Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی تاکید کرد: موزه‌ها از ۲۹ اسفند ۹۸ تا ۱۳ فروردین ۹۹ به طور کامل تعطیل هستند، فقط کارمندان موزه در روز‌های تعطیل غیررسمی باید در موزه حضور داشته باشند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،  به دنبال مطرح شدن برخی اظهارنظر‌ها و شایعات مبنی بر تعطیلی فقط پنج روزه موزه‌ها و فعال بودن فضا‌های تاریخی و موزه‌ای زیر نظر وزارتخانه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در دیگر روز‌های نوروز به جز تعطیلات رسمی این ایام، مدیر اداره کل موزه‌ها این شایعه را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا کارگر - مدیر اداره کل موزه‌ها و اموال منقول تاریخی وفرهنگی وزارتخانه - در گفتگو با ایسنا، با بیان این که دو نوع تعطیلی در حال حاضر برای موزه‌ها متصور هستیم، گفت: یک تعطیلی برای موزه برای بازدیدکنندگان موزه‌ای داریم و یک تعطیلی برای کارکنان موزه‌ها.

او با بیان این‌که دیگر کارکنان سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و اداره‌ها، تابع تصمیمات اداری و کاری هستند، افزود: دولت هیچ‌کدام از مشاغل و وزارتخانه‌ها را تعطیل اعلام نکرده است و طبق دستور وزیر میراث، منظور از تعطیلات رسمی در روز‌های ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ و روز‌های یکم تا چهارم، دوازدهم و سیزدهم فروردین ۱۳۹۹ برای کارکنان موزه‌هاست و نه فعالیت موزه‌ها.

وی بیان کرد: بنابراین موزه‌ها برای مخاطبان موزه‌ای از ۲۹ اسفند ۹۸ تا ۱۳ فروردین ۹۹ تعطیل است و در ادامه نیز با توجه به شرایط عمومی و وضعیت شیوع کرونا در کشور تصمیمات بعدی گرفته می‌شوند.

از سوی دیگر این تاکید مونسان برای تعطیلی موزه‌ها را می‌توان به بیانیه‌هایی که در طول روز‌های گذشته ابلاغ کرده، نیز تعمیم داد.

او ۲۱ اسفند در بیانیه‌ای ضمن دعوت مردم برای سفر نرفتن و در خانه ماندن جهت مقابله با کرونا، از تمهیدات ویژه سفر برای هموطنان بعد از فروکش کردن شیوع این بیماری خبر داد.

از سوی دیگر بر اساس تصمیم‌گیری‌های معاونت میراث فرهنگی و اداره کل موزه‌های وزارتخانه در چهارشنبه ۲۸ اسفند، تصمیم گرفته شده است به دلیل تعطیل بودن فضا‌های موزه‌ای برای علاقمندان از روز نخست فروردین ۱۱۳۹۹تا ۱۳ فروردین، هر روز یک موزه، از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در سایت آپارات و به صورت آنلاین شود و در صورت استقبال مردم از این اقدام، قطعا این کار می‌تواند، تداوم پیدا کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فرهنگی اداره کل موزه ها تا ۱۳ فروردین موزه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایه‌روشن ویکند دوروزه بانک‌ها

روز گذشته اظهارات ضد و نقیضی در رابطه با تعطیل شدن بانک‌ها منتشر شد. درحالی‌که برخی نمایندگان از شمول این مساله برای بانک‌ها خبر دادند، اما حسین گودرزی، نماینده پیگیر این مساله در مجلس در گفتگو با مهر تاکید کرده است: بر اساس متنی که دولت در این لایحه ارائه داده و در کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، تعطیلی پنج‌شنبه‌ها شامل مراکز خدمات‌رسان، مراکز درمانی، امدادی و بانک‌ها نمی‌شود و بانک‌ها هم جزو استثنائاتی هستند که در روز‌های پنج‌شنبه تعطیل نخواهند شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، با این حال به نظر می‌رسد در صورت اجرایی شدن و تصویب تعطیلی پنج‌شنبه‌ها، انتظار این است که بانک‌ها نیز مشمول این موضوع شوند. از طرف دیگر، این موضوع می‌تواند به فراگیرتر شدن ارائه خدمات آنلاین در بانک‌ها و کاهش بانکداری سنتی با الزام حضور مشتریان در شعبه شود. با این وجود منتقدان اعتقاد دارند تعطیلی روز پنج‌شنبه برای بانک‌هایی که فعالیت‌های برون‌مرزی دارند، مشکلاتی را به‌وجود خواهد آورد.

لایحه تعطیلات دوروزه، آذرماه سال گذشته از سوی دولت به مجلس ارسال شد. این لایحه فراز و فرود‌های بسیاری را تجربه کرد و حتی قرار بود شنبه‌ها به‌عنوان روز دوم تعطیل در هفته تعیین شود که این اتفاق نیفتاد و در نهایت تعطیلی پنج‌شنبه در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد.

یکی از مراکز دولتی که تعطیلی آن محل سوال است، بانک‌ها است. در حالی که ابتدا علی بابایی‌کارنامی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با «ایسنا» از شمولیت قانون تعطیلی پنج‌شنبه‌ها برای بانک‌ها در صورت تصویب خبر داد و تاکید کرد: دستگاه‌هایی که مشمول قانون خدمات کشوری و همچنین ماده۲۹ برنامه ششم هستند، مشمول این لایحه می‌شوند و با توجه به اینکه بانک‌ها از قانون خدمات کشوری پیروی می‌کنند، در صورت تصویب لایحه مذکور در مجلس، بانک‌ها نیز در روز‌های پنج‌شنبه تعطیل خواهند بود، کمی بعد از آن این موضوع به گونه دیگری عنوان شد. حسین گودرزی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی در همین رابطه گفت: تعطیلی پنج‌شنبه‌ها شامل مراکز خدمات‌رسان، مراکز درمانی، امدادی و بانک‌ها نمی‌شود و بانک‌ها هم جزو استثنائاتی هستند که در روز‌های پنج‌شنبه تعطیل نخواهند شد.

تعطیلی دوروزه بانک‌ها خوب است؟

هرچند برای تعیین تکلیف تعطیلی پنج‌شنبه‌ها باید منتظر بررسی مصوبه کمیسیون اجتماعی در صحن علنی ماند و پس از آن نیز تایید شورای نگهان برای قانونی شدن آن نیاز است، نظرات متفاوتی در رابطه با وضعیت بانک‌ها در صورت اجرای این قانون وجود دارد. گروهی از افراد معتقدند در صورتی که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها تصویب شود، این انتظار وجود دارد که همه مراکز مشمول این قانون باشند و استثنا قرار دادن بانک‌ها تصمیم چندان درستی نخواهد بود. از سوی دیگر، مخالفان این تصمیم اعتقاد دارند تعطیلی پنج‌شنبه‌ها با توجه به اینکه این روز در سایر کشور‌ها تعطیل نیست، فعالیت برون‌مرزی بانک‌ها را دچار مشکل خواهد کرد. البته دو نکته در رابطه با این موضوع مطرح می‌شود. یکی اینکه در شرایط فعلی فعالیت‌های بین‌المللی سیستم بانکی به‌دلیل تحریم‌ها چندان گسترده نیست و نکته دوم اینکه پس از دوران کرونا و محدودیت‌هایی که برای فعالیت‌های حضوری در شعب بانک‌ها به وجود آمد، بسیاری از بانک‌ها از سیستم سنتی فاصله گرفته و به سمت ارائه خدمات آنلاین رفتند؛ به‌طوری‌که دربسیاری از بانک‌ها فعالیت‌هایی مانند افتتاح حساب یا مراحل دریافت وام به‌صورت کاملا غیرحضوری و مجازی انجام می‌شود. همین موضوع باعث می‌شود که فعالیت‌های آنلاین در بانک‌ها افزایش یابد.

منتقدان تعطیلی پنج‌شنبه‌ها چه می‌گویند؟

اما در رابطه با اینکه پنج‌شنبه به‌عنوان روز تعطیل انتخاب شود یا نه هم انتقاداتی وجود داشت. برخی معتقدند تعطیلی روز‌های پنج‌شنبه و جمعه درحالی‌که در بسیاری از کشور‌ها روز‌های تعطیل شنبه و یکشنبه است، مراودات تجاری را مختل می‎کند. در همین رابطه گودرزی در اظهارات خود ادامه داد: سال‌ها است که تهران در روز‌های پنج‌شنبه بر اساس قانون جاری کشور تعطیل است؛ یعنی در حال حاضر پنج‌شنبه و جمعه در تهران تعطیل است و این موضوع منجر به ناهماهنگی بین شهرستان‌ها و تهران شده است.

این مصوبه برای آن است که وحدت رویه در این موضوع در کل کشور وجود داشته باشد. به گفته او بُعد اجتماعی، فرهنگی و دیگر مسائل مهم باید در افزایش تعطیلات هفته مورد توجه قرار بگیرد و بر این اساس جنبه‌های مختلف موضوع بررسی شده است و در نهایت با موافقت دولت و کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با افزایش یک روز به تعطیلات هفته و تعطیلی روز‌های پنج‌شنبه و جمعه موافقت شد؛ لذا روز‌های کاری از شنبه تا چهارشنبه خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تبعات منفی پنج‌شنبه‌های تعطیل برای بخش تجارت 
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟
  • کدام دستگاه‌های اداری پنج‌شنبه‌ها تعطیل شدند؟/ توضیح معاون سازمان اداری و استخدامی درباره تغییر تعداد تعطیلات آخر هفته
  • مورد عجیب تعطیلی «پنجشنبه»‌ها
  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • اطلاعیه تعطیلی مدارس چهارشنبه ۲۹ فروردین
  • سایه‌روشن ویکند دوروزه بانک‌ها
  • تمام مدارس این استان سه‌شنبه (۲۸ فروردین) تعطیل شد؛ چرا؟
  • مدارس جنوب کرمان به غیر از کهنوج تعطیل اعلام شد
  • تعطیلی مدارس جیرفت و قلعه گنج به دلیل هشدار قرمز هواشناسی