Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، فعالیت‌های آموزشی انستیتو ملی بازی‌سازی در سال ۹۸، همچون سال‌های گذشته در قالب دوره‌های بلند و کوتاه‌مدت ادامه داشت. دوره‌های بلندمدت به صورت سه ترم تحصیلی در سه فصل تابستان، پاییز و زمستان و در چهار دپارتمان هنری، فنی، طراحی و رسانه در ۳۷ عنوان کلاس تخصصی و با حضور بیش از ۴۵۰ دانش‌پژوه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوره‌های کوتاه مدت انستیتو نیز در قالب ۶ کارگاه تخصصی با موضوعات متنوع و با حضور مدیران و متخصصان صنعت بازی از شرکت‌های برجسته بازی‌سازی برگزار شد. ضمن اینکه برای نخستین بار دوره میان مدتی با عنوان «دوره تخصصی مدیریت بازی‌سازی» با حضور اساتید برتر صنعت بازی از چهار شرکت پاییزان، مدریک، کوییز آو کینگر و تاد با همکاری دانشگاه صنعتی برگزار شد و طی آن اصول مدیریت پروژه‌های بازی‌سازی تا مارکتینگ و مرحله پساتولید به شرکت‌کنندگان ارائه شد.

فصل تابستان برای انستیتو ملی بازی سازی با یک تغییر مدیریتی آغاز شد و فرزانه شریفی مدیریت این مجموعه را بر عهده گرفت و همزمان با این تغییر رویداد «گیم‌جم تابستانه» با حضور بیش از ۱۲۰ شرکت‌کننده برگزار شد.

در همین راستا و با هدف توسعه آموزش‌های تخصصی بازی‌سازی به شهر‌های دیگر و ملی‌سازی انستیتو، اولین گام انتقال آموزش بازی‌سازی در سال ۹۸ برداشته شد و دوره‌های آنلاین انستیتو با وقفه‌ای دو ساله و از نیمه فصل پاییز به طور مجدد از سر گرفته شد. پس از راه‌اندازی پلتفرم آموزش آنلاین در انستیتو، کارگاه‌های تخصصی و همچنین کلاس ترم زمستان این مرکز با هزینه‌ای کمتر در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت. آموزش‌های آنلاین موجب استقبال گروه‌های بیشتری از مخاطبان در دوره‌های تخصصی از سراسر کشور شد و تیم‌های بیشتری از مهارت‌آموزی در این دوره‌ها بهره‌مند شدند.

افزایش فعالیت مرکز رشد بازی‌سازی به همت تیم‌های مستقر در این مرکز و منتورینگ آن، اتفاق مهم دیگری بود که در سال ۱۳۹۸ در انستیتو ملی بازی‌سازی روی داد. اتفاقی که منجر به تولید ۶ عنوان بازی موبایلی در فروشگاه‌های دیجیتالی داخلی و خارجی شد.

انستیتو ملی بازی‌سازی در اقدامی دیگر با هدف توسعه مرکز رشد بازی‌سازی و فراهم‌سازی امکان استقرار برای تیم‌های بازی‌ساز، اقدام به انتشار فراخوانی کرد که پس از دریافت پروپوزال‌های ارسال شده و ارزیابی آنها، در ابتدای سال ۱۳۹۹ تیم‌های بیشتری به جمع ۹ تیم فعلی خواهند پیوست.

همچنین انستیتو ملی بازی‌سازی در سال ۱۳۹۸، با هدف اتصال بازی‌سازان به صنعت و انتقال آموخته‌های بازی‌سازان بزرگ به تیم‌های نوپا ۳۵ رویداد تخصصی در حوزه بازی‌سازی و در قالب رویداد‌های انتقال تجربه بازی‌ساز، گیم‌جم، دورهمی طراحان بازی، رویداد‌های مساله‌محور، بوت کمپ بازی‌سازی و رویداد‌های مشارکتی با نهاد‌های مختلف و برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: بررسی وضعیت عملکردی نیروگاه‌های کشور با حضور رئیس سازمان پدافند غیرعامل

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد ملی بازی های رایانه ای روابط عمومی فضای مجازی انستیتو ملی بازی سازی بازی سازی در سال برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۳۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدباقر خلفی اظهار داشت: این افراد در ۸۲۷ دوره آموزشی با کمک‌های اولیه، آموزش عمومی امداد و نجات، دوره تخصصی، دوره بازآموزی، دوره ضمن خدمت و آموزش همگانی آشنا شدند.

وی افزود: از این تعداد، ۳۲۸ دوره شامل: کمک‌های اولیه و آموزش همگانی ویژه برای ۱۳ هزار و ۸۵ نفر، ۱۷۳ دوره مخاطرات ویژه برای ۴ هزار و ۱۰۶ نفر و ۱۴۸ دوره مهارت‌های پایه داوطلبی ویژه برای ۳ هزار و ۷۰۰ نفر برگزار شد.

خلفی بیان کرد: همچنین سال گذشته، ۲۰ دوره مهارت‌های ویژه شرایط اضطرار در شرکت‌ها و مؤسسات ویژه متقاضیان برگزار شد که طی آن، ۳۷۰ نفر با اقدامات ضروری در شرایط اضطرار از جمله تزریقات، در دوره‌های ۵۰ ساعته آموزشی آشنا شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز تصریح کرد: ۱۶ دوره تخصصی آموزش عمومی امداد، آموزش عمومی نجات، آموزش تخصصی پیش بیمارستانی، ۲ دوره تخصصی اصول پیمایش و یک دوره پیش بیمارستانی، یک دوره تربیت مربی امداد و کمک‌های اولیه (کد سه) و یک دوره تربیت مربی پایه، دوره بازآموزی مربیگری کد سه و مربیگری پایه، از دوره‌های تخصصی برگزار شده توسط هلال احمر استان البرز در سال ۱۴۰۲ بوده است.

وی خاطرنشان کرد: اقشار مختلف مردم از جمله دانش‌آموزان، کارمندان، کارگران، معلمان، نیروهای بسیجی و سربازان تحت پوشش این آموزش‌ها قرار گرفتند.

خلفی گفت: در حال حاضر جمعیت هلال‌احمر دارای هفت شعبه در سطح استان البرز است که با توجه به رشد و فعالیت خانه‌های هلال در محلات، سطح دسترسی اقشار مختلف مردم در مناطق دور از مرکز استان و شهرستان‌ها مهیا شده است.

کد خبر 6085141

دیگر خبرها

  • ارومیه میزبان مسابقه انتخابی طلا و جواهر سازی
  • برگزاری دوره آموزش تخصصی سفال و سرامیک در استان سمنان
  • همه چیز درباره موزه تمبر یکتا کرج
  • نگاهی به چند خبر ورزشی چهارم اردیبهشت استان قزوین
  • بیست‌وچهارمین دوره حفظ تخصصی مؤسسه جامعه القرآن‌ برگزار می‌شود
  • برپایی دوره‌های آموزش صنایع دستی در استان همدان
  • آموزش امداد و نجات به ۲۶ هزار البرزی
  • نگاهی بر سیر تاریخی شغل و زنان در جامعه
  • بیش از ۲۵ هزار البرزی آموزش‌های امدادی را فراگرفتند
  • ثبت ۴ سهمیه قایقرانی المپیک به نام ایران/ دختری که تاریخ سازی کرد