Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: باشگاه توانمندسازی استارتاپ‌ها در این دانشگاه دایر شد که در این مرکز، خدمات آموزش، مشاوره و جذب سرمایه گذار برای ایده‌ها و طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان فراهم می‌شود.

جلال رضایی نور، رئیس دانشگاه صنعتی قم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص دستاورد‌های دانشگاه صنعتی قم در سال‌های اخیر گفت: یکی از مفاد بیانیه گام دوم درباره پژوهش‌های کاربردی و لزوم توجه به توان دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
دانشگاه صنعتی قم در این حوزه اقدامات روشنی را تعریف و دنبال کرده است. در بخش روشن سازی علم در دانشگاه، فعالیت انجمن‌های علمی را تقویت و اساتید راهنما و مشاور برای انجمنها تعریف کرده ایم. همچنین آموزه‌های مهارتی و کاربردی را در کنار آموزه‌های علمی پی گرفته ایم.

رضایی نور در ادامه گفت: از دیگر فرصت‌هایی که در سال ۹۸ توسط معاون پژوهشی وزارت علوم ابلاغ شد، این بود که اساتید برای تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی آزمایشی و از رسمی آزمایشی به رسمی قطعی، باید یک دوره مطالعاتی ۶ تا ۱۲ ماهه را در صنعت بگذرانند تا دانش اساتید کاربردی‌تر بشود. ضمنا باشگاه توانمندسازی استارتاپ‌ها در دانشگاه صنعتی قم دایر شد که در این مرکز، خدمات آموزش، مشاوره و جذب سرمایه گذار را برای ایده‌ها و طرح‌های شرکت‌های دانش بنیان فراهم می‌شود.

رئیس دانشگاه صنعتی قم در خصوص مدل ایده آل ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: نمی‌توان چیز ثابتی گفت، اما آنچه مشخص است این است که باید ترکیبی از مراحل را پیمود. یکی این است که آموزه‌های مهارتی به دانشجویان انتقال می دهیم و آن‌ها را از این طریق به صنعت نزدیک‌تر می کنیم. در این راستا طرحی به نام همیار صنعت را تعریف کردیم و چندسالی می‌شود که این طرح در دانشگاه اجرا می‌شود.

وی درباره این سوال که چه مقدار از منابع آموزشی دانشگاه به مهارت و شغل دانشجویان کمک می‌کند، تاکید کرد: به هر حال بخش بزرگی از دانسته‌های دانشجویان به کتاب‌های درسی برمی گردد. اما تاکید بنده و اکثر اساتید به فعالیت‌های فرادرسی استاد‌ها و آشنایی دانشجویان با صنعت است. این جنبش در دانشگاه پا گرفته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی دانشگاه صنعتی قم رضایی نور منابع آموزشی ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی شریف، جلسه هم فکری به منظور ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی و ارایه توانمندی‌های دانشگاه صنعتی شریف در حوزه انرژی و بررسی پتانسیل‌های همکاری بین‌المللی، با حضور برخی از مسؤولین دانشگاه، رییس سازمان منطقه آزاد کیش، نمایندگان وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، نفت و نیرو، سازمان‌های بین‌المللی یونسکو، اکو و هلدینگ‌های انرژی گستر سینا و گسترش انرژی پاسارگاد در سالن شورای دفتر ریاست دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این جلسه خاطر نشان شد که انرژی همواره یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های پیشرفت جوامع بوده است. گسترش ضریب دسترسی به انرژی، کاهش قیمت تمام شده انرژی، رفع ناترازی انرژی، افزایش بهره‌وری، افزایش امنیت انرژی، بهبود پایداری و تاب آوری بخش‌های انرژی، تنوع بخشی به سبد انرژی، کاهش انتشار آلاینده‌ها و افزایش سهم استفاده از انرژی‌های پاک به عنوان مهم‌ترین دغدغه‌ها و چالش‌ها در این حوزه قلمداد می‌شود.

بر اساس این گزارش، منطقه غرب آسیا به عنوان یکی از مهم‌ترین تأمین کنندگان انرژی جهانی به شمار می‌رود و ایران نیز به عنوان بزرگترین دارنده ذخایر نفت و گاز یکی از مهم‌ترین بازیگران این حوزه است. بر این اساس، با توجه به ظرفیت‌های منابع انرژی در سطح ملی و منطقه‌ای و نیز ظرفیت دانشگاه‌ها و موسسات در منطقه غرب آسیا، دانشگاه صنعتی شریف به دنبال توسعه همکاری‌ها و ایجاد شبکه بین‌المللی برای انجام تحقیقات در حوزه انرژی است. استقرار موسسه دانشگاه سازمان ملل در حوزه انرژی به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف این نشست بیان شد.

نمایندگان بخش‌های مختلف دولتی، صنایع مرتبط با حوزه انرژی و دفاتر سازمان‌های بین‌المللی مستقر در ایران نیز، ضمن اعلام حمایت خود از برنامه دانشگاه صنعتی شریف در این خصوص، نقطه نظرات خود را به منظور اجرای هرچه بهتر این هدف بیان کردند. رئیس سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این جلسه علاوه بر ارائه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های جزیره کیش، آمادگی و حمایت این سازمان برای ایجاد شبکه همکاری‌های بین المللی انرژی در این جزیره را اعلام کرد.

در ادامه این برنامه پروفسور یانوش بوگاردی، رییس سابق دانشگاه سازمان ملل در اروپا نیز به عنوان مهمان ویژه این جلسه، ضمن تایید رویکرد دانشگاه صنعتی شریف برای گسترش تحقیقات در حوزه انرژی، تجربیات و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری با سازمان‌های بین‌الملل مطرح کرد.

کد خبر 6085484

دیگر خبرها

  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • تعطیلی کلاس‌ها در دانشگاه کلمبیای آمریکا پس از بازداشت دانشجویان حامی فلسطین
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا و بازداشت اساتید و دانشجویان
  • حمایت دانشجو معلمان یزدی از سپاه پاسداران
  • برگزاری رویداد ریورس پیچ صنعت حمل و نقل
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • درخواست بسیج اساتید برای به روز شدن محتوای دروس معارف اسلامی
  • حمایت ۴ میلیارد تومانی بخش صنعتی از پژوهشگران امیرکبیر