Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@06:32:45 GMT

بازار مراغه کمبود کالاهای اساسی ندارد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۷۵۰۶

بازار مراغه کمبود کالاهای اساسی ندارد

حمید شکری روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مراغه اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده کالاهای تنظیم بازار به موقع در شهرستان دریافت و توزیع می شود.
وی گفت: اکیپ های نظارتی شهرستان متشکل از اداره صنعت و معدن، تعزیرات و اتاق اصناف به صورت مستمر در حال رصد بازار هستند و در صورت مشاهده تخلف برابر قانون برخورد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شکری گفت: بیش از ۲ هزار و ۹۴۳ تن برنج، شکر، قند و گوشت منجمد از ابتدای سال ۹۸ در شهرستان توزیع شده است و خوشبختانه در این خصوص مشکلی در شهرستان وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه کالاهای اساسی به اندازه کافی در انبارهای این شهرستان ذخیره شده است، گفت: تیم های نظارتی باید نسبت به کنترل اوضاع و ایجاد ثبات قیمت در سطح بازار اقدام کنند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مراغه نیز در این جلسه از توزیع ۱۸۳ تن میوه تنظیم بازاری ویژه شب عید در این شهرستان خبر داد و گفت: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، ۴۸ تن سیب و ۱۳۵ تن پرتقال در محل های تعیین شده توزیع شده است.
محمدرضا حسن زاده گفت: برای این منظور، ۱۲ غرفه در مناطق مختلف شهر برای توزیع میوه شب عید از دیروز دایر شده است.
وی اضافه کرد: بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار کشور و استان، پرتقال هر کیلو ۵۵۰۰ تومان و سیب نیز هر کیلو ۶۰۰۰ تومان در این غرفه ها عرضه می شود.
حسن زاده گفت: با توجه به ذخیره سازی مناسب، مشکلی برای تامین میوه شب عید در این شهرستان وجود ندارد.
وی به توزیع اقلام اساسی از ابتدای امسال در شهرستان اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال ۷۴۵ تن برنج، یکهزار و ۳۶۴ تن شکر، ۶۵۰ تن قند، ۵۴ تن گوشت منجمد در شهرستان توزیع شده است.
وی گفت: همچنین در اسفندماه امسال ۱۳۰ تن شکر به شهرستان تزریق و ۵۰ تن آن توزیع شده است.
وی اضافه کرد: شهروندان هرگونه تخلف را از طریق شماره ۱۲۴ به این اداره گزارش داده و در صورت وصول هرگونه شکایت، بازرسان این اداره نسبت به برخورد با واحدهای متخلف اقدام خواهند کرد.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا برنج توزیع میوه شب عید شکر صنعت معدن و تجارت کالاهای اساسی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی توزیع شده تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱

امتداد - بانک مرکزی بنابر ثبت سفارش‌ها و اعلام اولویت‌ها و نظر وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد که از رشد ۲۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ برخوردار است. همچنین تامین ارز کالاهای اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال ۱۴۰۱ حدود  ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از  ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( ۱۴۰۱ ) از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نیز بیش از ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • خبر‌هایی از عرضه کالاهای تنظیم بازار در بیارجمند
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • تخصیص ۶۲۱ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و دارو