تعطیلی های سال 99 / طبق تقویم، کدام روزها تعطیل هستند؟
تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۴۴۵۴
به گزارش انتخاب؛ علاوه بر تعطیلات رسمی، احتمال تعطیلیهای موردی و اضطراری مثل روزهای آلوده یا روزهای سرد و یخبندان هم وجود دارد که بیشتر برای دانشآموزان و معلمان محتمل است.
در ادامه میتوانید تعطیلات رسمی سال ۱۳۹۹ را ببینید:
فروردین
جمعه ۱ فروردین - نوروز
شنبه ۲ فروردین - نوروز
یکشنبه ۳ فروردین - نوروز
دوشنبه ۴ فروردین - نوروز
سه شنبه ۱۲ فروردین - روز جمهوری اسلامی ایران
چهارشنبه ۱۳ فروردین - روز طبیعت
پنجشنبه ۲۱ فروردین - ولادت حضرت قائم (عج)
اردیبهشت
جمعه ۲۶ اردیبهشت - شهادت حضرت علی (ع)
خرداد
یکشنبه ۴ خرداد - عید سعید فطر
دوشنبه ۵ خرداد - تعطیل به مناسبت عید سعید فطر
چهارشنبه ۱۴ خرداد - رحلت امام خمینی (ره)
پنجشنبه ۱۵ خرداد - قیام خونین ۱۵ خرداد
چهارشنبه ۲۸ خرداد - شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع)
تیر
بدون تعطیل رسمی
مرداد
جمعه ۱۰ مرداد - عید سعید قربان
شنبه ۱۸ مرداد - عید سعید غدیرخم
شهریور
شنبه ۸ شهریور - تاسوعای حسینی
یکشنبه ۹ شهریور - عاشورای حسینی
مهر
پنجشنبه ۱۷ مهر - اربعین حسینی
جمعه ۲۵ مهر - رحلت حضرت رسول اکرم (ص)
شنبه ۲۶ مهر - شهادت امام رضا (ع)
آبان
یکشنبه ۴ آبان - شهادت امام حسن عسکری (ع) و آغاز امامت حضرت ولیعصر (عج)
سه شنبه ۱۳ آبان - ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و روز اخلاق و مهرورزی، ولادت حضرت امام جعفر صادق (ع) مؤسس مذهب جعفری
آذر
بدون تعطیل رسمی
دی
یکشنبه ۲۸ دی - شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
بهمن
چهارشنبه ۲۲ بهمن - پیروزی انقلاب اسلامی ایران و سقوط رژیم شاهنشاهی
اسفند
پنجشنبه ۷ اسفند - ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر
پنجشنبه ۲۱ اسفند - مبعث حضرت رسول اکرم (ص)
جمعه ۲۹ اسفند - روز ملی شدن صنعت نفت ایران
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

منبع: اکوفارس
کلیدواژه: ولادت حضرت عید سعید
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۴۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
«جهاد لسانی و تبیینی» مهمترین شیوه حضرت زینب (س) جهت حفظ اسلام
حجت الاسلام صباغیان با بیان اینکه«جهاد لسانی و تبیینی» مهمترین شیوه حضرت زینب (س) جهت حفظ اسلام بود، گفت: حضرت زینب(س)ثابت کردند که یک زن علاوه بر نقش آفرینی و حضور موثر در کانون مقدس خانواده می تواند در متن جامعه حضور حماسی و سیاسی داشته باشد.
حجت الاسلام حسن صباغیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی اظهار داشت: حضرت زینب سلام الله علیها اگر چه جزء معصومین(ع) نیستند اما ویژگی های ایشان در تراز فضائل و ویژگی های یک انسان معصوم است.
امام جمعه زیرکوه با بیان اینکه مهمترین ویژگی حضرت زینب(س) داشتن بصیرت است، افزود: در زمانی که امام حسین(ع) قصد حرکت به سمت مکه و کوفه و کربلا را داشتند بسیاری از بزرگان همچون ابن عباس ها و ابن جعفر ها که ادعای معرفت و بصیرت و فقاهت را داشتند از غافله حق باز ماندند به این دلیل که از بصیرت که قوه تشخیص حق بود برخوردار نبودند.
وی در ادامه بیان کرد: اما حضرت زینب(س) با علم به سختیها و مشکلات، تکلیف را در همراهی امام زمان خود دیدند و در آن موقعیتهای بحرانی که قویترین انسانها نمیتوانند بفهمند چه باید انجام دهند حضرت زینب(س) فهمیدند و اولیای خدا را پشتیبانی و حمایت کردند و این کار را با بصیرت و ایمان کامل انجام دادند.
حجت الاسلام صباغیان گفت: بعد از شهادت امام حسین علیه السلام نیز که دنیا ظلمانی و دلها و جانها و آفاق عالم تاریک شده بود، حضرت زینب(س) درخشید و به جایی رسید که فقط والاترین انسانهای تاریخ بشریت یعنی پیامبران میتوانند به آن جا برسند.
امام جمعه زیرکوه با تاکید بر اینکه حضرت زینب (س) با شیوه جهاد لسانی و تبیینی به احیا و حفظ ارزش های اسلام کمک کردند، افزود: از دیگر روش های موثر ایشان در احیای دین مبین اسلام، توجه به بحث احساس مسئولیت و رسالت در قبال شهیدان بود.
وی در ادامه بیان کرد: اگر این حقیقت، بهوسیله کسانی که امروز در قبال شهیدان مسئولیت دارند زنده بماند و حفظ و تقدیس و بزرگ نگاه داشته شود قطعا تاریخ آینده از این ایثار بزرگی که آنان کردند، بهره خواهد برد همچنان که تاریخ بشریت هنوز از خون به ناحق ریخته سرور شهیدان تاریخ، حضرت ابی عبدالله الحسین (ع) بهره میبرد.
با اشاره به اینکه یکی دیگر از ویژگی های حضرت زینب(س)، جهاد با شمشیر زبان است، ادامه داد: حضرت زینب(س) در قالب خطبه های آتشین و اثرگذار خود در تثبیت نهضت سرخ عاشورای حسینی و افشای چهره پلید یزید و حکومت فاسد زمان با جهاد تبیین در ظلمانی ترین قطعه تاریخ اسلام مانند چراغی درخشیدند و راه را به طالبان و عاشقان حقیقت نشان دادند.
امام جمعه زیرکوه تاکید داشت: حضرت زینب (س) به عنوان یک زن تاریخ ساز شناخته می شوند و ثابت کردند که یک زن علاوه بر اینکه باید در کانون مقدس خانواده به موضوع تربیت فرزند و ایجاد فضایی مهرآفرین و گرم برای شوهر بپردازد می تواند در متن جامعه حضور حماسی و سیاسی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) نشان دادند که زن در حاشیه نیست بلکه بخشی از جامعه بوده و تاثیرگذار است، یادآور شد: از دیگر ویژگی های حضرت زنیب (س) می توان به بندگی برای خدا و رعایت حجاب و عفاف، حُسن خلق، تشکیل حوزه تربیتی برای زنان و ... اشاره کرد.
امام جمعه زیرکوه در پایان گفت: اگر یک زن بخواهد از مراتب دانی به مراتب عالی برسد و در حوزه های مختلفی همچون علم، بصیرت، اخلاق و خودسازی و ولایت مداری موفق باشد باید الگوی خود را حضرت زینب سلام الله علیها قرار دهد و البته این موضوع نیازمند یک نظام تربیتی مبتنی بر معارف فاطمی و زینبی است.
پایان پیام/573