Web Analytics Made Easy - Statcounter

رمضان دستیاری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: این تعداد کارآفرین روزانه بیش از ۱۰ هزار ماسک و چند هزار لباس حفاظتی تولید و وارد بازار می‌کنند.

وی افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در این استان و به منظور تهیه اقلام مورد نیاز مردم در این زمینه، ۱۵ کارگاه تولید ماسک و لباس راه اندازی شده و در آینده نیز تعداد بیشتری راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه این نهاد همواره از کار، تولید در خانواده‌های مددجو حمایت می‌کند می‌گوید: سالیانه هزاران خانواده مددجو در این استان با دریافت تسهیلات ارزان قیمت وارد عرصه کار و تولید می‌شود.

دستیاری تصریح کرد: مشکلات پیش آمده برای مردم این استان به دنبال شیوع ویروس کرونا باعث شد که این نهاد در این زمینه نیز وارد عمل شود و از کارآفرینانی که با تولیدات خود به مبارزه علیه این بیماری بروند به صورت جدی حمایت کند.

کد خبر 4882232

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال زایی ماسک طبی ایلام ویروس کرونا بوشهر ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا ایلام گرگان شهرکرد ماسک طبی استانداری سمنان قزوین حوادث چهارشنبه سوری شیراز احتکار زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمینه اشتغال ۳۸۲ نفر در معادن آذربایجان‌غربی فراهم شد

عبدالحمید سرتیپی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی گفت: برای ۵۶ فقره پروانه بهره‌برداری از معادن بیش از ۲ هزار و ۸۹ میلیارد ریال با ۲۰ درصد افزایش نسبت به سال ۱۴۰۱ سرمایه‌گذاری شده است.

وی با اشاره به برگزاری ۲ نوبت مزایده در سال ۱۴۰۲ افزود: در فرآیند برگزاری مزایده‌های معدنی که در فروردین و آبان سال ۱۴۰۲ انجام شد، به ترتیب ۳۲ و ۲۲ محدوده معدنی و اکتشافی برای انجام مطالعات اکتشافی و بهره‌برداری از معادن واگذار شد که به این ترتیب ۵۴ معدن راکد از طریق مزایده احیا و ۲۰ معدن غیرفعال نیز پارسال در راستای اجرای پروژه‌ی فعال‌سازی معادن راکد و زیرظرفیت به چرخه تولید بازگشتند.

سرتیپی با بیان اینکه درحال حاضر هیچ معدن تعیین تکلیف نشده‌ای در آذربایجان غربی نداریم، ادامه داد: پارسال ۲۲۲ معدن غیرفعال طی بررسی‌های قانونی تعیین تکلیف شدند درحالی که طی سال پیش از آن، ۱۵ معدن تعیین تکلیف شده بود و این آمار ۱۵ برابر شدن این فرآیند پارسال نسبت به ۱۴۰۱ را نشان می‌دهد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پارسال ۶ هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان اخذ شد و به خزانه دولت واریز شد که نسبت به سال پیش از آن، ۱۲۷ درصد افزایش داشته است.

سرتیپی گفت: در پایان پارسال، ۳۳۹ معدن فعال و ۱۸۰ معدن غیرفعال در آذربایجان‌غربی موجود بود که برای فعالسازی معادن غیرفعال، فرآیند مزایده عمومی برگزار و این معادن بعد از برگزاری مزایده عمومی به دارندگان صلاحیت قانونی واگذار خواهد شد.

در حال حاضر ۵۱۹ معدن دارای پروانه بهره‌برداری معتبر با ظرفیت اسمی ۱۸ میلیون تن در استان وجود دارد که برای بهره‌برداری از این معادن بیش از ۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام و زمینه اشتغال مستقیم برای ۵ هزار و ۱۰۱ نفر در این معادن فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان کمیته امداد در سه محور اشتغال، مسکن و فرهنگی
  • حمایت از بازارچه‌های صنایع دستی تولید بانوان
  • ۹۷ نوعروس مددجو در ساوه راهی خانه بخت شدند
  • هزار و ۲۶۴ نوعروس خراسان جنوبی راهی خانه بخت شدند
  • دستگاه قضایی پیشران حمایت از تولید و اشتغال در استان تهران است
  • ورود ۸۰ میلیون یورویی سرمایه‌گذار آلمانی برای مدیریت پسماند
  • پارسال برای ۲۴ هزار و ۵۰۴ نفرشغل ایجاد شده است.
  • روایت توانمندی بانوی مددجوی کرمانی با راه‌اندازی کارگاه خیاطی
  • معافیت ۲۷ هزار مددجوی کمیته امداد از پرداخت عوارض
  • زمینه اشتغال ۳۸۲ نفر در معادن آذربایجان‌غربی فراهم شد