Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان؛ دانشگاه فرهنگیان با همکاری مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برای آموزش «پژوهشگر تربیت انقلابی» (تربیت مبتنی بر گفتمان انقلاب اسلامی) از میان دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان، دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان و دانش‌آموختگان این دانشگاه که شاغل به تحصیل در دوره ارشد و دکتری دانشگاه های دیگر هستند، در شهرهای تهران، مشهد و قم، از طریق برگزاری آزمون و مصاحبه برای دوره آموزشی و پژوهشی، پژوهشگر می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
براساس این گزارش، اهداف این دوره تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با رویکرد منظومه فکری امام خمینی ره و رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفتمان سازی و تربیت سرمایه اجتماعی مناسب در زمینه تعریف، توصیف، تبیین، پیش‌بینی، تفسیر مکتب فکری انقلاب اسلامی، پاسخگویی نظام‌مند و روشمند به مسائل سیاسی اجتماعی انقلاب اسلامی و تقویت مبانی، مبادی و منطق پشتیبان انقلاب اسلامی و تمهید شرایط جهت امتداد اجتماعی آن است.
همچنین از دیگر اهداف این دوره دست یافتن به مجموعه سازمان‌یافته از پژوهشگران و نخبگان فکری در زمینه تعلیم و تربیت انقلابی، تولید آثار پژوهشی بهینه و برتر در حوزه تعلیم و تربیت انقلابی، شناسایی، جذب و شبکه سازی نخبگان و فرهیختگان در حوزه تعلیم و تربیت انقلابی و حمایت فکری و علمی از نخبگان و فرهیختگان فعال در حوزه تعلیم و تربیت انقلابی است.
براساس این گزارش، این دوره آموزشی در چهار نیم سال آموزشی طراحی شده است که زمان‌بندی برنامه‌های آموزشی آن متناسب با شرایط پذیرفته‌شدگان نهایی اعلام خواهد شد. در این دوره آموزشی هر داوطلب در مجموع ۳۰ عنوان درسی (۱۴۴۰۰ ساعت) را آموزش می‌بیند که در مجموع ۱۲۰ جلسه است. (هر عنوان درسی مشتمل بر ۴ جلسه ۱۲۰ دقیقه‌ای است).
طبق اعلام دانشگاه فرهنگیان؛ به پذیرفته‌شدگانی که با موفقیت این دوره را سپری کنند، گواهی پژوهشگری به صورت مشترک از سوی دانشگاه فرهنگیان و مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی اعطا خواهد شد.
همچنین برنامه درسی این دوره آموزشی شامل سه بخش روش شناسی و مهارت افزایی،  خطوط کلی معارف انقلاب اسلامی و خطوط کلی تعلیم و تربیت انقلابی طراحی شده است .
ثبت نام این دوره از یکشنبه ٢۵ اسفند٩٨ تا ٣١ اردیبهشت ١٣٩٩ انجام می شود و آغاز دوره آموزشی تیر ماه ۱۳۹۹ است.

برچسب‌ها دانشجو دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش دانشجو دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش تعلیم و تربیت انقلابی دانشگاه فرهنگیان انقلاب اسلامی دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۸۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشه‌های امام موسی صدر

مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن گفت: دوره سوم آموزشی نظام مهندسی تربیت مدیران حکمران قرآنی در سال جدید با عنوان دوره امام موسی صدر برگزار می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمود شاه‌شرقی، مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن، از سومین دوره آموزشی نظام مهندسی تربیت مدیران حکمران قرآنی خبر داد.

شاه شرقی تصریح کرد: مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با هدف آموزش و تربیت مدیران تراز انقلاب اسلامی با رویکرد حکمرانی قرآنی ایجاد شده و تلاش می‌کند در این راستا خدمت‌رسانی کند.

مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با اشاره به دوره‌های آموزشی پیشین این مرکز اظهار داشت: دوره اول به نام شهید بهشتی در سال 1401 راه‌اندازی شد و یافته‌های پژوهشی در موضوع حکمرانی قرآنی در قالب دوره‌های دو و 16 ساعته تدوین و برای مدیران و کارشناسان ارشد سازمان‌ها ارائه شد.

او از برگزاری دوره دوم به نام شهید چمران یاد کرد و گفت: دوره دوم نیز در سال 1402 تدوین شد و برای مدیران و کارشناسان سازمان‌ها ارائه شد. در عین حال در سال گذشته دوره‌های متعددی برای سازمان‌های بزرگ کشور با رویکرد اداری و بازرگانی تدوین و ارائه شده بود.

 

اذعان دانشمندان غربی به نقش کلیدی قرآن در هدایت‌های علمی

 

شاه شرقی به دوره جدید آموزشی این مرکز اشاره کرد و توضیح داد: در سال جاری و در ادامه تدوین دوره‌های آموزشی، دوره امام موسی صدر با حضور کارشناسان و مدیران بنیاد قرآن و جمعی از قرآن‌پژوهان همزمان با نشست علمی «نقش محور مقاومت در حکمرانی قرآنی» راه‌اندازی شد.

او درباره ویژگی‌های این دوره تصریح کرد: در این دوره علاوه بر آموزش مطالب قبلی از قبیل پیش نیازها، مبانی حکمرانی قرآنی و اصول حکمرانی قرآنی، محتوای جدید نیز به آنها اضافه شده که این محتوای جدید شامل بررسی تاریخ معاصر حکمرانی قرآنی در غرب آسیا است.

او ادامه داد: در این بخش بیشتر به نحوه شکل‎گیری حکمرانی محلی در لبنان با راهبری امام موسی صدر و نحوه شکل‌گیری انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و حکمرانی منطقه‌ای - محور مقاومت - با حکمرانی امام خامنه‌ای و ظرفیت‌های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی و امنیتی این منطقه پرداخته خواهد شد.

مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن گسترش ادبیات مقاومت را زمینه‌ساز حکمرانی قرآنی و مهدوی دانست و گفت: گسترش فرهنگ و ادبیات مقاومت در منطقه ضمن این که بیانگر بسترسازی تحولی عظیم در تمدن سازی اسلامی خواهد بود، هر گام پیشرفت در این امر ما را به جامعه و حکمرانی قرآنی ناب مهدوی نزدیک‌تر خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین دوره آموزشی اخلاق حرفه‌ای
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • آخرین تغییرات کنکور؛ «نه» مردان به شغل معلمی
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • اختتامیه دوره آموزشی متنا در علی آباد کتول برگزار می شود
  • برگزاری دوره آموزشی معلمان جدید تربیت بدنی
  • دوره آموزشی امام موسی صدر برگزار می‌شود
  • تربیت مدیران حکمرانی قرآنی طبق اندیشه‌های امام موسی صدر