در چرخه محیط زیست گفت: در بحث مسئولیت‌های اجتماعی نقش مردم مهم و موثر است تا ما بتوانیم مصرف کیسه‌های پلاستیکی را کاهش دهیم. این  امر مستلزم آن است که فرهنگسازی ابتدا از فروشگاه‌های زنجیره‌ای شروع شود، یعنی توزیع رایگان کیسه های پلاستیگی ممنوع شود.

در در پایان این نشست، نمایندگان وزارت صمت، شهرداری،فروشگاه های زنجیره ای و اتحادیه ها نظرها و پیشنهادهای خود را در جهت اجرای ماده ۳ آیین‌نامه ممنوعیت توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی بیان کردند.

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی خانه هنرمندان در مازندران
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • توزیع شیر رایگان در مدارس تا چه وقت ادامه دارد؟
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • برگزاری نشست فصلی ترجمان دانش در دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع می‌شود
  • توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی ممنوع است
  • توزیع شیر رایگان در مدارس استان مرکزی
  • توزیع ۳ هزار کلاه ایمنی رایگان به راکبین موتورسیکلت