Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی خلیلی، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: در این ایام که باشگاه های ورزشی بخش خصوصی به خاطر جلوگیری از شیوع کرونا ویروس، تعطیل شده‌ اند و باشگاه‌داران به لحاظ درآمد در ضرر و زیان هستند اغلب موجران با درک موضوع با آنان همراه شده و از دریافت اجاره بها خودداری می‌کنند و با این کار خداپسندانه و انسان‌دوستانه نشان می دهند که در روزهای سخت در کنار هم قرار دارند و به فکر منفعت مادی و درآمد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ویروس کرونا بر ورزش نیز سایه سنگینی انداخته است اظهار داشت: این ویروس منحوس، ورزشکار و غیر ورزشکار نمی‌شناسد و برای به شکست کشاندن آن لازم است در خانه‌ بمانیم و برخی کارهای بیرون از خانه را نیز غیرحضوری انجام دهیم و جز در موارد بسیار ضرور در محیط به بیرون از منزل نرویم.

خلیلی اظهار داشت: از پنجم اسفند ماه، فعالیت کلیه اماکن ورزشی دولتی و خصوصی به خاطر حفظ سطح سلامت فعالان در عرصه ورزش و کاهش نگرانی مردم به ویژه خانواده ها تا فروکش کردن این ویروس، ممنوع شد و اداره کل ورزش و جوانان به منظور حمایت از باشگاهداران و جلوگیری بیشتر از ضرر و زیان وارده، دست به کار شد و این پویش اثربخش را راه‌اندازی کرد.

وی افزود: برابر مصوبه قرارگاه زیستی پدافند غیرعامل و دستورالعمل ابلاغی، هرگونه فعالیت ورزشی گروهی و تجمعی و برگزاری رقابت‌ها در سطح این استان تا فروکش کردن بیماری کرونا لغو شده است و از فعالان عرصه ورزش زنجان انتظار می رود سهم خود را در مقابله با این ویروس منحوس انجام دهند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه شکست کرونا در سایه عزم و اراده پولادین ملت ایران، شدنی است افزود: همه افراد جامعه در مبارزه با این میهمان ناخوانده مسوؤل هستند و باید سهم خود را در پیشگیری و ریشه کنی این بیماری منحوس، ایفا کنند.

وی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا هرچند امنیت و آرامش جامعه و مردم را برهم زده است اما می‌توان دست در دست یکدیگر و با رعایت نکات بهداشتی و جدی گرفتن توصیه‌ها و هشدارها با این بیماری که سلامت تمامی افراد را نشانه رفته است، مبارزه کرد و آن را شکست داد.

خلیلی با تاکید بر اینکه نباید با بیرون آمدن از خانه، عامل انتقال این ویروس مهلک باشیم تصریح کرد: این بیماری اگر کنترل نشود در این صورت بزرگترین ضربه و صدمه را به مردم و جامعه وارد خواهد کرد.

وی افزود: اگر مردم به مدت ۱۴ روز در خانه های خود بمانند و از حضور در مجامع عمومی، بازار و فروشگاه ها خودداری کنند به حتم در برابر این ویروس موفق خواهیم بود و در غیر این صورت سختی ها، فشارها و استرس‌های ناشی از این بیماری تداوم خواهد داشت و همه ضرر خواهند کرد.  

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان گفت: حال که ویروس کرونا با سرعت در حال شیوع و گسترش در سطح جهان از جمله کشور ایران است برای کشیدن ترمز این بیماری مهلک و کشنده همه باید دست در دست هم و در حد وسع و توان به مقابله با آن بپردازیم.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، تاکنون ۲۴۱ نفر در این استان به ویروس کرونا مبتلا شده و ۱۶ نفر نیز به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

برچسب‌ها کرونا وزارت ورزش و جوانان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا وزارت ورزش و جوانان زنجان کرونا وزارت ورزش و جوانان زنجان ورزش و جوانان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۲۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا

حسین کرمانپور درباره بیماری‌هایی که در فصل بهار شیوع دارد، گفت: در فصل بهار بیشتر آلرژی شیوع دارد و اغلب مراجعه‌ها به ما توسط افرادی است که دچار آبریزش بینی و عطسه شدند و فکر می‌کنند سرما خورده‌اند در حالی که به آلرژی دچار شدند و چنانچه خودشان را از عوامل آلرژی زا دور کنند بهبود پیدا می‌کنند و به مصرف دارو احتیاج ندارند، اما آن‌هایی که سال‌هاست دچار این عارضه هستند باید دارو مصرف کنند.

وی ضمن اشاره به سرد و گرم شدن هوا در فصل بهار ادامه داد: ممکن است افراد به دلیل سرد و گرم شدن هوا در پوشیدن لباس مناسب اشتباه کنند، گرچه سرما و گرما هیچ تاثیری در ابتلا به بیماری‌ها ویروسی ندارد اما به سبب واکنش‌هایی نظیر تجمع افراد در کنار یکدیگر، بستن پنجره و نبودن تهویه مناسب می‌تواند افراد را مستعد ابتلا به بیماری‌های ویروسی و باکتریال کند، از این رو توصیه می‌شود تا ۱۵ اردیبهشت که ممکن است این وضعیت آب‌وهوایی ادامه پیدا کند چه در خانه و چه بیرون از خانه مراقب پوششمان باشیم به ویژه اینکه سرمای هوای می‌تواند موجب آسیب به عضلات و بدن درد نیز شود.

رئیس اورژانس بیمارستان سینا افزود: نکته دیگری که در این فصل با آن رو به رو هستیم این است که افراد به سبب گرم و سرد شدن هوا به صورت منظم مایعات نمی‌نوشند و هنگام گرما مایعات بیشتر و هنگام خنک شدن هوا مایعات کمتری استفاده می‌کنند که می‌تواند افراد را مستعد سردردهای گذرا کند، هنگامی که مایعات بدن کم شود ممکن افراد دچار سردردهای کوتاه مدت و درد عضلات شوند و از این رو توصیه می‌شود افراد چه در هوای گرم و چه در هوای سرد روزانه بین ۵ تا ۸ لیوان آب مصرف کنند تا دچار این عوارض زودگذر نشوند.

کرمانپور با بیان اینکه علاوه بر پاییز و زمستان اوایل فصل بهار و اواخر تابستان نیز فصل شیوع آنفلوآنزای فصلی است، توضیح داد: از جمله علائم این بیماری تب، بدن درد، آبریزش بینی، سردرد و سرفه است و ما هر سال در این فصل با پیک مختصری از آنفلوآنزا نیز مواجه هستیم، همچنین در حال حاضر با افزایش بیماری‌های تنفسی از جمله آنفلوآنزا، سرماخوردگی و کووید رو به رو شده‌ایم که دلیلش افزایش سفرهاست که منجر به جابه‌جا شدن ویروس می‌شود و این جابه‌جایی می‌تواند پیک‌های کوتاه مدتی را ایجاد کند.

وی با اشاره به اینکه این بیماری‌ها برای افراد جوان و افرادی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای نیستند مشکل خاصی به وجود نمی‌آورد و مثل سرماخوردگی بروز پیدا می‌کند، بیان کرد:، افراد سالمند، اشخاصی که دچار بیماری‌های مزمن و زمینه‌ای هستند و مبتلایان به دیابت باید مراقب این بیماری‌ها باشند، استفاده از ماسک و شست و شوی دست‌ها در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها عفونی بسیار موثر است.

رئیس اورژانس بیمارستان سینا عنوان کرد: متاسفانه گاهی دستمال‌هایی که هنگام بیماری به ویژه توسط کودکان استفاده می‌شود در خانه و مدارس پراکنده شده و پس از جمع آوری نیز در فضای بسته نگهداری نمی‌شود، این مسئله می‌تواند در انتقال بیماری به اعضای خانواده و سایر دانش‌آموزان موثر باشد و به همین دلیل توصیه می‌شود هم در خانه و هم در مدارس به دانش‌آموزان در این مورد آموزش کافی داده شود و به آن‌ها گفته شود که دستمال‌های آلوده را در مکانی سربسته بگذارند.

منبع: خبرگزاری میزان

دیگر خبرها

  • موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند
  • برخورد سخت در انتظار اماکن و باشگاه های ورزشی مختلط و متخلف در خصوص تصویربرداری و انتشار در فضای مجازی 
  • آخرین مهلت پرداخت اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه اعلام شد
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • بازگردانده نشدن ۷ میلیارد ریال از محل اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی
  • دستگیری سارق اماکن خصوصی و دولتی در مروست
  • عدم برگشت ۷ میلیارد ریال از محل اجاره اماکن ورزشی به بخش خصوصی
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟
  • بیماری مسعود اسکویی، مرد «صدای خاص» چیست؟