Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@03:03:46 GMT

وضعیت کاری بانک ها در ایام تعطیلات عید

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۹۹۱۰۷

وضعیت کاری بانک ها در ایام تعطیلات عید


به گزارش «تابناک»، به نقل از خبرگزاری آنا،  محمدرضا جمشیدی دبیرکل کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به لحاظ حفظ سلامت مشتریان و کارکنان پرتلاش بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی ارائه خدمات بانکی با  توجه به هماهنگی به عمل آمده با بانک مرکزی به شرح زیر خواهد بود.

از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۸ تا ۱۶ فروردین ۹۹ کلیه بانک‌ها به صورت شیفتی و با ۵۰ درصد ظرفیت در ایام غیرتعطیل به ارائه خدمات می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعت کار در این ایام برای همکاران بانک از ۸ صبح تا ۱۳:۳۰ دقیقه عصر و مشتریان از ساعت ۸:۳۰ تا ساعت ۱۳ عصر خواهد بود.

حسب نیاز و تشخیص بانک‌ها در بازه ایام تعطیل فوق‌الذکر شعب به صورت کشیک و با حداکثر در سقف ۵۰ درصد تعداد شعب کشیک سال قبل و با حداقل پرسنل یعنی یک سوم نیروی شعبه به ارائه خدمت می‌پردازند.

در ایام تعطیل و کشیک برای همکاران بانک‌ها از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۳ و برای مشتریان از ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ دقیقه خواهد بود.

همچنین برای جلوگیری از جابه‌جایی فیزیکی پول نقد و وجوه سقف کارت هدیه قابل افزایش تا ۲۰ میلیون ریال است. پرداختی وجوه نقد به وسیله خودپردازها در سقف‌ها قبلی قابل اعمال خواهد بود حداکثر وجه نقد قابل دریافت ۵ میلیون ریال است بانک‌ها مؤظفند سازوکار تأمین نقدینگی را رأساً و بدون وقفه انجام دهند.

همچنین برای کاهش مراجعات مردم و در راستای خدمت‌رسانی به مشمولان بخش‌نامه‌های بانک مرکزی و به ویژه بخش‌نامه ۱۵ اسفند ۹۸ که دارای مواعد خاصی است بانک‌ها نسبت به پذیرش تلفنی یا از طریق سایت خود اقدام نمایند.

در این حال حضور مشتریان تا تاریخ ۲۳ فروردین ۹۹ در شعب لزومی نداشته و بدهی سررسید شده مشمول، شامل جریمه نخواهد شد. در صورت نیاز به تغییر تاریخ فوق متعاقباً اطلاعیه‌ خاص منتشر خواهد شد.

در بندی دیگری آمده است ضروری است برای جلوگیری از توقف واردات و صادرات کشور و انجام سایر تعاملات خارجی و مبادلات واحدهای ارزی، ستادی و اجرایی شعب مربوطه را تجهیز و عملیاتی فرمایند.

حوزه‌های فناوری اطلاعات مالی و پشتیبانی کشیک ترتیبی اتخاذ خواهند فرمود تا کشیک مورد نیاز برای ارائه خدمات ۲۴ ساعته الکترونیک و سایر خدمات ضروری برقرار باشد. 

در ضمن در هماهنگی با ستاد ملی مقابله با کرونا در صورتی که نیاز به تغییر و اصلاحی در ساعات و شرایط کاری باشد متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی آیت الله بطحایی حشد الشعبی سید احمد خمینی پاندمی جشنواره بهاره مجازی نعیم السهیل مهدی باکری کروناویروس کرونا در ایران حمله بیولوژیکی آیت الله بطحایی حشد الشعبی سید احمد خمینی پاندمی جشنواره بهاره مجازی نعیم السهیل مهدی باکری بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۹۹۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن

هفته کاری پنج روزه برای نخستین بار در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه ارائه شد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روزهای کاری و آخر هفته بخش‌های مکملی هستند که به ترتیب به کار و استراحت در طول هفته اختصاص دارند و در سراسر جهان اندکی از حیث تعداد با یکدیگر متفاوت هستند. در اصل در بیشتر نقاط جهان هفته کاری از دوشنبه تا جمعه است و شنبه و یکشنبه روزهای آخر هفته را تشکیل می‌دهد. با این وجود تعطیلات آخر هفته در هر فرهنگ بر اساس روزهای تقویمی یا دوره زمانی تعریف‌شده منطقه‌ای برای هفته کاری تعیین می‌شود. این تعطیلات در جوامع غربی به‌طور معمول از ساعت پنج بعد از ظهر روز جمعه شروع می‌شود و تا ساعت ۱۸:۰۰ روز یکشنبه ادامه دارد.

اصطلاح «آخر هفته» در اصل شامل زمان بعد از ساعات کاری در آخرین روز کاری هفته است و مفهوم امروزی آن برای اولین بار در اوایل قرن نوزدهم در مناطق صنعتی بریتانیا مطرح شد که در اصل یک توافق داوطلبانه بین صاحبان کارخانه و کارگران بود که از ساعت ۱۴:۰۰ بعد از ظهر شنبه شروع می‌شد. اساس تعطیلی تعیین‌شده این بود که کارکنان صبح دوشنبه هوشیار و سرحال برای کار در دسترس باشند.

مطابق با این اصطلاح نیز بعضی از کشورها تعطیلات یک‌روزه یعنی تنها یکشنبه، جمعه یا شنبه را در نظر گرفتند، با این حال اکثر کشورها یک تعطیلات آخر هفته دو روزه را اتخاذ کرده‌اند که روزهای آن بر اساس سنت‌های مذهبی متفاوت است و شامل جمعه و شنبه، شنبه و یکشنبه یا جمعه و یکشنبه می‌شود. در واقع بیشتر کشورها روز عبادت خود را در این تعطیلات جای داده‌اند که در جوامع مسیحی روز یکشنبه، در میان یهودیان روز شنبه و در میان مسلمانان روز جمعه به عبادت اختصاص دارد. این اقدام با کاهش کل ساعات کار در هفته همراه بوده است.

کاهش تعداد روزهای کاری در هفته

پیشنهاد کاهش تعداد روزها یا ساعات کاری در هفته بر اساس مزایای اجتماعی و اقتصادی پیش‌بینی‌شده در طول زمان همچنان ارائه می‌شود. اولین پیشنهاد برای هفته کاری پنج روزه در سال ۱۹۰۸ در ایالات متحده توسط یک کارخانه پنبه نیوانگلند ارائه شد. در سال ۱۹۲۶، هنری فورد شروع به تعطیلی کارخانه‌های خودروسازی خود برای تمام روزهای شنبه و یکشنبه کرد و متوجه شد با دادن مرخصی بیشتر به کارگران، فعالیت‌های تفریحی بیشتری مانند تعطیلات و خرید را تشویق می‌کند. در سال ۱۹۲۹، اتحادیه کارگران پوشاک آمریکا اولین اتحادیه‌ای بود که برای یک هفته کاری پنج روزه درخواست داد و بقیه نهادها به تدریج از آن پیروی کردند، اما تا سال ۱۹۴۰، یعنی زمان اجرایی شدن یک ماده از قانون استانداردهای کار منصفانه ۱۹۳۸ که حداکثر ۴۰ ساعت کار در هفته را الزامی می‌کرد، تعطیلات آخر هفته دو روزه در سراسر کشور تصویب شد.

در طول دهه‌های بعدی، به‌ویژه بین ۱۹۴۰ تا ۱۹۶۰، تعداد فزاینده‌ای از کشورها تعطیلات جمعه-شنبه یا شنبه-یکشنبه را برای هماهنگی با بازارهای بین‌المللی انتخاب کردند و مجموعه‌ای از اصلاحات هفته کاری در اواسط تا اواخر دهه ۲۰۰۰ و اوایل دهه ۲۰۱۰، بسیاری از کشورهای عربی را از نظر ساعات کاری، طول هفته کاری و روزهای کار با اکثر کشورهای جهان هماهنگ کرد.

پیشنهاد افزودن یک روز اضافه به تعطیلی پایان هفته در ایران به‌تازگی مطرح شده و در دست بررسی قرار دارد. این بررسی حول این موضوع است که شنبه به‌عنوان یک روز تعطیل مشترک با دیگر نقاط جهان در ایران به‌عنوان روز تعطیل آخر هفته معین شود یا روز پنجشنبه به‌عنوان روزی که به‌طور تقریبی در میان مردم جای افتاده است، در کنار جمعه تعطیلات پایان هفته را تشکیل دهد.

کد خبر 746807

دیگر خبرها

  • خدمات ترجمه فوری در دارالترجمه رسمی
  • اعلام آخرین آمار فوتی های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز / ۱۰۶۵ نفر جان باختند
  • معدوم‌سازی یک میلیون و ۵۰۰ هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد در تعطیلات نوروز
  • آخرین آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در تعطیلات نوروز اعلام شد
  • در تعطیلات نوروزی یک هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات جان باختند
  • جان باختن هزار و ۶۵ نفر بر اثر تصادفات در تعطیلات نوروز
  • جزئیات و شرایط وام فوری بانک ها در سال 1403 | کدام بانک‌ها وام فوری می‌دهند؟
  • تعطیلی دو روزه آخر هفته، رونق سفر و مصیبت حمل و نقل
  • تعطیلات آخر هفته و تاریخچه آن
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟