Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: شبکه بهداشت شبکه بهداشت و درمان قوچان با درخواست متقاضیان به‌منظور اخذ مجوز درمانگاه خصوصی در این منطقه موافقت کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، مخاطبان سوژه «چرا منطقه فرهنگیان دو قوچان و ارتش فاقد داروخانه است؟» را در «فارس من» ثبت و درخواست پیگیری آن را داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شبکه بهداشت و درمان قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس درباره اخذ مجوز داروخانه اظهار کرد: درخواست ایجاد داروخانه برای مجوز، باید توسط یک پزشک داروساز انجام‌شده و سپس این مسئله به معاونت دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال می‌شود.

داود خوش‌شکن بیان کرد: ایجاد داروخانه توسط کارشناسان صدور پروانه و براساس دستورالعمل بررسی می‌شود که عواملی همچون وجود مطلب پزشکان، ضریب جمعیت، کم‌برخورداری وجود متقاضیان خاص مانند درمانگاه دولتی، خصوصی یا شبانه‌روزی در این مسئله دخیل هستند.

وی با تأکید بر اینکه تمام این عوامل برای ایجاد داروخانه در مناطق فرهنگیان ۲ و کوی ارتش این شهرستان مدنظر قرار می‌گیرد، یادآور شد: شبکه بهداشت و درمان قوچان با درخواست متقاضیان به‌منظور اخذ مجوز درمانگاه خصوصی در این منطقه موافقت کرده و مراحل صدور موافقت اصولی در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی در حال پیگیری است.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۳

منبع: فارس

کلیدواژه: قوچان شبکه بهداشت و درمان قوچان فارس من داروخانه شبکه بهداشت و درمان قوچان ایجاد داروخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه گفت: در بازدید کارشناسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی از واحد‌های صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان مقدار یک تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، جمع آوری شد و همزمان با هفته زمین پاک با همکاری شهرداری فیروزه در جایگاه دفن زباله معدوم سازی شد.

محبوبه مهماندوست افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع بیسکویت و کیک، نوشابه و نوشیدنی‌های گازدار، انواع شیرینی، شکلات و تنقلات فاقد مشخصات بهداشتی بوده است.

وی حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد گفت: با واحد‌های صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی می‌شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان فیروزه  تاریخ تولید وانقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیل‌دهنده، رعایت شرایط نگه داری بهداشتی را به‌عنوان شش مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد وافزود: مردم هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان فیروزه و یا به شماره ۱۹۰ سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • شبکه‌ای واحد برای کمک‌های خیرین ایجاد شود
  • مرکز متخلف خدمات زیبایی در خرمشهر مهروموم شد
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • ابتلای بیش از ۱۶ درصد جمعیت اردستان به دیابت
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • پلمب مطب یک دندانپزشک قلابی در بروجرد
  • ویزیت رایگان در‌ مناطق روستایی کنت
  • شیر خشک موضوع اصلی نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی شد