Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، اگر  خدای نکرده از آسمان سنگ ببارد و یا فرض محال بر روی زمین مذاب‌های  آتشفشان  جاری شود و یا مثل این روزها که در همه  جای ایران آژیر ویروس کرونا به صدا در آمده، همه را مجبور به خانه نشینی کند؛  برای خبرنگاران فرقی نمی‌کند به سرعت کفش و کلاه می‌کنند و در صحنه کم یا زیاد ، خوب یا بد حاضر می شوند تا رسالت اطلاع رسانی خود را به اندازه توان‌شان انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگاران قشری که شاید این روزها کمتر از آنها نامبرده می شوند اما در تلاش هستند تا هم بر فشارهای روانی جامعه تاثیر مثبت بگذارند و هم از وجود شایعات درباره این بحران جهانی جلوگیری کنند، حتی اگر مجبور شوند به دنبال کشف حقیقت همانند پرستاران لباس های ویژه بپوشند و برای گرفتن گزارش در منطقه پراز خطر کرونایی پا بگذارند.

از پوشیدن لباس های فضایی تا مصاحبه با افراد کرونا مثبت

زهره رنگ آمیز  از خبرنگاران با سابقه مشهد که پس از بازدید از بیمارستان شریعتی مجبور به قرنطینه  شده به ایلنا می گوید: با اعلام  شیوع خبر کرونا در کشور و بعد در مشهد،پس از یک هفته  هماهنگی برای اجازه تهیه گزارش از بیماران مبتلا در این مرکز درمانی ،همراه یکی از همکارانم به بیمارستان شریعتی محل قرنطینه افراد کرونایی رفتم. وقتی به  نزدیکی  در  بیمارستان رسیدم  دستانم یخ کرده بود. مدام به ما می گفتند که زیاد جلو نروید  خطرناک است اما ما رفتیم.

این خبرنگار می افزاید: لباس‌های فضایی همچون لباس پرستاران پوشیدیم و به بخش مبتلایان به کرونا رفتیم چه قدر پوشیدن آن لباس ها سخت بود و در آن لحظه سختی های کار پرستاران که این روزها بسیار زحمت می کشند را درک کردیم.

رنگ‌آمیز که با افراد کرونا مثبت گفت وگو کرده و مشکلات بیماری آنها را به چشمان خود دیده اضافه می‌کند: در بیمارستان شریعتی تمامی کارکنان پرانرژی مشغول به کار بودند.پرستارانی که لباس مخصوص شان به دلیل استفاده زیاد  پاره شده بود  اما همچنان پر انرژی به کار مداوا مشغول بودند. بیماران نیز چشم امیدشان به دستان همین پرستارانی بود که از جان خود مایه می‌گذاشتند

این خبرنگار که تا کنون گزارش های زیادی درباره کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده تهیه کرده است بیان می کند: مهم‌ترین کار رسانه ایجاد هم افزایی است و چرا که رسانه باید در  شرایط حساس  امید را در بین مردم زنده کند. باید همه رسانه ها دست به کار شوند تا فشار روانی این بحران را کاهش دهند، روزهای اول در بین مردم فضای ناامیدی وجود داشت اما با همکاری سایر همکاران توانستیم کمپین مبارزه با کرونا تشکیل دهیم و از همه مسئولان مربوطه خواستیم تا با خبرنگاران برای انتشار خبر همکاری کنند.

مهم‌ترین کمک ، روحیه دادن به مردم است

وحید بیات  یکی دیگر از اعضای این تیم است. عکاس خبرنگاری که ۸ سال سابقه  کار عکاسی در رسانه های مشهد دارد .وقتی از او درباره ترس از انجام این گزارش  می پرسم باخنده پاسخ می دهد: ما مثل پرستاران لباس پوشیدیم و به داخل بیمارستان رفتیم ، اگر قرار باشد که ما بترسیم پس پرستارانی که هر روز خطر کرونا ازبیخ گوش‌شان رد می شود چه باید بگویند. در حد توانم بهداشت را رعایت می‌کنم امیدوارم  مشکلی پیش نیاید.

این خبرنگار که از برخی بیماران کرونایی عکاسی های کرده، اضافه می کند: برخی بیماران از نبود تجهیزات ایمنی  و کیت های آزمایشگاهی گله مند بودند و من به عنوان یک عکاس خبری تمام سعی ام را کردم تا در عکس هایم احساس درد ، غم و یا ترس و  امید  بیمارانی که در این بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا بستری بودند به مخاطبان منتقل کنم.  

بیات که عقیده دارد یکی از وظایف خبرنگار اطلاع رسانی درست است تا در چنین وضعیتی از فشار روانی جامعه کاسته شود می افزاید: در روزهای گذشته حتی به سایر مکان های پر رفت وآمد شهر از جمله قطارشهری ، داروخانه‌ها و راه آهن رفتم تا از ضدعفونی شدن این مکان‌ها عکس خبری تهیه کنم تا به مردم اطمینان خاطر دهیم که به‌رغم شیوع کرونا اتفاقات مثبت نیز در حال رخ دادن است.زیرا معتقدم بهترین عیدی امسال ایجاد نشاط در جامعه است.

گزارش: نگار طاهونچی 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کروناویروس کرونا در مشهد بیمارستان شریعتی مشهد افراد کرونا لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز پوشیدن شماره 47 توسط فیل فودن فاش شد

به گزارش "ورزش سه"، فوتبالیست‌ها همگی با خصوصیات اخلاقی و خرافات خاصی به یاد آورده می‌شوند و یکی از مواردی که باعث می‌شود، نام های آنها به خاطر آورده شود، عدد حک شده بر پشت پیراهن آنها است.

در دوران کنونی فوتبال، فیل فودن ستاره 23 ساله انگلیسی منچسترسیتی که به تمام افتخارات ممکن در دوران باشگاهی رسیده، به تازگی از راز انتخاب عدد 47 برای پیراهنش افشاگری کرد. 

فودن در گفت‌وگو با دیلی میل درباره این انتخاب گفت: وقتی به‌عنوان یک جوان شروع به بازی می‌کنید، انتخاب زیادی برای شماره پیراهنتان ندارد. با این حال عدد 47 باز برای من خاص است چون من با پدربزرگم عاشق فوتبال شدم. زمانی که کودک بودم با او به ولز می‌رفتم تا فوتبال تماشا کنیم. متاسفانه او در سن 47 سالگی درگذشت و من او را از دست دادم. روزی که این شماره را در آکادمی منچسترسیتی انتخاب کردم، پدرم به من گفت که هیچ کاری به اندازه این اقدام او را خوشحال نخواهد کرد و این شماره را بسیار دوست دارم. من هرگز این پیراهن را عوض نمی‌کنم چون یک میراث است. عدد عجیبی است و احتمالا کسی هم در جهان فوتبال نخواهد این شماره را انتخاب کند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • محرومیت بهترین داور زن فوتبال جهان
  • آثار غیرشعاری می تواند ذهنیت جوانان را به فرزندآوری مثبت کند
  • ایجاد نشاط اجتماعی در جوامع محلی با برگزاری مسابقات ورزشی
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • رشد بیماری های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • راز پوشیدن شماره 47 توسط فیل فودن فاش شد