Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان از افزایش مصرف سی‌ان‌جی و کاهش مصرف سوخت مایع بنزین و نفت گاز در استان همدان خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان، امین روستایی با بیان این مطلب، گفت: برخلاف سال‌های پیش، در روزهای پایانی امسال در نقطه اوج مصرف سوخت با درایت و آگاهی هم‌استانی‌ها به ماندن در خانه و کاستن از ترددها شاهد کاهش محسوس مصرف بنزین و نفت گاز در بخش حمل‌ونقل هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در هشت ناحیه استان همدان از ابتدای اسفندماه امسال تا پایان روز بیست‌ودوم این ماه، ۹ میلیون و ۸۳۷ هزار مترمکعب سی‌ان‌جی مصرف شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب) حدود سه درصد افزایش را نشان می‌دهد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه همدان با بیان اینکه به ازای مصرف هر یک مترمکعب سی‌ان‌جی به میزان تقریبی ۰.۹ درصد در مصرف بنزین صرفه‌جویی خواهد شد، تصریح کرد: با توجه به آمار مذکور در بازه زمانی اشاره‌شده در استان همدان نزدیک به ۹ میلیون لیتر در مصرف این نوع سوخت صرفه‌جویی شده است.

روستایی با توجه به مصرف ۲۱ میلیون و ۳۸ هزار لیتر بنزین در ۲۲ روزه اسفند ۹۸ و قیاس آن با مصرف ۳۱ میلیون و ۷۷۵ هزار لیتر بنزین در مدت مشابه سال قبل از کاهش چشمگیر ۲۱ درصدی مصرف بنزین خبر داد.

وی با توجه به نزدیک شدن سال نو و ایام نوروز سال ۹۹ اظهار کرد: همه جایگاه‌های عرضه سوخت استان همدان با ظرفیت کامل آماده سوخت رسانی به شهروندان هستند و هم‌اکنون هیچ جایگاهی غیرفعال نیست.

وی یادآور شد: در پی شیوع ویروس کووید ۱۹ (کرونا) در کشور و همچنین ابتلای چند نفر از هم‌استانی‌های عزیز به این بیماری، در راستای پیشگیری از انتشار بیشتر این ویروس، مالکان و متصدیان جایگاه مؤظف به رعایت موارد و اصول بهداشتی از جمله سوخت‌گیری توسط اپراتور، ضدعفونی مستمر تجهیزات، عدم دریافت وجه نقد و در دسترس قرار دادن دستکش‌های یکبار مصرف برای استفاده مشتریان شده و منطقه نیز در کنار دیگر دستگاه‌های نظارتی، ناظر بر اجرای بی‌عیب و نقص وظایفشان است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران کاهش مصرف بنزین استان همدان سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴.۶ درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال

  آقای جلیل سالاری معاون وزیر نفت ­در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، درباره آخرین وضعیت تأمین سوخت در کشور گفت: در دوره سرد سال علاوه بر بخش حمل‌ونقل، باید سوخت مایع مورد نیاز نیروگاه‌ها را نیز تأمین می‌کردیم که سه میلیارد لیتر سوخت در حوزه نیروگاه‌ها مصرف شد و به موازات آن، تأمین بنزین برای سفر‌های نوروزی را انجام دادیم.   وی افزود: مصرف ۱۵۹ میلیون لیتر بنزین که در ۲۹ اسفند ثبت شد، هشت میلیون لیتر نسبت به روز مشابه در سال قبل از آن افزایش داشت؛ در مجموع، حدود ۳۷۰ میلیون لیتر جا‌به‌جایی و توزیع فرآورده‌های نفتی بنزین و گازوئیل در اسفند صورت گرفت که ۲۴ میلیون لیتر نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش نشان می‌دهد.   این مقام مسئول با اشاره به اینکه­ پلیس راهور میزان سفر‌ها در پنج روز ابتدایی امسال را ۱۳۹ میلیون تردد اعلام کرده، اضافه کرد: این تردد‌ها عمدتاً ثبت جاده‌ای شده که نشان می‌دهد، حمل‌ونقل عمومی در کشور فاقد ظرفیت و کارایی لازم است و از سوی دیگر، شرایط قیمتی حمل‌ونقل عمومی به شکلی است که مردم ترجیح می‌دهند از خودرو‌های شخصی استفاده کنند.   وی همچنین درباره سایر دلایل افزایش مصرف سوخت، اظهار کرد: خودرو‌های موجود در چرخه حمل‌ونقل، عمدتاً فرسوده هستند یا مصارف آن‌ها نسبت به استاندارد‌های جهانی بسیار بالاتر است. پایشی که در سامانه هوشمند سوخت انجام دادیم، نشان می‌دهد که روند مصرف سوخت خودرو‌های جدیدی که وارد چرخه می‌شوند، نسبت به سال گذشته افزایشی است.   آقای ­سالاری با تأکید بر این که باید توجه ویژه‌ای به بهینه‌سازی مصرف سوخت شود، ادامه داد: متنوع کردن سبد سوخت، اجرایی کردن سامانه پایش در حوزه گازوئیل که سال‌هاست انجام نشده، تمرکز بر استفاده از کارت‌های سوخت شخصی و جلوگیری از جابه‌جایی این کارت‌ها، از برنامه‌های مهم مدیریت مصرف در سال ۱۴۰۳ است.   وی تأکید کرد: در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ بحث استفاده از کارت‌های سوخت شخصی آمده و باید اجرا شود؛ همچنین بحث مدیریت مصرف سوخت و جلوگیری از قاچاق آن، از مسیر سیاست‌های غیرقیمتی در دستور کار و برنامه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ­قرار دارد.   معاون وزیر نفت­ در امور پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی همچنین گفت: میانگین مصرف روزانه بنزین در ۶ روز ابتدایی امسال نزدیک به ۱۲۰ میلیون لیتر بوده که ۴.۶ درصد نسبت به سال گذشته که حدود ۱۱۵ میلیون لیتر مصرف داشتیم، افزایش یافته است.   وی افزود: به علت­ محدودیت‌­ چرخه حمل‌ونقل خودرو‌های سنگین و این که صرفاً خودرو‌های حامل کالا‌های اساسی اجازه تردد جاده‌ای دارند، ­مصرف گازوئیل بخش حمل‌ونقل در ایام سفر‌های نوروزی کاهش پیدا می‌کند که اکنون میانگین مصرف روزانه آن، از ۶۵ میلیون لیتری که قبل از این ایام بود، به حدود ۴۵ میلیون لیتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۱ درصدی مصرف سوخت در ۹ فروردین ۱۴۰۳/ توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین
  • افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین استان قزوین در نوروز ۱۴۰۳
  • مصرف حدود ۱۲۷میلیون لیتر بنزین در هشتمین روز بهار
  • مصرف سوخت در سراسر کشور همچنان افزایشی است
  • مصرف حدود ۱۲۷ میلیون لیتر بنزین در هشتمین روز بهار
  • توزیع بیش از ۱۲۵ میلیون لیتر بنزین در هفتمین روز بهار
  • افزایش ۴.۶ درصدی مصرف روزانه بنزین نسبت به سال قبل
  • افزایش ۴.۶ درصدی میانگین مصرف روزانه بنزین نسبت به مدت مشابه پارسال
  • بنزین ارزان سی ان جی را از رونق انداخت
  • رشد مصرف بنزین در روزهای نخست سال ۱۴۰۳ در منطقه اردبیل