Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین آنامراد رستگاری، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تک تک افراد جامعه در این شرایطی که نوعی ترس و نگرانی در جامعه ایجاد شده است، وظیفه ای دارند، که هنرمندان موسیقی مقامی نیز می توانند با تولید آهنگ های بانشاط، جانی تازه به پیکر بیمار جامعه ببخشند.

وی که در دوران دفاع مقدس با ساختن و خواندن نواهای حماسی، جوانان ترکمن خطه مرزی جرگلان را به حضور در جبهه ها و رویارویی با دشمن بعثی برمی انگیخته است، با بیان اینکه می توان این بیماری را نیز فرصتی برای ابراز محبت دانست، اظهار داشت: تعطیلی مراسم ها و تمامی برنامه های فرهنگی، به دلیل شیوع کرونا موجب شد من به فکر خلق آثاری جدید در خانه باشم و روزانه اجراهای خود را در فضای مجازی بازنشر کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آشنایی با موسیقی نواحی خراسان شمالی

رستگاری افزود: به صورت مجازی، کلیپ های تصویری آموزش را در اختیار هنرجویان و دیگر افراد علاقه مند به موسیقی مقامی قرار می دهم و پاسخگویی برخط در بعضی از ساعات روز به سووالات شاگردانم و تلاش برای رفع ابهامات آنها بخش دیگری از سهم من به عنوان یک نوازنده موسیقی در مبارزه با کروناست.

این نوازنده موسیقی مقامی ترکمن، خاطرنشان کرد: همصدا با همه پزشکان و پرستاران که اعلام کرده اند تنها راه علاج این بیماری خانه نشینی است، من نیز وظیفه خود می دانم به عنوان فردی کوچک از جامعه هنرمندان، هم وطنانم را به نشستن در خانه دعوت کرده و به آنها بگویم که در خانه ماندن تنها راه قطع زنجیره انتقال این بیماری است.

«آنامراد رستگاری»، زاده ۱۳۳۸ در روستای مرزی «بک پولاد» شهرستان راز و جرگلان است و در خانواده‌ای پرورش یافته که چندین نسل پیشینه موسیقی داشته‌اند. پدرش «صفر مراد رستگاری» از بخشی‌های  معروف بود که او هم شاگرد پدرش «دولت مراد» بوده است.

کد خبر 493944 برچسب‌ها موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا استان خراسان شمالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۹۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت امروز سه‌شنبه در آئین معارفه استاندار لرستان که با حضور وزیر کشور برگزار شد با بیان اینکه ما جامعه اسلامی و انقلابی هستیم و باید شناخت کافی بر مبنای نظری خود داشته باشیم، اظهار داشت: هدف اصلی ما دستیابی به جامعه متعالی، امت و تمدن اسلامی و در نهایت زمینه‌ساز ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) است.

وی بر لزوم ایجاد رفاه اجتماعی و فردی در شأن جامعه مرفه اسلامی شیعی تأکید کرد و افزود: باید در مسیر عقلی، نظری، علمی، معیشتی و معادی که همان اولوا الالباب است، حرکت کنیم.

استاندار لرستان با بیان اینکه باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم، تصریح کرد: باتوجه‌به برنامه‌ریزی که انجام خواهد شد تمامی نهادها، دستگاه‌ها و ارکان نظام در استان متحد و متعهد اقدام کرده تا به پیشرفت و توسعه استان برسیم.

شفقت، لرستان را استانی با ظرفیت بالا عنوان کرد و گفت: باید با تعامل همگانی و استفاده از استعدادها و سرمایه‌داران بومی خارج و داخل استان توسعه و پیشرفت استان را رقم بزنیم.

وی عنوان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسان و نوکران مردم هستند و باید با این روحیه تلاش و تعامل داشته باشند تا باعث مشارکت مردم در مسائل اقتصادی اجتماعی و سیاسی شود.

استاندار لرستان بر همدلی، وحدت و یکپارچگی مدیران و مردم بر اساس دین و اعتقادات اسلامی تأکید کرد و گفت: این سه مسئله تحت عنوان کفایت و کیفیت حکمرانی برگرفته از برنامه وزیر کشور در سال ۱۴۰۰ بود که به دولت ارائه داده است و باید تلاش کنیم که به آن برسیم.

شفقت، بیان کرد: در این راستا باید تمامی اقشار استان از جمله خانواده شهدا، متنفذین، شخصیت‌ها، علما، دانشگاهیان، نخبگان و… هدایت و نظارت بر عملکرد را داشته باشند تا مسیر را بهتر باکیفیت بالاتری طی کنیم.

وی خطاب به رسانه‌ها گفت: دشمن جمهوری اسلامی ایران کوچک‌ترین خطا را بزرگ‌نمایی می‌کند و باعث ایجاد اختلاف بین مردم و نظام می‌شود در این میان رسانه‌ها با آگاهی و هوشیاری باید ضمن جلوگیری از این موضوع با تعامل باعث تشویق مردم به مشارکت در مسائل اقتصادی سیاسی و اجتماعی شوند.

استاندار لرستان، اظهار کرد: باتوجه‌به اینکه شش سال از فرمان گام دوم مقام معظم رهبری گذشته است هنوز نتوانستیم برنامه جامع تحول گام دوم را شروع کنیم، بنابراین باید بر مبنای رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حرکت کرده تا شاهد توسعه و پیشرفت استان و کشور باشیم.

کد خبر 6086534

دیگر خبرها

  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • برای توسعه لرستان باید طبق برنامه بلندمدت و کوتاه‌مدت حرکت کنیم
  • رشد بیماری‌های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • رشد بیماری های غیرواگیر در جامعه نگران کننده است
  • تحول بی نظیر موسیقی مدرن با آلبوم جدید مُجال
  • سرلشکری که هدیه ۳ میلیون تومانی شاه را رد کرد | نظامی شاهنشاهی چطور بعد از انقلاب فرمانده ارتش شد؟
  • هدیه شمسایی و شاگردانش به مردم افغانستان
  • ایران در دفاع از اسلام و حق خود ذره‌ای کوتاه نمی‌آید