Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@11:38:14 GMT

امیری: قصد تغییر مهاجری را نداشتیم

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۳۱۸۲۸۳

امیری: قصد تغییر مهاجری را نداشتیم

خبرگزاری میزان- مدیرعامل باشگاه نساجی گفت: ما حقیقتاً قصد تغییر سرمربی را نداشتیم، وقتی که مهاجری به‌دلیل بیماری استعفا داد، کار برای ما سخت شد. تاریخ انتشار: 23:13 - 28 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۷۳۲۱

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان و به نقل از روابط عمومی باشگاه نساجی مازندران، در آستانه آغاز سال ۱۳۹۹ به سراغ علی امیری مدیرعامل نساجی رفتیم و در مورد مسائل مختلف با او گفت‌وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای امیری چه شد که دوباره به نساجی برگشتید؟

از روزی که به نساجی آمدم و تصدی مدیرعاملی این باشگاه بزرگ به بنده واگذار شد، هر اقدامی که انجام دادم در راستای حفظ منافع نساجی بود ولاغیر، الحمدلله از بنیه خوب مالی برخوردارم و دلیل حضورم در فوتبال همان عشق و علاقه شخصی است. خدا را شاکرم در بازه‌ای یکساله به همت همگانی توانستیم نساجی را به لیگ برتر برسانیم؛ بنده سال‌ها در باشگاه استقلال معاون بودم و آشنایی کافی با حوزه مدیریت دارم، دلیل رفتنم از نساجی در سال گذشته، صرفاً یک تصمیم مدیریتی بود که هدف از آن، موفقیت نساجی بود.

خوشبختانه با در اختیار گرفتن سهام کامل باشگاه توسط حدادیان، به‌واسطه اعتماد کاملی که به او داشتم، همچنین دوسویه بودن این اعتماد، توانستم باری دیگر افتخار حضور در نساجی را داشته باشم.

از برنامه‌هاتون بگید؟ آیا اهداف مشخص و مدونی برای نساجی دارید؟

درحال حاضر نساجی برای ثبات یافتن، نیاز به مُسَکن دارد و فارغ از هر برنامه‌ای ابتدا باید به‌دنبال تسویه بدهی‌های مشخص می‌رفتیم، طبیعتاً وجود این بدهی‌ها باشگاه را از نفس می‌اندازد و تصمیم‌گیری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها را سخت می‌کند. خوشبختانه تاکنون با پشتیبانی شخص حدادیان توانستیم بخش قابل توجهی از بدهی‌ها را تسویه کنیم؛ قطعاً اگر این بدهی‌ها نادیده گرفته می‌شد، سرنوشت تیم‌های بزرگی، چون ابومسلم و استقلال اهواز در انتظار نساجی بود.

ان‌شاءالله با پایان یافتن فصل، برنامه‌ریزی‌های مشخصی با تصمیمات هیئت مدیره برای ایجاد ساختار اساسی برای باشگاه خواهیم داشت.

در مورد بازگشت تمرینات از فصل آینده به قائمشهر توضیح دهید. آیا چنین برنامه‌ای دارید؟ اگر دارید چطور بستر‌ها را می‌خواهید فراهم کنید؟

وقتی در آخرین سال نساجی در لیگ یک تصمیم گرفتیم تمرینات تیم را در تهران برگزار کنیم، دنبال یک هدف بودیم و الحمدلله با صعود به لیگ برتر به آن هدف‌مان رسیدیم، با توجه به اینکه نساجی تیم پرهواداری است و گاهاً رکورد‌های حضور ۵ هزار نفره تماشاگران بر سر تمرینات را هم دارد لذا در آن مقطع تصمیم باشگاه بر این شد تا تیم در آرامش مطلق به تمرین بپردازد، قصد هیچ‌گونه بی‌احترامی را نداشتیم و از سویی دیگر، چون می‌خواستیم به سطح حرفه‌ای‌گری نزدیک‌تر شویم، بستر‌های موجود در مازندران کافی نبود تا بتوانیم به حرفه‌ای شدن فکر کنیم.

وقتی نساجی به لیگ برتر رسید، همان‌طور که شاهد بودیم ورزشگاه شهید وطنی هم تا حدود زیادی تجهیز و تکمیل‌تر شد، الان سؤال من این است به‌نظر شما به لحاظ امکانات و ساختار تمرین یک تیم لیگ برتری، چه تغییراتی ایجاد شد؟   باشگاه ما یک باشگاه خصوصی است که از جیب شخصی هزینه می‌کند، ما نیاز داریم تا دولت برای فراهم کردن امکانات تمرینی، ما را یاری کند. قطعاً ما هم پیگیر هستیم تا فصل آینده بتوانیم تمرینات را مجدداً در مازندران برگزار کنیم.

در مورد خرید‌های نیم‌فصل عده‌ای اعتقاد دارند چندان موفق نبود نساجی و نتوانست نقاط ضعف را پوشش دهد. در این مورد توضیح دهید.

جذب بازیکن در نیم‌فصل سخت است و تیم‌ها بازیکنان خوب‌شان را حاضر نیستند آزاد کنند، اما با این شرایط ما هر آنچه که نظر کادر فنی بود را توانستیم محقق کنیم و باشگاه وظیفه خودش را به‌خوبی انجام داد.

چه شد پس از مهاجری سراغ فکری رفتید؟

ضمن تشکر از زحماتی که مهاجری و کادرفنی‌شان برای نساجی کشیدند و دلسوزانه در کنار تیم در سخت‌ترین شرایطی که اول فصل به‌وجود آمده بود، در کنار تیم ماندند؛ ما هم حقیقتاً قصد تغییر سرمربی نداشتیم، وقتی که مهاجری به‌دلیل بیماری استعفا داد، کار برای ما سخت شد، ولی خدا را شکر با موافقت باشگاه خوشه‌طلایی ساوه توانستیم با فکری مذاکره کنیم و با او قرارداد ببندیم.

فکری هم مازندرانی است و هم به‌دلیل اینکه چه در دوران بازیگری و چه در آغاز دوران مربی‌گری در تیم نساجی حضور داشت و اینکه در سال‌های اخیر نیز توانسته موفق باشد، به‌نظر ما، مالک و اعضای هیئت مدیره گزینه مناسبی برای هدایت نساجی بود.

چه صحبتی با هواداران دارید؟

در وصف خوبی‌های هواداران نساجی هر چه بگوییم کم است، آنها همیشه نشان داده‌اند، بهترین‌های ایران هستند و ما هم در مقابل این همه لطف و محبت آن‌ها شرمنده‌ایم.

آیا هواداران نساجی می‌توانند امیدوار باشند که از فصل آینده تیم‌شان دیگر دغدغه سقوط نداشته باشه و هدفی بزرگ‌تر را دنبال کنند؟

سیاست مجموعه باشگاه نساجی همین‌طور است و قصد داریم در سال آینده تیمی را ببندیم که باعث غرور همه مازندرانی‌ها باشد و به‌عنوان تنها نماینده شمال کشور در لیگ برتر، بتواند از آبروی فوتبال این خطه دفاع کند.

چه زمانی یک ساختار منسجم اداری مستقر در قائمشهر ایجاد می‌شود؟ آیا اصلاً چنین برنامه‌ای دارید که ساختمان اداری باشگاه بار دیگر به قائمشهر برگردد یا تنها تمرینات برمی‌گردد؟

قطعاً اگر شرایطی پیش آمد که تمرینات به مازندران منتقل شد و تمام تلاش ما هم این است که این اتفاق بیفتد، اقدامات اساسی برای دایر کردن دفتر در مازندران را انجام خواهیم داد.

با وجود تمام مشکلاتی که فوتبال ایران در راه درآمدزایی دارد، اما همچنان راه‌هایی وجود دارد که تیم‌های پرهواداری مانند نساجی بتوانند درآمد خوبی داشته باشند، آیا فکری برای استفاده از این راه‌ها کردید؟ آیا برنامه‌ای برای استفاده و بهره‌وری بهتر و بیشتر از خرید و فروش و استفاده بازیکنان پرورش‌یافته از نساجی دارید؟

بدون شک نساجی برای ادامه حیات و حضورش تا سال‌های سال در سطح اول فوتبال باید به این سمت و سو رود که تا جای ممکن از بازیکنان آکادمی استفاده کند و هزینه‌های گزاف برای خرید بازیکن نپردازد و از آن سو همین بازیکنان تولیدی خودمان را باید به تیم‌های دیگر بفروشیم تا بتوانیم به ایجاد درآمد پایدار برسیم. ضمن اینکه طرح‌های مختلف درآمدی برای باشگاه نساجی وجود دارد که در زمان مناسب پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد.

برنامه‌های‌تان در بخش پایه برای سال بعد را تشریح می‌کنید؟ آیا قرار است مثل سال‌های گذشته در روز‌های آخر این تیم‌ها راهی مسابقات شوند یا باشگاه برنامه‌های دیگری دارد؟

باید تلاش کنیم تا مجوز آکادمی را بگیریم، ایجاد آکادمی نیاز به تمرکز تیم‌های پایه در یک کمپ تمرینی دارد. بازیکنان پایه سرمایه‌های باشگاه محسوب می‌شوند و هر کاری که در حد توان ما باشد برای آن‌ها انجام می‌دهیم. باید هر سال بهتر و کامل‌تر از پارسال باشیم و هدف ما هم این است که در سال آینده بتوانیم هم قدرتمند در لیگ‌های پایه ظاهر شویم و هم بتوانیم بازیکنان زیادی را وارد تیم بزرگسالان کنیم.

باشگاه نساجی چقدر بدهی دارد و باشگاه چه راهکاری‌هایی برای این بدهی‌ها اندیشیده است که مثل اول فصل دچار مشکلات عدم صدور کارت بازیکنان نشویم؟

عدم صدور کارت بسته به تسویه بدهی‌های مشخص‌شده از سوی فدراسیون است که ما خوشبختانه آن را پرداخت کرده‌ایم، آمار دقیقی از میزان بدهی‌ها نداریم، ولی طبق شواهد و تحقیقاتی که انجام دادیم شاید بیش از ۱۵ میلیارد تومان بدهی داشته باشیم.

در پایان سخنی اگر مانده بفرمایید.

سلامت باشید، ممنوم از گروه خبری شما و همه عزیزان خبرنگار و رسانه‌هایی که به باشگاه نساجی کمک می‌کنند. بیشتر بخوانید: تشکر مدیرعامل باشگاه نساجی از مالک این باشگاه بابت خوش‌قولی و انجام تعهدات مالی انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی امیری نساجی مازندران رضا مهاجری محمود فکری باشگاه نساجی برنامه ای لیگ برتر بدهی ها تیم ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۸۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم

فرشاد سلیمانی، معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره موضوع بودجه و تامین بودجه سازمان ها گفت: در مورد بودجه، دو نگرش وجود دارد؛ یک نگاه این است که تعدادی نهاد از قبل در کشور وجود داشتند و بودجه ای از ابتدا برای آنها بسته شده که به فراخور هر سال دولت 10-15 آن‌را افزایش می دهد.

وی با بیان اینکه این نگاه  عملا هنوز حاکم است و ایراداتی دارد، گفت: این دیدگاه بودجه ای مبتنی بر تحول نیست و الزامی هم به رعایت سیاست های جدید ندارد.

سلیمانی افزود: در برنامه بودجه تلاش می شود دولت این دیدگاه قدیمی را تغییر دهد و نگاه جدید را حاکم کند بر این اساس که چه ماموریتی از بخش ها می خواهیم؟؛ به عنوان مثال 45 سال از پیروزی انقلاب می گذرد و برخی نهادها مولود انقلاب  و برخی دیگر هم از قبل بودند. برخی ها ماموریت شان کمرنگ شده و برخی ماموریت شان پررنگ تر شده است.

وی افزود: از نگاه شخص مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، بنیاد ملی نخبگان و مقامات بالادستی، مجموعه هایی که درگیر با نخبگان هستند شامل بنیاد ملی نخبگان، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت علوم میشوند که  اکنون باید به جد پررنگ تر دیده شوند و بودجه هایشان تغییرات اساسی کند.

وی افزود: سال گذشته در بودجه 1402 تغییراتی را از سوی مجلس داشتیم که بودجه ملی نخبگان از حدود 200 میلیارد تومان به 400 میلیارد تومان افزایش پیدا کرد؛ بنا شده بود 1402 حدود 430 میلیارد تومان به بنیاد اختصاص پیدا کند. از نگاه ما در بنیاد این بودجه هنوز هم کفاف امور بنیاد و مجموعه مخاطبینش که بالغ بر 100 هزار نخبه و مستعد در کشور است را نمی دهد ولی به هر حال نگاه خوبی بود.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: متاسفانه تا اسفند 1402 حدود 40 درصد این بودجه محقق شده و 60 درصد هنوز محقق نشده است.

وی گفت: بنا بود جوایزی را به 500 نفر اعطا کنیم که البته از نخبگان حوزوی و نخبگان تحت پوشش کمیته امداد بودند. در صدد بودیم از استعدادهایی که از کمیته امداد دریافت وجه می کنند  حمایت ویژه ای داشته باشیم که این دو مورد اعتباری حدود 30 میلیارد تومان نیاز دارد.

وی گفت: متاسفانه این اعتبار را نداریم که بدهیم به این دلیل که تحقق بودجه اتفاق نیفتاده و هر چه تلاش می کنیم متاسفانه بدنه سازمان برنامه و بودجه همراهی نمی کند.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: ما خودمان برای این تخصیص ها نگرانیم زیرا بودجه 1402 آنطور که باید تحقق نیافت. 1403 تقاضای ما یک بودجه دو همتی بود. حاضریم هر جا که هست دفاع کنیم ولی نهایتا سازمان برنامه و بودجه به ما اعلام کرد با یک افزایش 25 درصدی نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود.

وی ادامه داد: این همان غلبه نگاه اول است، نگاه تحولی به بخش ها نداریم و می گوییم همان فرمان ادامه پیدا کند، نمی توانیم نهایتا این قول را بدهیم که مشکلات نخبگان را برطرف کنیم، مهاجرت نخبگان را سعی کنیم متوقف کنیم و حتی در یک مرحله ای معکوس.

وی در پاسخ به این سوال که جلوگیری از مهاجرت نخبگان نیاز به بودجه دارد؟ گفت: آنچه مقام معظم رهبری فرمودند این بود که نخبه اشتغال و امکان تحقیقات مستمر از ما می خواهد. برای اینکه برنامه ریزی کنیم و حداقل ها را برای نخبه فراهم کنیم بودجه می خواهیم در همه جای دنیا چه کشورهای پیشرفته و چه در حال توسعه این بودجه را دارند.

سلیمانی تصریح کرد: از چین گزارش دقیق داریم که به جد در رفاه نخبگان سرمایه گذاری می کند و برایشان شغل در نظر می گیرد؛ مسکن می دهد حتی از تحقیقات شان حمایت می کند. نتایجشان را هم می گیرد. برای اولین سال که گزارش می دهد اعلام می کند شاهد مهاجرت معکوس است. چینی هایی که به خارج از کشورشان رفته اند برای خدمت به کشورشان برمی گردند.

معاون توسعه و مدیریت منابع بنیاد ملی نخبگان گفت: این اتفاق می افتد، نگاه در سطح رهبری و ریاست جمهوری مشکلی ندارد و حتی مطالبه می کنند اما در سطح بدنه جایی که با سازمان برنامه و بودجه و یک بخش هایی با مجلس طرف هستیم نیازمند تغییر نگاه هستیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح نور اعتراضی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • معاون وزیر کشور : طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • جانشین عالیشاه در اراک هم بازوبند می‌خواهد
  • به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید! (یادداشت)
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • ضرورت تغییر دیدگاه به بودجه بنیاد ملی نخبگان/ برنامه‌هایی برای نخبگان حوزوی داریم
  • معضلی که این فصل پرسپولیس را آزار داد
  • ماجرای دیدار انتخاباتی مسیح مهاجری با هاشمی رفسنجانی / بازخوانی تاریخ
  • ربیعی: در مصاف با آلومینیوم نیمه اول خوبی نداشتیم