Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دوران قرنطینه خانگی زمانی است که افراد خانواده به علت شیوع ویروس کرونا نباید از خانه خارج شوند؛ چرا که ممکن است احتمال ابتلا آن‌ها به این ویروس خطرناک و کشنده افزایش پیدا کند و مرگ و میر افراد را شامل شود. اما با توجه به تمام این‌ها وجود یک سری وسایل در خانه ضروری است تا سلامت جسمانی افراد را ارتقا بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱: روی کالا‌های خشک شده و کنسرو شده تمرکز کنید. یعنی به هیچ عنوان از فست فود و بستنی در بیرون منزل استفاده نکنید بلکه از موادغذایی بسته بندی شده برای داخل منزل استفاده کنید.

۲: تا مدت ۱۴ روز برای همه افراد غذا تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: طاعون چند قرن پیش درباره کرونا چه می‌آموزد؟

۳: جعبه کمک‌های اولیه تان را کامل کنید تا در صورت تشدید یا شیوع کرونا از روش‌های خانگی این ویروس خطرناک را کنترل کنید.

۴: حتما یک کپی از تمام صفحات پرونده پزشکی خود داشته باشید.

۵: حتما به یاد داشته باشید که اگر داروی نسخه‌ای مصرف می‌کنید به اندازه ۳۰ روز باید این دارو را تامین کنید تا به مشکل برنخورید.

۶: سلامت روانتان را جدی بگیرید و در صورت بروز استرس کتاب بخوانید یا بازی فکری انجام دهید.

۷: به سایر تجهیزات پزشکی مورد نیاز مانند لنز‌های تماسی یا باتری‌های سمعک توجه کنید.

بیشتر بخوانید: کرونا در ایران؛ مصرف الکل برای درمان کرونا، باوری غلط که جان شما را به خطر می‌اندازد

۸: محصولات بهداشتی مانند صابون، ضدعفونی کننده دست، دستمال، محصولات مراقبت از زنان و پوشاک در اولویت هستند.

۹: دارو‌های بدون نسخه مانند دارو‌های تسکین دهنده درد، سرفه و سرماخوردگی تهیه کنید.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ از طریق فست فود و غذاهای حاضری منتقل می‌شود؟

 در صورتی که احساس بروز کرونا داشتید یا علائمی مانند تب، سرفه و بدن درد مشاهده کردید برای حفظ سلامت خود و دیگران به هیچ عنوان از منزل خارج نشوید.

جالب است بدانید که حضور ۱۵ دقیقه‌ای حتی در فاصله کمتر از دو متر از یک فرد مبتلا می‌تواند احتمال انتقال ویروس را به شدت افزایش دهد.

فرض کنید سرماخورده اید و نمی‌توانید از جا بلند شوید؛ بنابراین در این شرایط بهتر است به مدت ۱۴ روز با اطرافیان هیچ تماسی نداشته باشید و از تردد در مکان‌های عمومی به خصوص محل کار پرهیز کنید.

خود را حتما در مکان یا اتاقی جدا از دیگران قرنطینه کنید تا آن‌ها به این ویروس مبتلا نشوند، درضمن به هیچ عنوان دیگران را به اتاق خود راه ندهید.

از دیگران درخواست کنید تا تمامی وسایل مورد نیاز شما را تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ از طریق فست فود و غذاهای حاضری منتقل می‌شود؟

 فردی که خود را قرنطینه کرده، چه نکاتی را باید رعایت کند؟

۱: دوری از افراد خانواده امری غیر ممکن و طاقت فرساست، اما اگر سلامت جسمی برایتان مهم است نباید به مدت ۱۴ روز با این فرد بیمار در تماس باشید.

۲: تا حد امکان از ظروف غذایی جدا استفاده کنید.

۳: اگر برایتان مقدور است حمام و سرویس بهداشتی را با فرد بیمار جداکنید.

۴: تمام زباله‌های مصرفی فرد بیمار را در کیسه‌ای بزرگ بریزید و در آنرا گره بزنید تا ویروس در هوا پخش نشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس بررسی جدیدی که در پلاس وان (PLOS One) منتشر شده است، کار کردن شب دیروقت و برنامه‌های کاری نامعقول در جوانی ممکن است به افزایش خطر ابتلا به افسردگی و ضعف سلامت در دوره میانسالی منجر شود.

«ون جویی هان»، استاد دانشگاه نیویورک و نویسنده این مطالعه، پس از سه دهه بررسی برنامه کاری و الگوی خواب ۷۰۰۰ آمریکایی، متوجه شد که فقط یک‌چهارم افراد شرکت‌کننده طی روز و در ساعات منظم کار می‌کردند.

از افراد شرکت‌کننده در مطالعه از سن ۲۲ تا ۵۰ سالگی مصاحبه گرفته شد و سه‌چهارم جامعه نمونه پژوهش کارگران آمریکایی متولد دهه ۱۹۶۰ بودند. برخلاف کارگرانی که روزکار بودند، کارگرانی که وقتی جوان‌تر بودند شیفت کاری شب یا چرخشی داشتند در نهایت گزارش دادند با مشکل خواب دست‌وپنجه نرم می‌کردند و بیشتر احتمال داشت در سن ۵۰ سالگی دچار بیماری و افسردگی شوند.

هان پس از دهه‌ها ساعات کاری طولانی و ذهنیت فرهنگ سخت‌کوشی، وقتی ۴۰ ساله بود پزشک به او گفت سن بیولوژیکی‌اش ۶۰ ساله است. این مسئله سبب شد تا تحقیق کند آیا ساعات کار طولانی می‌تواند اثر بلندمدت بر سلامت داشته باشد.

هان در مصاحبه‌ای به ان‌پی‌آر (NPR) گفت: کار دارد ما را بیمار و بیچاره می‌کند. کار قرار است به ما امکان جمع‌آوری منابع بدهد. اما برای بسیاری از افراد، کارشان به آنها اجازه چنین کاری را نمی‌دهد. آنها در واقعا به مرور زمان رنجورتر و نزارتر می‌شوند.

هان ابراز امیدواری کرد مطالعه او منابعی فراهم کند تا به افراد کمک کند وقتی به‌ دلیل کار از لحاظ جسمی خسته و از لحاظ احساسی تحلیل رفته‌اند، زندگی شاد و سالمی داشته باشند.

هان متذکر شد: می‌توانیم بگوییم که آنها داوطلبانه می‌خواهند ساعات طولانی کار کنند، اما در واقعیت، مسئله ساعات طولانی کار کردن داوطلبانه نیست. آنها احساس می‌کنند که فرهنگ کار از آنها می‌خواهد که ساعات طولانی کار کنند، وگرنه ممکن است از زندگی و اجتماع جا بمانند.

یافته‌های مطالعات او نشان داد آن دسته از کارگران آمریکایی که استراحت مناسب را فدای کار کرده بودند از لحاظ آماری بیشتر احتمال داشت به افسردگی یا مشکلات سلامت دچار شوند.

او گفت: وقتی کار به یک عاملِ استرس‌زای روزمره تبدیل می‌شود، پیامدهایش برای سلامت از آن نوعی است که می‌توانید انتظار داشته باشید ۳۰ سال بعد ببینید.

به گزارش ایندیپندنت، این مطالعه ممکن است ارتباط شب‌کاری و شیفت‌های چرخشی با کم‌خوابی و ضعف سلامت را نشان دهد، اما نتوانسته است شواهد محکمی بیابد که یک عامل مستقیم دیگری است. با وجود این، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در آمریکا متذکر شده است که خواب ناکافی می‌تواند به افزایش احتمال بیماری‌های مزمن از جمله دیابت، بیماری قلبی و چاقی منجر شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • اثرات ساعات کاری طولانی بر سلامت دوران میانسالی