Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی امام مدیر عامل شرکت مترو تهران درباره بدقولی بانک آینده و سرانجام اوراق ارائه شده جهت توسعه مترو اظهارداشت: در روزهای انتهای سال گذشته مبلغ یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت با همکاری دولت و بانک مرکزی برای توسعه مترو فراهم شد. قاعدتاً در سال 98 باید این مبلغ در اختیار شرکت مترو برای توسعه خطوط قرار می‌گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی - وی با اشاره به اینکه بانک صنعت و معدن و بانک آینده به عنوان بانک عامل اقدام به فروش این اوراق در پایان تیر امسال کرد، گفت: بانک صنعت و معدن پس از فروش اوراق، با تاخیر کمی با پذیرش تضامینی که شهرداری تهران ارائه داده بود مبلغ 390 میلیارد تومان اوراق مشارکت سهم خود را پرداخت کرد اما علیرغم همکاری بانک مذکور، بانک آینده مبلغ ۹۱۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت را با وجود  سود قابل توجهی که برایش دارد به شهرداری تهران پرداخت نمی‌کند.

امام با اشاره به اینکه نحوه تعامل و عملکرد بانک آینده، برنامه‌ریزی‌های شرکت مترو در سال 98 به ویژه در نیمه دوم سال را دچار وقفه کرد، گفت: مقرر بود با مبلغ اوراق مشارکتی که نزد بانک آینده بلاتکلیف باقی مانده است ۷ کیلومتر و 6 ایستگاه دیگر از خط 6 و نیز 4 ایستگاه دیگر از خط 7 تکمیل و به بهره برداری برسد. 

وی افزود: در طول ماه.های گذشته با وجود پیشنهاد املاک متفاوت و از بهترین املاک شهرداری به بانک آینده، عدم همکاری های این بانک در رعایت ضوابط ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت متروی تهران عنوان کرد: گویا سیاست مدیران فعلی بانک آینده نبود اطمینان به شهرداری تهران است و می‌گویند باید با رعایت تمام ضوابط حقوقی و در پروسه و بوروکراسی ای طولانی، اسناد مربوطه را بپذیریم. در نتیجه تاکنون هر ملکی که به این بانک پیشنهاد شده است یا نپذیرفته است یا در فرایندهای طولانی اداری این موضوع را بلاتکلیف رها کرده است.

امام با اشاره به اینکه جای سوال است که چرا بانک آینده با وجود اینکه در بخش‌های دیگری نیز با شهرداری تهران همکاری می‌کند سیاست خود را مبنی بر بی اعتمادی به شهرداری قرار داده است، گفت: جای تاسف دارد زیرا این بی‌اعتمادی باعث پایمال شدن حق مردم تهران می‌شود.

وی بیان داشت: این در حالی است که علیرغم برخی تصورات در این خصوص که شاید چالش های مالی بانک آینده باعث شده این منابع در ماه های گذشته در جای دیگر هزینه شده و در حال حاضر بانک نقدینگی لازم برای پرداخت سهم و اوراق مشارکت شهرداری تهران را نداشته باشد بعید است با توجه به توانمندی و سابقه بانک مذکور چنین مطلبی صورت پذیرفته باشد.

مدیرعامل شرکت مترو تهران با اشاره به اینکه این شرکت علاوه بر پرداخت سهم 50 درصدی خود برای تضمین اوراق مشارکت سهم ۵۰ درصدی تضامین دولت را نیز ارائه کرده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در این مدت اصل و سود اوراق مشارکت را نیز باید پرداخت کنیم و این به معنی یک ضرر بزرگ علاوه بر بلاتکلیف ماندن بهره برداری از ایستگاه های جدید است.

امام با اشاره به این که توسعه مترو یک ضرورت برای شهر و هر گونه اختلال در توسعه آن به معنی دامن زدن به ترافیک و آلودگی هوای تهران است، خاطرنشان کرد: سایر بانک‌ها به دلیل درک اهمیت این ضرورت با وجود بدهی هایی که شهرداری به آنها دارد با شرکت مترو برای توسعه خطوط همکاری می‌کنند اما بانک آینده با وجود این که شهرداری هیچ بدهی ای به این بانک ندارد نه تنها همکاری نمی کند بلکه به بهانه بی اعتمادی، با نپذیرفتن تضامین مختلفی که ارائه شده و نیز طولانی کردن فرآیند اداری، حق مسلم شهروندان را به شرکت مترو پرداخت نمی‌کند.

مدیر عامل شرکت مترو با بیان این که نحوه رویکرد بانک آینده، مردم تهران را از 10 ایستگاه جدید در خطوط ۶ و ۷ محروم کرده است، اظهار کرد: با تاثیری که بهره برداری از یک ایستگاه مترو  در کاهش گره‌های ترافیکی و آلودگی هوا دارد می‌توان تصور کرد که این رویکرد چه اجحاف بزرگی در حق تهران به ویژه در حوزه آلودگی هوا و ترافیک انجام داده است. از سوی دیگر شرکت مترو برای پرداخت مطالبات کارگران و پیمانکاران با چالش مواجه است که حل هر چه سریع تر این موضوع نیز از دید ما از ضرورت ویژه ای برخوردار است. 

امام در پایان با اشاره به اینکه از مراجع مرتبط همانند بانک مرکزی و سایر نهادهای بالادستی و نظارتی درخواست رسیدگی به این موضوع را داریم، گفت: در صورتی که  بانک آینده به اظهار نظر این مراجع نیز عمل نکند قطعا تبعاتی گریبانگیر مسبب این آسیب بزرگ خواهد شد که برای آینده فعالیت‌ها خصوصاً در تعامل با شهرداری تهران خوشایند نخواهد بود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مترو ترافیک دولت صنعت و معدن مترو مدیر عامل شرکت شهرداری تهران اوراق مشارکت بانک آینده شرکت مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران

همشهری آنلاین - مهدی اسماعیل پور: علاوه بر سوله‌های ورزشی الزهرا، شهرداری تهران به دنبال توسعه و گسترش مجموعه‌های ورزشی ویژه زنان است و در گام نخست ۵ مجموعه جدید ورزشی ویژه زنان به زودی در شهر تهران به بهره‌برداری خواهد رسید.

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۱۶ مجموعه

در همین رابطه نجم الدین عبادتی، معاون اماکن و فضاهای ورزشی سازمان ورزش شهرداری تهران از بازسازی و تجهیز ۵ مجموعه ورزشی جدید ویژه زنان خبر داد و گفت: « این ۵ مجموعه تا پایان اردیبهشت ماه در شهر تهران افتتاح می‌شود.»

عبادتی با بیان اینکه درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان(غیر از سوله های ورزشی الزهرا) در شهر تهران فعال است، گفت: «۵ مجموعه ورزشی شهر تهران که پیش از این در اختیار پیمانکار بود، باز پس گیری شده و درحال بازسازی و تجهیز شدن است تا پس از تکمیل و بهره برداری به ورزش زنان تهرانی اختصاص داده شود. طبق برنامه ریزی صورت گرفته این مجموعه‌ها تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری خواهید رسید.»

افزایش مجموعه های ورزشی بانوان به ۲۰ مجموعه

عبادتی در ادامه از اضافه شدن چند مجموعه ورزشی دیگر به ورزش زنان در آینده خبر داد و افزود: «برنامه ریزی و هدف گذاری اصلی این است که تعداد مجموعه‌های ورزشی اختصاصی به ۲۰ مجموعه افزایش پیدا کند. همان طور که اشاره شد درحال حاضر ۱۱ مجموعه ورزشی ویژه زنان در شهر تهران فعال است که با اضافه شدن ۵ مجموعه جدید تعداد آنها به ۱۶ مجموعه افزایش پیدا خواهد کرد. در همین رابطه چند مجموعه ورزشی دیگر شناسایی شده و درحال پیگیری کارهای مربوط به بازپس گیری آنها از پیمانکاران هستیم که پس از نهایی و قطعی شدن کار، آنها نیز در زمان خودش اطلاع رسانی خواهد شد.»

توسعه ورزش زنان در سال ۱۴۰۳

مرجان میرزایی قاضی، معاون ورزش زنان سازمان ورزش شهرداری تهران نیز در خصوص افزایش مجموعه های ورزشی ویژه زنان، با استقبال از این موضوع گفت: «با افزایش این مجموعه‌های ورزشی قطعا شاهد افزایش تعداد زنان ورزشکار در شهر تهران خواهیم بود. از طرف دیگر وجود مادر و زن ورزشکار در یک خانواده باعث می شود تا تمام اعضای خانواده تشویق و ترغیب به ورزش و فعالیت های ورزشی شوند. در رویدادهای ورزشی هم رشته‌های ورزشی به شکل انتخاب و طراحی شده اند که تمام زنان از نو نهال تا سالمند بتوانند در آن مشارکت کنند.»

میرزایی در ادامه افزود: «یکی دیگر از برنامه‌های ما در سال ۱۴۰۳ برای توسعه ورزش زنان افزایش ایستگاه‌های ورزش مخصوص آنها و توسعه ایستگاه‌های ورزشی عصرگاهی است تا با توجه به رایگان بودن این موضوع، زنان شاغل هم بتوانند از این فرصت استفاده کنند. درحال حاضر تعداد ایستگاه های ورزشی زنان شهر تهران ۵۷۰ ایستگاه است که امسال به ۶۳۰ ایستگاه افزایش پیدا می کند. ایستگاه های عصرگاهی ۶۵ تا ۶ عصر، یا ۶ تا ۷ عصر است.»

کد خبر 846782 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهرداری شهردارى تهران ورزش زنان تهران ورزش پایتخت ورزش همگانی زنان

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • خبر خوب برای زنان شاغل | فعال شدن ایستگاه های ورزشی رایگان عصرگاهی و ۵ مجموعه ورزشی جدید در تهران
  • قبرستان‌ تاریخی طرشت زیر پای مسافران ایستگاه مترو دانشگاه شریف
  • ورود ۵ هزار اتوبوس نو به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • یک اتفاق خوب که در بین خبرهای بد گم شد | قطار ملی بالاخره مسافرگیری کرد | این قطار در کدام خط مترو کار می کند؟
  • رفتار عجیب یک شهروند در مترو تهران ؛ پارک موتور مقابل پله‌های ورودی ایستگاه! | ویدئو
  • ورود ۵ هزار اتوبوس فعال به حمل و نقل عمومی تا پایان سال
  • امسال ۵۰۰ اتوبوس شهری اورهال می‌شود
  • ورود ۵۰۰۰ اتوبوس نو تا پایان سال به شهر تهران