Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-25@15:44:28 GMT

چین جنگ رسانه‌ای آمریکا را پاسخ داد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۰۵۸۲۰

دولت چین امروز سه‌شنبه در پاسخ به جنگ رسانه‌ای که آمریکا آغازگر آن بود فعالیت چند رسانه آمریکایی را ممنوع و خبرنگاران آنها را اخراج کرد. 

اخبار بین الملل- وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «چین بدین وسیله اقدامات زیر که از همین لحظه لازم‌الاجرا هستند را اعلام می‌دارد: نخست، در پاسخ به اقدام آمریکا در قرار دادن پنج سازمان رسانه‌ای چین به عنوان "نهادهای خارجی" ، پکن به رسم دوجانبه‌گی از شعبات رسانه‌های صدای آمریکا، نیویورک‌تایمز ، وال‌استریت‌ژورنال، واشنگتن‌پست و تایم که در چین مستقر هستند می‌خواهد اطلاعات مربوط به کارکنان، منابع مالی، فعالیت‌ها و املاکشان در چین را به صورت مکتوب اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در ادامه این بیانیه آمده است: «دوم، پکن در پاسخ به اقدام واشنگتن برای کاهش شمار کارکنان رسانه‌های چین در آمریکا که چیزی کم از اخراج ندارد از خبرنگاران آمریکایی نیویورک‌تایمز، وال‌استریت‌ژورنال و واشنگتن‌پست که اعتبارنامه رسانه‌ای آنها قبل از پایان سال ۲۰۲۰ به پایان می‌رسد می‌خواهد ظرف ۴ روز تقویمی به اداره اطلاع‌رسانی وزارت امور خارجه چین مراجعه کرده و ظرف ۱۰ روز کارت‌های رسانه‌ایشان را تحویل دهند. آنها مجاز به فعالیت به عنوان خبرنگار در جمهوری خلق چین نخواهند داشت.»

 وزارت خارجه آمریکا بهمن‌ماه سال جاری پنج رسانه‌ را «نماینده‌های جمهوری خلق چین» معرفی کرد و اعلام کرد دولت آمریکا قادر خواهد بود شمار شهروندان چینی که مجازند برای این رسانه‌ها در داخل آمریکا کار می‌کنند را تحت نظارت قرار دهد. 

«مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در بیانیه‌ای در آن زمان اعلام کرد: «این ارگان‌ها بر خلاف سازمان‌های رسانه‌ای خارجی که در چین فعالیت می‌کنند سازمان‌های رسانه‌ای مستقل نیستند.»

در ادامه این بیانیه ادعا شده است: «تصمیم برای اجرای این محدودیت در زمینه بکارگیری پرسنل ارتباطی با محتوای تولیدشده توسط این سازمان‌ها ندارد و ضمناً هیچ محدودیتی را متوجه مطالبی که آنها در ایالات متحده تولید می‌کنند نخواهند کرد.»

وزارت خارجه آمریکا بهمن‌ماه به اطلاع چین رساند پنج خبرگزاری این کشور شامل «شینهوا»، «سی‌جی‌تی‌ان»، «رادیو چین»، «چاینا دیلی» و «پیپل دیلی» را رسماً به عنوان نمایندگان یک دولت خارجی در نظر خواهد گرفت و آنها مشمول قوانین مربوط به دیپلمات‌های مستقر در خاک ایالات متحده خواهند بود. 

این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که دولت آمریکا تلاش‌هایی را در چندین جبهه برای مقابله با گسترش نفوذ چین به کارگرفته است. 

فقط در چند ماه آمریکا اقداماتی را علیه محققان چینی انجام داده و شرکت هوآوی را متهم کرده است.

یک مقام دولت آمریکا مدعی شده این تصمیم روی فعالیت‌های این رسانه‌ها یا کارکنان آنها تأثیر فوری نخواهد داشت. با وجود این، چین ملزم خواهد بود نام همه این خبرنگاران را نزد وزارت خارجه آمریکا ثبت کند. 

مقام آمریکایی مدعی شده این رسانه‌ها به این دلیل انتخاب شده‌اند که آنها تحت مالکیت یا کنترل دولت چین هستند. 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آمریکا نیویورک تایمز پکن جنگ چین نیویورک تایمز آمریکا خارجه آمریکا وزارت خارجه رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۵۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ کوبنده مدیر تراکتور به یک برنامه تلویزیونی

به گزارش "ورزش سه" سعید مظفری‌زاده در گفت و گو با خبرگزاری فارس، در آستانه بازی با ذوب آهن، اظهار داشت: تیم ما در روزهای گذشته تمرینات بسیار خوبی را انجام داده و حالا با حضور حمید مطهری شرایط بهتری هم خواهیم داشت و آماده این بازی هستیم. وی افزود: بازیکنان تمرینات خیلی خوبی انجام دادند و امروز هم یک جلسه تمرینی دیگر خواهیم داشت و آماده بازی با ذوب آهن خواهیم بود تا با کسب پیروزی نتایج گذشته را جبران کنیم. مدیر تیم تراکتور درمورد انتقاد یک برنامه تلویزیونی استانی آذربایجان شرقی نسبت به مصاحبه نکردن او، گفت: من همیشه و در هر شرایطی پاسخگوی هواداران بودم و این ۲ دلیل دارد. اول اینکه در شروع کار و زمانی که با زنوزی جلسه داشتیم، او تاکید داشت که به عنوان مدیر تیم و نماینده باشگاه، در هر شرایط چه پیروزی و چه شکست، پاسخگوی هواداران باشم. دوم اینکه شخصا افرادی که مرا می‌شناسند می‌دانند در قبال مسئولیت و وظایفی که دارم همیشه پاسخگو هستم.مظفری زاده ادامه داد: حتی زمانی که هواداران در استادیوم بنیان دیزل آمدند و انتقاد داشتند، پاسخگوی آنها بودم. در این مورد آخر که از قائمشهر برگشتیم، علی رغم توصیه‌ای که دوستان داشتند و گفتند ممکن است اتفاقی برایتان رخ بدهد، به سمت هواداران رفتم که هم عذرخواهی کنم و هم پاسخگوی هواداران باشم که البته شرایط مهیا نشد.

وی با اشاره به پروتکل رسانه‌ای این باشگاه توضیح داد: باشگاه تراکتور در قبال رسانه‌ها کاملا مطابق اصول حرفه‌ای برخورد می‌کند و درخواست ما این است که رسانه‌ها هم همین برخورد حرفه‌ای را داشته باشند. بارها با رسانه ملی و برنامه‌های مختلف از جمله در شبکه سوم سیما و ورزش، مصاحبه کردیم اما آنها از چند روز قبل تماس می‌گیرند و هماهنگ می‌کنند و ما هم همیشه شرایط را برای آنها مهیا می‌کنیم و همیشه هم با آنها تعامل داشتیم.مدیر تراکتور با انتقاد از این برنامه تلویزیونی گفت: در تبریز همیشه مسئولان استان از جمله اما جمعه محترم، استاندار و سایر عوامل، پشتیبان و حامی باشگاه بودند اما متاسفانه برخی افراد و برنامه‌ها هم هستند که همیشه سعی می‌کنند اذهان هواداران را علیه باشگاه مشوش و تحریک کنند. مشخصا منظورم یک برنامه است وگرنه ما با صداوسیمای استان همیشه تعامل خوبی داشتیم و حتی با بچه‌های خبرنگار یا پخش زنده همیشه در تعامل بودیم و احترام متقابل را نسبت به یکدیگر داشتیم.مظفری‌زاده افزود: باشگاه تراکتور به عنوان یک باشگاه خصوصی که با تلاش شبانه روزی و با هزینه شخصی زنوزی که همواره سعی کرده با تامین بهترین شرایط در بعد داخلی و بین المللی، تراکتور را در رده باشگاه‌های حرفه‌ای و طراز اول دهد، حمایت همیشگی هواداران محترم و پرشور خود را دارد اما برای من این سوال پیش آمده که اگر این برنامه استانی دلسوز باشگاه تراکتور است چرا در مورد حق پخش تلویزیونی صحبت نمی‌کند؟

وی تصریح کرد: به هیچ وجه مخالف نقد نیستم و همیشه هم در مقابل خبرنگاران به انتقادات پاسخ دادم اما نمی‌توانید خودتان را دلسوز تیم بدانید و از آن طرف هیچ چیزی در مورد حق پخش تلویزیونی که جزو حقوق باشگاه است و می‌تواند به ارتقا و پیشرفت فوتبال استان کمک کند، چیزی نگویید. مدیر تراکتور عنوان کرد: برای من این سوال پیش آمده اگر این برنامه تلویزیونی دلسوز باشگاه تراکتور است، چرا در مسئله درخواست هواداران برای پخش بازی تراکتور از شبکه‌های سراسری که با تلاش گسترده و نامه نگاری و بیانیه متعدد باشگاه همراه شده، تلاش کافی برای این موضوع انجام نداده است؟مظفری‌زاده در پایان عنوان کرد: بنابراین به نظرم بهتر است که حداقل ژست دلسوزی نگیرید و در این وضعیت نخواهید از آب گل آلود ماهی بگیرید. من و همه افراد باشگاه همیشه پاسخگوی هواداران بودیم و ارتباط ۲ طرفه با آنها داریم و هواداران خودشان خیلی خوب می‌دانند که همیشه پاسخشان را دادم و با رسانه‌ها هم تعامل داشتم و این وظیفه‌ام هم هست و هیچ منتی از این بابت وجود ندارد اما اجازه هم نمی‌دهم که یک برنامه تلویزیونی که از اساس مشخص نیست چه میزان مخاطب دارد و حتی بسیاری از هواداران در طول فصل از بابت حاشیه‌سازی آنها به ما گلایه کردند، بخواهند جو را علیه تیم مشوش کنند.

دیگر خبرها

  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • پاسخ کوبنده مدیر تراکتور به یک برنامه تلویزیونی
  • تظاهرات دانشجویان در آمریکا یادآور اعتراض‌ها به جنگ ویتنام است
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • سخنگوی وزارت خارجه: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسرائیل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • حماس پاسخ آمریکا را داد + جزئیات