Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا گفت: «پیگیری‌های مناسبی درباره تصویب رشته کارشناسی‌ارشد برق صورت گرفته که به‌زودی شاهد تصویب این رشته خواهیم بود.»

علیرضا ملایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بیضا درباره مهم‌ترین فعالیت‌ها‌ و عملکرد صورت گرفته سال 1398 دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا اظهار کرد: «سال گذشته دستاوردهای بسیار خوبی برای واحد بیضا اتفاق افتاد که می‌توان به تصویب رشته معماری گرایش مسکن در مقطع کارشناسی ارشد از سوی وزارت علوم اشاره کرد که از مهر 1398 دانشجویان در این رشته مشغول به تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی اضافه کرد: «پیگیری‌های مناسبی درباره تصویب رشته کارشناسی‌ارشد برق صورت گرفته که به‌زودی شاهد تصویب این رشته نیز خواهیم بود.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا، اقدامات صورت گرفته در حوزه  فرهنگ اسلامی را بسیار مناسب ارزیابی کرد و ادامه داد: «سال گذشته این واحد دانشگاهی میزبان تجمع بزرگ عاشوراییان در جوار یادمان شهدای گمنام بود؛ برگزاری مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نیز با استقبال بی‌نظیر مردم شهرستان بیضا مواجه شد.»

راه‌اندازی مجتمع آموزشی سما از اقدامات خوب واحد بیضا بود

ملایی افزود: «راه‌اندازی مجتمع آموزشی سما در بخش پسرانه و دخترانه از عملکردهای بسیار خوب واحد بیضا در سال 97 بود، به‌طوری‌که این مدرسه با امکانات، تجهیزات و فضای آموزشی منحصربه‌‌فرد در مقاطع پیش‌دبستانی و پایه اول تا پایه ششم پسرانه، مهر 1397 با تعداد 70 دانش‌آموز کار خود را آغاز کرد.»

وی متذکر شد: «این مجتمع آموزشی سال گذشته در چهار مقطع از پایه اول تا پایه نهم پسرانه و دخترانه توسعه و ارتقا یافت و اکنون نیز بیش از 250 دانش‌آموز در این مدرسه تحصیل می‌کنند.»

توسعه مدرسه سما در دو بخش پسرانه و دخترانه

سرپرست دانشگاه آ‌زاد اسلامی واحد بیضا با بیان برنامه‌های مجتمع آموزشی سما در سال 99 بیان کرد: «توسعه مدرسه سما در دو بخش پسرانه و دخترانه از اولویت برنامه‌های این مجتمع آموزشی است و سال 98 نیز در راستای پیشبرد و گسترش مدرسه به عنوان مجهزترین و بزرگ‌ترین مدرسه غیرانتفاعی شهرستان بیضا برنامه‌ریزی کردیم.»

ملایی تبیین کرد: «ساخت پروژه پیاده‌رو از محل مدرسه سما تا سالن ورزشی با کمترین هزینه برای صرفه‌جویی در هزینه‌های ایاب و ذهاب و ترغیب دانش‌آموزان و دانشجویان به پیاده‌روی از دیگر برنامه‌هاست.»

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: برق علیرضا ملایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیضا بیضا کارشناسی ارشد برق دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد بیضا پسرانه و دخترانه مجتمع آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۲۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس

معاون اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری، گفت: استان نیازمند یک هزار کلاس درس است که در قالب احداث و بازسازی، احداث می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی اسعد امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: 1800 فضای آموزشی با 10 هزار کلاس درس در سطح استان وجود دارد که اداره کل نوسازی مدارس، وظیفه نوسازی و توسعه مدارس را در اختیار دارد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: استان نیازمند یک هزار کلاس درس برای احداث و نوسازی است که 500 کلاس درس در قالب تخریب و نوسازی و 500 کلاس درس در قالب احداث است.

اسعد بیان کرد: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که شاخص پراکندگی وجود دارد، به دلیل اینکه به خاطر بافت اقلیمی، مدرسه‌ای با کمتر از 10 دانش‌آموز راه‌اندازی شده که باعث شده میزان سرانه فضای آموزشی بالا رود، مشکل سرانه آموزشی در بعضی نقاط سرانه سیاه است که به معنی سرانه زیر3 متر است، منظریه و شهر لردگان از جمله این سرانه‌های پایین آموزشی هستند.

وی با اشاره به استانداردسازی گرمایشی در سطح مدارس، مطرح کرد: هدف در این استانداردسازی این است که شعله مانند بخاری در مدارس وجود نداشته باشد، 8 هزار کلاس درس در سطح استان استانداردسازی گرمایشی شده‌اند که برخی در طول احداث و برخی دیگر بعد از احداث استانداردسازی گرمایشی شده‌اند، حدود 2 هزار کلاس درس همچنان استانداردسازی گرمایشی نشده‌اند.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به مدارس کانکسی در سطح استان، گفت: 19 مدرسه کانکسی در سطح استان وجود داشت که احداث 10 مدرسه از آن شروع شده است، 9 مدرسه دیگر به دلیل عدم تامین زمین، هنوز شروع به احداث نشدند.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس قدمت و آثار مشهود مانند ترک‌های دیوارها، 100 مدرسه خطرآفرین در سطح استان وجود دارد که اگر مقاوم‌سازی ممکن باشد، مقاوم‌سازی می‌شود وگرنه تخریب و بازسازی می‌شوند، عمده این 100 مدرسه از جمله تخریب و بازسازی هستند، در کنار این مدارس نیز 100 مدرسه دیگر نیاز است در سطح استان احداث شود.

علیمردان علیمردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان چهارمحال و بختیاری در این نشست اظهار داشت: مجمع از سال 78 در سطح کشور تشکیل و در استان نیز به‌صورت رسمی از سال 95 آغاز به فعالیت کرده است که در سازماندهی و جذب خیرین و کمک به دانش آموزان و احداث مدارس و غیره فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به جشنواره سال گذشته خیرین مدرسه‌ساز در استان، گفت: 640 میلیارد ریال اعتبار در این جشنواره جمع‌آوری شد که بیش از نیمی از آن تاکنون برای ساخت و نوسازی مدارس، محقق شده است.

محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان نیز در این نشست عنوان کرد: اکنون 82 پروژه خیری در سطح استان با 70 مدرسه و 351 کلاس درس در حال اجرا و احداث است که 46 هزار متر مربع فضای آموزشی به فضاهای آموزشی اضافه می‌کند.

وی با اشاره به در دست احداث بودن 2 نمازخانه، 8 سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی، مطرح کرد: مجموع این فضاهای احداثی در استان، 58 هزار و 200 متر مربع متراژ آن است که با مشارکت خیرین در حال احداث هستند.

صفرزاده با اشاره به اینکه سرانه آموزشی کشور 8.39 متر مربع و در استان 8.25 متر مربع است، خاطرنشان کرد: بیش از 5 هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل فضاهایی که در سطح استان در دست احداث است، مورد نیاز است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • مدارس سمای بافق جزء برترین‌های استان یزد با بالاترین میزان ارتقاء و رشد کیفیت
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • پیگیری راه‌اندازی مقطع ارشد در دانشگاه فرهنگیان خوزستان
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام به هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام برای هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم