Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم با اشاره به فراخوان مسابقه شعر با موضوع شهر مقدس قم گفت: این فراخوان با محوریت هجمه‌هایی که علیه قم انجام‌گرفته و با موضوعات مختلف صورت می‌گیرد. ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۱ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، ابوالقاسم مقیمی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، با اشاره به شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: ارائه خدمات فرهنگی به مردم در مقطع کنونی ضرورت بیشتری داشته و باید هر اندازه می‌توانیم کار بیشتری انجام دهیم تا آرامش در فضای عمومی جامعه و در خانه‌های مردم گسترش یابد و فضای تلخی که در ایام عید در خانواده‌ها ایجادشده، کم‌رنگ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برای ایجاد روحیه نشاط و شادابی در بین مردم نیاز است تا فضای همدلی بیشتری را در جامعه ایجاد کنیم و از نظر روحی و روانی خانواده‌هایی که در خانه مانده‌اند تقویت شوند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم تأکید کرد: در شرایط فعلی سالمندان و نیازمندان بیشتر از مردم عادی در معرض خطر هستند و رسیدگی و حمایت از آنان نیازمند ایجاد عزمی عمومی  و مشارکت مردم است و همان‌طور که در همه عرصه‌ها این همدلی در بین شهروندان قمی وجود داشته باید این رویکرد تقدیر شده و توسعه یابد.

مقیمی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا در ایام عید سبب شده تا بسیاری از خانواده‌ها به لحاظ اقتصادی نیز متضرر شوند، یادآور شد:  به همین منظور می‌توان گفت کرونا ویروس علاوه بر بیماری، تبعات اقتصادی و حتی فرهنگی بسیاری در سال 99 خواهد داشت.

وی با اشاره به این جنبه‌های منفی افزود: در این ایام اتفاقات خوبی داخل خانواده‌ها روی داده است و اعضای خانه بیشتر از همیشه قدر کنار هم بودند و شیرینی و نیاز به روابط اجتماعی سالم را احساس کرده‌اند و توجه بیشتر به نعمت خداوندی امنیت و سلامتی در جامعه احساس می‌شود.

مقیمی با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا تبلیغات شهری خوبی با همکاری روابط عمومی شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی قم انجام داده‌ایم، تصریح کرد: از اول اسفندماه تبلیغات شهری را به‌صورت گسترده در پرتابل‌ها و مکان‌های در اختیار سازمان فرهنگی انجام‌شده و در حال حاضر می‌توان گفت هیچ سازه خالی در سطح شهر نداریم که مسائل پیشگیرانه درباره ویروس کرونا در آن درج نشده باشد و از تمام ظرفیت تبلیغات شهری قم استفاده‌شده تا همشهریان در جریان موارد پیشگیرانه از این ویروس قرار بگیرند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم ادامه داد: در کنار تبلیغات شهری، برنامه‌های فرهنگی هنری متنوعی برای فعال شدن انرژی شهروندان درون خانه همراه با خانواده‌ در نظر گرفته‌شده و با تولیدات و محصولات مختلف به دنبال تقویت همکاری بیشتر مردم برای ریشه‌کن کردن این بیماری و افزایش روحیه تاب‌آوری و آرامش شهروندان برای گذر از این بحران هستیم.

مقیمی با اشاره به فراخوان مسابقه شعر با موضوع شهر مقدس قم گفت: با مشارکت حوزه هنری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، این فراخوان با محوریت هجمه‌هایی که علیه قم انجام‌گرفته و با موضوعات «قم، شهر اهل‌بیت(ع)»، «قم، شهر انقلاب و جهاد»، «قم، شهر علم و فضیلت» و «شخصیت و هویت شهری قم» انجام گرفت و تا به امروز آثار خوبی دریافت شده است.

شهرداری قم 30 میلیارد ریال برای رفع مشکلات مربوط به بیماری کرونا اختصاص دادشهر هنوز زنده است؛ طراوت بهاری در قم به روایت تصویرپارک‌ها و بوستان‌های مناطق هشتگانه شهر قم تعطیل شد

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم با تأکید بر ضرورت حفظ نشاط در ایام نوروز یادآور شد: برنامه طنز «قُمپز» نیز با همکاری حوزه هنری استان و با موضوع کرونا فراخوان شده که  با مشارکت شهرداری قم به برگزیدگان این برنامه هدایایی پرداخت می‌شود و آثار دریافتی و برگزیده در فضای مجازی منتشر می‌شود.

وی با بیان اینکه پویشی با عنوان «بدِ خوب» برای خانواده‌ها در نظر گرفته‌شده، ابراز کرد: علاقه‌مندان به شرکت در این پویش می‌توانند درس‌هایی که از این بحران و محدودیت‌های آن گرفتند، آرامشی که قبلاً درک نمی‌کردند و غیره را در قالب یک جمله به مجموعه فرهنگسرای خانواده سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم (سامانه پیامکی 3000141462) ارسال کنند تا به‌قیدقرعه به 14 نفر هدایای نفیسی اهداء شود.

مقیمی با اشاره به فعالیت‌های مجموعه فرهنگسرای خانواده سازمان فرهنگی هنری شهرداری قم اظهار داشت: این مجموعه برای فعالیت در حوزه خانواده متمرکزشده و کارهای خود را شروع کرده است؛ در حال حاضر نیز به خاطر شرایطی که به دلیل شیوع ویروس کرونا به وجود آمده، برای ایجاد آرامش معنوی در خانواده‌ها برنامه‌هایی تدارک دیده است.

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم با اشاره به اقدامات واحد مشاوره‌ فرهنگسرای خانواده در ایام نوروز گفت: روزانه پنج ساعت مشاوره روانشناسی آنلاین و به‌صورت تلفنی در حوزه مباحث روانشناسی خانواده، ایجاد آرامش، تربیت فرزند، همکاری والدین و سرگرم کردن فرزندان، استرس زدایی و غیره در این مجموعه انجام می‌شود.

وی از برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی در ایام شیوع ویروس کرونا خبر داد و افزود: قرار است از طریق مجموعه فرهنگسرای خانواده سازمان فرهنگی شهرداری قم، یک فایل کتاب به‌صورت پی‌دی‌اف دراختیار خانواده‌های قمی قرار بگیرد، تا در مسابقه کتاب‌خوانی شرکت کرده و از جوایز نفیس آن بهره‌مند شوند.

مقیمی ادامه داد: با مشارکت حوزه هنری جشنواره استندآپ کمدی در بین هنرمندان و بازیگران قم در حال برگزار است که تاکنون ضبط پنج برنامه انجام‌گرفته این برنامه با فراخوانی که در بین هنرمندان تئاتر و سینما قم زده‌شده در حال اجرا است و به استندآپ‌های برگزیده مجموعاً تا 6 میلیون تومان جایزه اهداء می‌شود.

مدیرعامل سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قم با بیان اینکه جشنواره تولیدات فضای مجازی را نیز با عنوان «ناخونده مهمون» با آغاز سال نو برای شهروندان قمی برگزار می‌شود، اذعان کرد: در این جشنواره علاقه‌مندان می‌توانند در دو قالب متن ادبی، داستانک، شعر و همچنین عکس نوشته، تصویرسازی و پوستر با موضوعات «طنز و شادی در خانه»، «قدردانی از قهرمانان سلامت»، «نوروز و سال نور در خانه»، «همدلی و کمک به‌ویژه به سالمندان و نیازمندان»، «بازی و مسابقات خانوادگی در تعطیلات»، « همکاری اعضای خانواده در خانه و دوران بحران» و «قم، شهر دوست‌داشتنی» را ارسال کنند.

مقیمی با اشاره به فعالیت درون خانه و سرگرم شدن خانواده‌ها در این برنامه افزود: از بین آثار رسیده در پایان هر هفته داوری انجام‌شده و به 9 نفر از برگزیدگان هر هفته مجموعاً 3 میلیون و 500 هزار تومان جایزه اهداء می‌شود.

وی با تأکید به برنامه تقدیر از مدافعان سلامت عنوان کرد: در این برنامه ضمن تقدیر از اقشار مختلف درگیر با موضوع کرونا ، پزشکان و پرستاران که در پیشانی و خط مقدم درگیری با کرونا هستند ، پاکبانانی که پسماندهای خانگی و بیمارستانی را جمع‌آوری می‌کنند، طلاب که در حوزه‌های مختلف بیمارستان‌ها و آرامستان بهشت معصومه فعالیت دارند، فعالان رسانه‌ای در حوزه اخبار کرونا، خیرین حوزه سلامت و ... کلیپ‌های یک‌دقیقه‌ای از خدمات و فعالیت‌های این عزیزان در حال ساخت است و برای ماندگاری حماسه خدمتشان سرودی با همین مضمون در حال ساخت و آماده‌سازی است.

مقیمی با اشاره به تولیدات متنوع صوتی و تصویری که در برنامه‌های مختلف این ایام توسط هنرمندان و شهروندان تولید می‌شود و در اختیار سازمان فرهنگی هنری ورزشی شهرداری قرار می‌گیرد گفت: برنامه تلویزیونی ناخونده مهمون ویژه ایام نوروز با هدف افزایش نشاط اجتماعی و توسعه آرامش روحی و روانی در جامعه با استفاده از حضور پزشکان، روانشناسان و اساتید حوزه و همچنین بهره‌مندی از آثار تولیدشده همراه با آیتم‌های نمایشی طنز در حال تولید است که از روز دوم فروردین از طریق فضای مجازی و شبکه استانی نور پخش خواهد شد.

انتهای پیام/450/ز

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرهنگسرای خانواده شیوع ویروس کرونا تبلیغات شهری خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی

آفتاب‌‌نیوز :

جدیدترین مسابقه تلویزیون که این روز‌ها حسابی نامش بر سر زبان‌ها افتاده است، پانتولیگ با اجرای محمدرضا گلزار، بازیگر و خواننده نام آشنای سینماست، گلزار چندی پیش هم با مسابقه «برنده باش» در شبکه سه سیما به عنوان مجری حضور داشته است.

«پانتولیگ» مسابقه‌ای با تمرکز روی پانتومیم است، اما کل آن محدود به بازی پانتومیم نمی‌شود. دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا هم چالش‌هایی متنوع در ارتباط با پانتومیم را از سر بگذرانند و هم به سؤالات اطلاعات‌عمومی پاسخ دهند. در واقع عوامل مسابقه سعی کرده‌اند علاوه بر جلب توجه علاقه‌مندان به پانتومیم، دوستداران مسابقات اطلاعات‌عمومی را هم با خود همراه کنند و از این طریق، رقابت را با هیجان بیشتری پیش ببرند. نکته قابل توجه اینکه شرکت کنندگان مسابقه از میان افرادی انتخاب شده‌اند که سال‌ها به‌طور مستمر پانتومیم اجرا کرده‌اند و یک جور‌هایی حرفه‌ای این رقابتند و از طرف دیگر اطلاعات عمومی خوبی هم دارند.

یکی از ویژگی‌های مسابقه «پانتولیگ» ریتم بسیار خوب آن بود که البته اجرای به اندازه گلزار به حفظ این ریتم حسابی کمک کرده بود. شاید حضورِ گلزار و اجرایِ او در مسابقه «برنده باش» خیلی کمک کرده او اینجا در مقامِ یک مجری اتوکشیده وارد نشود. با شرکت‌کنندگان لحظاتی شوخی می‌کند تا مخاطبان با تماشای یک مسابقه سرگرم‌کننده، از طنازی او هم بهره ببرند.

بعضی اوقات روش کمک کردنش به شرکت‌کننده‌ها برای رسیدن به جواب درست هم موقعیتی بامزه ایجاد می‌کرد. البته در «برنده‌باش» موقعیت برای شوخ‌طبعی و گپ و گفت با مخاطبان بیشتر فراهم بود. چون هم مسابقه طولانی‌تر بود، هم حضور تماشاگران بیشتر احساس می‌شد و هم در بخش‌هایی باید با خانواده و دوستان شرکت‌کننده‌ها تماس می‌گرفت و این مسئله هم به ایجاد موقعیت‌های مختلف کمک می‌کرد. در «پانتولیگ» به دلیل متمایز بودن شیوه مسابقه، گلزار هم سعی کرده است اجرایی متفاوت داشته باشد.

اما شاید مهم‌ترین نقطه قوت این مسابقه دور کردن مخاطب از فضای سرد مجازی است. تلویزیونی که سال‌ها عضوی از خانواده تک تک ما ایرانی‌ها بود و با تولید برنامه‌های گوناگون اثربخشی بسیار زیادی داشت، امروز با وجود شبکه‌های متعدد دیگر این تأثیرگذاری را ندارد، چون روزگاری تلویزیون مسابقات و سرگرمی‌هایی تولید می‌کرد که افراد علاقمند را پای آن می‌نشاند، مانند «مسابقه هفته» که علاوه بر این که در زمان خود جزو پرمخاطب‌ترین برنامه‌های سیما بود، همچنان وقتی بخش‌هایی از آن در شبکه مجازی منتشر می‌شود، بازخورد‌های مثبت بسیاری از آن می‌توان دریافت کرد.

حتی پانتومیم و آموزش آن به قدری اهمیت داشت که در برنامه‌های تلویزیونی کودک و نوجوان با همان اندک شبکه‌های موجود نیز یا به نمایش در می‌آمد و یا آموزش داده می‌شد و علیرضا خمسه سردمدار این آموزش‌ها بود. اما رفته رفته اجرای پانتومیم جایگاه خود را از دست داد و برنامه‌های تلویزیونی کمتری به آن اختصاص پیدا کرد. هرچند که در تئاتر همچنان جسته و گریخته به آن نیم نگاهی می‌شود، اما در تلویزیون دیگر این جایگاه وجود ندارد. شاید به این خاطر که نسل امروز با نسل دیروز متفاوت است. نسل امروز غرق در فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای است و دیگر جایی برای پانتومیم و اجرا‌هایی از این دست برایش باقی نمانده است.

همین ورود به فضای مجازی به نوعی بی‌تحرکی و عدم همبستگی خانوادگی و دور شدن از اجتماع را با خود به همراه آورده است و نسل امروز را متفاوت از نسل دیروز منزوی و گوشه‌گیر کرده است. در دنیای نسل امروز همه چیز پشت گوشی‌ها و رایانه‌ها پنهان شده است، حتی دوستی‌ها و رفاقت‌ها.

آدم‌های امروز دیگر مانند گذشته اهل چهره به چهره صحبت کردن نیستند و بیشتر ترجیحشان این است که بتوانند از راه دور و در همان فضای مجازی صحبت کنند. امروز دیگر جای شور و نشاط گروهی که در میان نوجوانان دیروز وجود داشت، برای نوجوانان و جوانان امروز وجود ندارد.

از همین سو به نظر می‌رسد جای تولید برنامه‌هایی که بتوانند با نگاه امروز جوان و نوجوان را با خود همراه کنند خالی است. اما شبکه سه سیما که از گذشته شعار جوانی را با خود حمل می‌کند، در این میان دست به یک اقدام تازه زد و با تولید برنامه «پانتولیگ» هم شورو نشاط را به دل برنامه‌های تلویزیونی آورد و هم هنر تا حدی فراموش شده پانتومیم را در قالب بازی و سرگرمی احیا کرد.

در این برنامه اعضای گروه می‌توانند با هم خانواده باشند یا رفیق، فرقی ندارد مهم این است که با اجرای پانتومیم به شناخت از هم دست پیدا می‌کنند و علاوه بر سرگرمی و نشاط، دست به مطالعه می‌زنند و از لاک تنهایی خود خارج می‌شوند تا در دنیای واقعی و بازی بتوانند برای ساعاتی از فضای سرد و یخ زده مجازی دور باشند.

اقدامی که تلویزیون باید خیلی زودتر از این‌ها دست به کار می‌شد و انجام می‌داد. تولید برنامه‌هایی همچون «پانتولیگ» می‌تواند این کار را انجام دهد و بازی و سرگرمی را از قاب تلویزیون به دل خانواده‌ها بیاورد.

حال باید دید در ادامه این برنامه به کجا می‌رسد؟ آیا قرار است ورود تلویزیون به فصل جدیدی از مسابقه‌سازی همچون گذشته در سایه استعدادیابی صرف همچون گذشته باشد یا مثلِ «معرکه‌ها» و «پانتولیگ‌ها» خانواده‌ها را هم دعوت به سرگرمی و بازی در منزل کند. در واقع برخی از بازی‌ها و سرگرمی‌هایی که تلویزیون می‌تواند ایجاد کند مخاطب را از آن خمودگی‌های ناشی از فعالیتِ صرف در فضای‌مجازی به سمتِ شادابی سرگرمی با خانواده سوق می‌دهد.

باید منتظر ماند و دید که نهایتاً محمدرضا گلزار از اجرای تلویزیونی چه نمره‌ای می‌گیرد؟ در این میدان هم می‌تواند مخاطب را به سینما‌ها بیاورد و اصطلاحاً مردِ اول گیشه باشد. این روز‌ها تلویزیون به مخاطب نیاز دارد تا آن عقبه طلایی سریال‌ها و برنامه‌های خیابان‌خلوت‌کن را برگرداند. اتفاقی که امروز به زعمِ مدیران تلویزیون به یک رویا و آرزو تبدیل شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد «اصفهان رو» ویژه هفته اصفهان در منطقه ۱۰/ بازدید رایگان از اماکن تاریخی شهر
  • اجرای ۳۰ برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • شوخی محمدرضا گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • شوخی گلزار با خانواده‌ها در برنامه تلویزیونی
  • ساخت بیش از دو هزار برنامه فرهنگی و هنری ذیل کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد
  • ساخت بیش از دو هزار برنامه فرهنگی و هنری ذیل کنگره ملی شهدای استان
  • محمدرضا گلزار و «پانتومیم» نمره قبولی می‌گیرند؟
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان