Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با شیوع ویروس کرونا در کشور معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد زیست فناوری این معاونت به صورت مستقیم وارد مرحله تحقیق، پژوهش و تولید محصول برای تشخیص، درمان و پیشگیری از این بیماری اپیدمیک شدند. سورنا ستاری هم به عنوان معاون علمی رئیس جمهور در راستای اقدامات انجام شده این معاونت گزارش‌هایی ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری در گزارش سوم خود خبر‌های خوشی در مورد کرونا ویروس پیش‌بینی کرده است.

او در صفحه شخصی خود و در گزارش سوم نوشت:
«در چند سال گذشته و با سیاست‌های اجرا شده در معاونت علمی و فناوری زیست بوم بسیار مناسبی در حوزه بیوتکنولوژی در کشور ایجاد شده است. مجموعه‌ای از دانشگاهها، اساتید، محققین و مهمتر از آنها، استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان باعث شده‌اند که هم‌اینک ایران در توسعه علم و فناوری و اقتصاد زیست‌فناوری قدرت اول منطقه و سوم آسیا باشد. حجم اقتصاد زیست‌فناوری در آینده ایران به حدود ۱۰ درصد کل اقتصاد کشور خواهد رسید. ولی این ویروس چموش باعث شد ما به روی دیگر سکه زیست‌فناوری پی ببریم و آن بخش امنیت زیستی کشور است. توسعه زیست فناوری فقط توسعه اقتصادی کشور نیست (گاهی یک گرم داروی زیستی قیمتی معادل یک میلیون یورو دارد) بلکه توسعه امنیت کشور است. در این مدت کوتاه محققین و شرکت‌های دانش بنیان اقدامات بسیار مهمی را انجام داده‌اند. شش قرارداد برای توسعه ساخت کیت‌های تشخیص کرونا بسته شده است. خوشبختانه محصول کیت تشخیصی ۳ شرکت به تأیید اولیه رسیده است و تا هفته آینده تولید انبوه برخی از شرکت‌ها عرضه خواهد شد. ساخت کیت‌های تشخیص در این مدت کم در بخش خصوصی نشان‌دهنده عمق اشراف علمی جامعه زیست فناوری کشور است.

گرچه هنوز بسیاری از این شرکت‌ها دوره استارتاپی و نوپایی خود را طی می‌کنند، آمادگی درگیری در یک جنگ تمام عیار با یک ویروس بسیار پیچیده را ندارند، ولی به سرعت در حال رشد هستند و دانش لازم برای مقابله با حوادث این چنینی را به دست آورده‌اند. ضمن اینکه همین شرکت‌ها در حال تولید پیچیده‌ترین دارو‌های ساخت داخل برای مقابله با این بیماری هستند و کلیه دارو‌های استفاده شده در مراکز درمانی، "ایران ساخت" هستند.

در حوزه تجهیزات پزشکی پیچیده‌ترین دستگاه‌ها در داخل کشور ساخته می‌شود. در همین ایام با همکاری وزارت بهداشت مجوز‌های زیادی برای این محصولات صادر شد و یا در حال صدور است. تولید اقلام ضروری اتاق‌های ICU با سرعت و بصورت سه شیفت در حال انجام است. برای مثال فقط تولید ونتیلاتور‌های اتاق عمل به حدود ۳۰ دستگاه در روز رسیده است.

دستگاه‌هایی که تاکنون در کشور تولید نمی‌شده از پالس اکسیمتر و بای پپ گرفته تا سی تی اسکن در حال اخذ تأییدیه‌های لازم می‌باشد. انشاالله با کمک همه، از این مبارزه به سلامت عبور خواهیم کرد.
«البته خبر‌های خوش در راه است»

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا علم و فناوری زیست فناوری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مهران فاطمی در نشست هایی جداگانه، مسائل مربوط به 10 شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق استان را بررسی و در خصوص آن ها تصمیم گیری کرد.

استاندار یزد در جریان این دیدارها با بیان اینکه مسئله دانش بنیان همچنان جزو اولویت های اساسی استان است، اظهار داشت: مسیر نجات، توسعه و پیشرفت استان از دروازه دانش بنیان و فناوری می گذرد؛ لذا مجدانه مسائل این حوزه را دنبال می کنیم.
 
وی با اشاره به برگزاری نشست های جداگانه با شرکت های دانش بنیان، گفت: یک شرکت دانش بنیان به اندازه یک واحد تولیدی برای استان ارزشمند است، لذا منابع، مجوزها، تسهیلات و کمک های اعتباری در اختیار را در مسیر تقویت زیست بوم علم و فناوری ساماندهی خواهیم کرد.  
 
مهران فاطمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیگیری مجدانه طرح جامع پارک علم و فناوری استان، تصریح کرد: به همین منظور در واگذاری اراضی به شرکت های دانش بنیان، فناور و خلاق، تسهیلات ویژه ای را ایجاد کرده ایم.

استاندار یزد با اظهار امیدواری نسبت به موفقیت و درخشش زیست بوم علم و فناوری استان در سطح کشور و منطقه عنوان کرد: تلاش خواهیم کرد تا چرخ توسعه و پیشرفت استان بالنده تر از گذشته، بر مدار دانش بنیان و فناوری حرکت کند.

شایان ذکر است استاندار یزد به صورت جداگانه با مدیران شرکت‌های دانش بنیان، فناور و خلاق «سافا (سامانه های آزاد فناوری اطلاعات)»، «نیک یار ماکیان»، «بهداد صنعت آکو الکترونیک»، «همیار بتن شیرکوه»، «آرا پژوهان امین»، «فضایی پل آسمان»، «دانش پویان هوش مصنوعی پارت»، «هوشیار درایت راهور ماشین»، «کشت و صنعت ایلیا زیتون کویر یزد» و «ناجی تجارت صنعت قرن» دیدار و گفتگو کرد.

 

دیگر خبرها

  • خبرهای مهم درباره تجهیزات نظامی نیروی زمینی ارتش
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • ساماندهی منابع و تسهیلات با هدف تقویت زیست بوم علم و فناوری
  • شرکت‌های دانش بنیان، نماد اصلی جهش تولید و مشارکت مردم/ حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • شرکت‌های دانش‌بنیان از اولویت‌های اساسی استان یزد است