Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@21:16:24 GMT

سینما را به خانه بیاوریم! 

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۷۹۸۲

سینما را به خانه بیاوریم! 

در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی سینماهای سراسر کشور، موسسه بهمن سبز حوزه هنری در همکاری با سامانه «فیلم‌گردی» کمپینی را برای تماشای فیلم در خانه راه‌اندازی کرد.

در این کمپین موسسه بهمن سبز حوزه هنری، دارای بزرگترین زنجیره سینمایی کشور در اقدامی هماهنگ در سردر سینماهای خود مخاطبان علاقمند به هنر را دعوت به خانه نشینی و تماشای فیلم از طریق سامانه فیلم‌گردی کرده تا بدین شکل از شیوع ویروس کرونا جلوگیری گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهمن سبز در این طرح بر سردر ۲۵ سینمای پرفروش و پرمخاطب خود در سطح کشور اقدام به دعوت مخاطبان به این کمپین کرده است.

سایت «فیلم‌گردی» نیز در جهت انجام رسالت فرهنگی و اجتماعی «با شعار در خانه می‌مانیم» بسته‌های اشتراکی خود را برای مخاطبان بصورت رایگان ارائه می‌دهد. لذا مخاطبان می‌توانند با ثبت نام در سایت filmgardi.com اشتراک رایگان دریافت کنند.

برچسب‌ها حوزه هنری اکران فیلم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه هنری اکران فیلم حوزه هنری اکران فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله شاهینی صبح پنج شنبه در آئین اختتامیه هفته هنر انقلاب به مأموریت‌های حوزه هنری انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: رشد و پرورش هنرمند انقلابی و نمونه آفرینی هنری در سپهر انقلاب از وظایف حوزه هنری انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به روش‌های معمول در سازمان‌های فرهنگی تصریح کرد: این مأموریت‌ها را با دو روش می‌توان پیگیری کرد، روش اول این است که برای رشد و پرورش واحد آموزش تشکیل داده شود و شروع کنیم به استعداد یابی و برگزاری کارگاه و کلاس‌های آموزشی، همچنین در خصوص تولید هم می‌توان بر اساس روش‌های مرسوم در سازمان‌های فرهنگی به سفارش اثر پرداخت.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با طرح سوالی مبنی بر اینکه اگر چنین شیوه‌ای تحول را رقم می‌زند چرا هم اکنون وضعیت اینگونه است افزود: بواسطه ایرادهای موجود در ساختارهای فعلی این روش‌ها کارآمد نیستند و باید با روشی ساز و کارهای موجود و ساختارهای موجود را تغییر دهیم در غیر این صورت تحولی اتفاق نمی‌افتد.

دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در این شیوه ما به دنبال فراهم کردن زمینه شکل گیری هویت‌های جمعیِ دارای استقلال هویتی و نه الزاماً اداری از ساختار رسمی حوزه هستیم.

وی افزود: اعتقاد ما بر این است تا زمانی که این ساختار اداری را شکست ندهیم حوزه متحول نمی‌شود. حوزه هنری باید بستری برای رشد هسته‌های هنری باشد.

وی با طرح سوالی مبنی بر اینکه ویژگی هویت‌های جمعی یا به تعبیر دقیق‌تر هسته‌های هنری چیست؟ در یک هسته هنری هویت جمعی شکل می‌گیرد، هنگامی که یک استعداد هنری نوپا و جوان‌تر وارد این جمع هنری مومنانه می‌شود در این فضا رشد و سلوک می‌کند و بدون برنامه‌ریزی ما برای داشتِ آن هنرمند او حفظ می‌شود و پرورش می‌یابد.

وی افزود: این فضای جمعی و هویت جمعی است که در مقابل چالش‌های بیرونی امید آفرینی و مانع شکنی می‌کند و رشد و حرکت افراد را تضمین می‌کند.

شاهینی خاطرنشان کرد: دومین ویژگی هسته‌های هنری این است که معمولاً حول یک فرد محوری شکل می‌گیرد انسانی که به لحاظ هنری یا فکری یا توان سازماندهی برتری نسبی دارد و می‌تواند این جمع را پیش ببرد، همچنین در یک هسته هنری اتفاقاتی که رقم می‌خورد معمولاً حول مسئله و مسائل مشترک ملازم آن جمع است.

وی افزود: این مسائل مشترک در هسته‌های هنری انقلابی قاعدتاً باید از بین مهم‌ترین مسائل فرهنگی هنری روزِ انقلاب باشد، اینجاست که عنصر اندیشه معنای جدی پیدا می‌کند. هویت‌های جمعی هنری در انقلاب اسلامی می‌بایست سرشار از تعاملات و مباحث اندیشه‌ای در لبه مسائل روز انقلاب اسلامی باشند تا رشد اتفاق بیفتد و آثار عمیق هنری خلق شوند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر خاطرنشان کرد: این هویت‌های جمعی هم مستمراً چشمه جوشان تربیت نیرو هستند و هم آدم‌ها را حفظ می‌کنند و رشد و ارتقا می‌دهند.

عبدالله شاهینی یادآور شد: منظور ما از تغییر در شیوه سازماندهی رفتن به سمت چنین سازماندهی با محوریت هسته‌های هنری با این چنین ویژگی‌هایی است.

شاهینی یک از مأموریت‌های کلان حوزه هنری را حمایت و تقویت هسته‌های هنری با مأموریت انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: شکل گیری خانه طراحان گرافیک انقلاب اسلامی در سال گذشته تلاشی برای محقق شدن این ایده بوده است و حضور مؤثر این تشکل در موضوع فلسطین، انتخابات، روز قدس و مواردی از این دست گویای چنین تأثیر و تحولی است

دبیر هفته هنر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در سال پیش رو نیز حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر در رشته‌های ادبیات پایداری، هنرهای نمایشی آفرینش‌های ادبی و سایر رشته‌ها بر اساس توان و ظرفیت موجود، به دنبال تحقق همین معنا خواهد بود.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر با اشاره به تغییر در آرایش سازمانی اعم از تقویت منابع انسانی و مالی و … یادآور شد: تلاش برای تدوین سند زیست بوم استان و همچنین طراحی نقشه تحول حوزه هنری از مقدمات این تحول بوده است که در سال گذشته به جد مورد پیگیری قرار گرفته است.

وی افزود: تمرکز زدایی و توجه به فرا بوشهر به معنای شناسایی و توانمندسازی ظرفیت‌های شهرستانی استان از نقاط کلیدی دیگریی است که از الزامات این ایده است که از این رو دست تمامی صاحب نظران، اندیشمندان، هنرمندان و علاقه مندان به رشد و تعالی هنر انقلاب اسلامی را به گرمی می‌فشاریم و خود را نیازمند یاری آنها می‌دانیم.

کد خبر 6081752

دیگر خبرها

  • ۷۲هزار نفر در کشور آموزش‌های هنر را فرا گرفتند
  • نگاهی به کارنامه هنری بهمن هاشمی، صداپیشه و گوینده
  • هسته های هنری در استان بوشهر ایجاد می شود
  • هشت فیلم کوتاه خراسان شمالی به مرحله تولید رسید
  • فراخوان ارسال اثر به هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در فومن
  • بزرگداشت زنده‌یاد کیومرث پوراحمد در خانه سینما
  • رونق صنعت کشاورزی و گردشگری روستای کرد علیا
  • هنرمندان؛ مشکلات خود را با استاندار در میان گذاشتند
  • تاکید استاندار مازندران بر رفع مشکلات و تسهیل فعالیت هنرمندان
  • اکران آنلاین غیرمنصفانه و ناعادلانه است/ چرا «کاپیتان» قربانی شد؟