Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی ستاد پیشگیری از بیماری کرونای دانشگاه علوم پزشکی گفت: متاسفانه بیماری وارد گروه‌های آسیب‌پذیر مانند سالمندان و افراد دچار نقص فنی شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، محمدمهدی بانشی در خصوص وضعیت بیماران مبتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد به خبرنگاران گفت: آمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در استان روز به روز در حال افزایش است هر چند که نسبت به میانگین کشوری آمار پایینی داریم اما نگران کننده است و باید خیلی مراقب باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد پیشگیری از بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: متاسفانه هر چه زمان می‌گذرد بیماری وارد گروه‌های آسیب‌پذیر مانند سالمندان و افراد دچار نقص ایمنی می‌شود به همین دلیل دو مورد فوتی داشتیم و حال چند نفر از بیماران مطلوب نیست که باید بیشتر مراقب عزیزانمان باشیم.

وی بیان کرد: بسیاری از افرادی که وضعیت خوبی ندارند کسانی بودند که  عزیزانشان از سایر استان‌ها به عنوان میهمان آمدند تا به پدربزرگ و پدر و مادر بزرگ سری بزنند اما بیماری را به این بزرگواران منتقل کردند. نمی‌ارزد که عزیزانمان را به خاطر  یک دید و بازدید به مرگ بکشانیم می‌توانیم اینترنتی و از طریق اپلیکیشن‌ها سال نو را به آنها تبریک بگویم.

این مسوول در خصوص افراد در انتظار جواب آزمایش کرونا گفت: در هر دو روز ۸۰ تا ۱۰۰ نمونه آزمایش ارسال می‌کنیم، ضمن اینکه برای راه‌اندازی آزمایشگاه شهر یاسوج مشکلات وجود دارد.

بانشی افزود: تجهیزات آزمایشگاه خارجی است و چون تحریم هستیم با تاخیر وارد می‌شود اما علی‌رغم این شرایط ریاست دانشگاه و تیم فنی نهایت تلاش خود را انجام می‌دهند برخی اقدامات از حوزه ما خارج است اما اختلالی در کار و ارسال نمونه‌ها به آزمایشگاه‌ها ایجاد نمی‌کند.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد ستاد پیشگیری از ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۵۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار متخصصان درباره همه‌گیری مرموز سرطان

ایتنا - بسیاری از این افراد اندامی متناسب دارند و در ظاهر سالم‌ به نظر می‌رسند؛ آنچه دانشمندان را برای پی بردن به علت زیاد شدن سرطان در جوانان با مشکل روبرو کرده است.
هم‌زمان با اعلام ابتلای کیت میدلتون، شاهدخت ولز، به سرطان، پزشکان هشدار دادند که ابتلا به سرطان در افراد زیر ۴۵ سال در سال‌های اخیر افزایش قابل‌توجهی داشته است، در حالی که قبلا بیشتر در افراد مسن‌تر مشاهده می‌شد.

بسیاری از این افراد اندامی متناسب دارند و در ظاهر سالم‌ به نظر می‌رسند؛ آنچه دانشمندان را برای پی بردن به علت زیاد شدن سرطان در جوانان با مشکل روبرو کرده است.

بر اساس تحقیقی که بر پایه بررسی داده‌های ایرلند شمالی بین سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۱۹ انجام شد، نرخ ابتلا به سرطان‌های زودرس تا ۲۰.۵ درصد افزایش یافته که معادل هفت هزار مورد ابتلای بیشتر در سراسر بریتانیا است. این‌ها سرطان‌هایی‌اند که اغلب به «سرطان‌های شکمی» معروف‌اند.

البته کیت میدلتون فاش نکرد به چه سرطانی مبتلا شده است، اما طبق بیانیه او در روز جمعه‌، ابتلای او به سرطان پس از جراحی در ناحیه شکم در ماه ژانویه مشخص شد.

پروفسور اندرو بگز، متخصص جراحی روده بزرگ، می‌گوید: «وقتی ۲۰ سال پیش کارم را به عنوان جراح سرطان شروع کردم، به‌ندرت بیمار جوان‌ داشتم، اما حالا مرتب این افراد را می‌بینم.»

او می‌گوید: «این افراد هنگامی که مراجعه می‌کنند و از تشخیص مطلع می‌شوند، شوکه می‌شوند، چون اغلب‌ هیچ علامتی ندارند و به دلیل سنشان به سرطان فکر نمی‌کنند. در این سن، این موضوعی سرگردان‌کننده و بسیار سنگین و دشوار است، به‌‌خصوص که بسیاری از آن‌ها کودک خردسال دارند. انگار ناگهان یک اتوبوس به آ‌ن‌ها زده است.»

بسیاری از دانشمندان درباره علت این روند سردرگم‌اند، با این حال اجماع نظر دارند که بعید است به یک عامل محدود شود.

به باور برخی دانشمندان، دلیل آن ممکن است تا حدی ژنتیکی باشد. از هر ۱۰۰ نفر، تقریبا یک نفر حامل ژن بی‌آرسی‌ای (BRCA) است که باعث سرطان پستان و تخمدان می‌شود؛ ژنی که به لطف آنجلینا جولی معروف شد. در همین حال، تقریبا یک نفر از هر ۳۵۰ نفر به سندرم لینچ (Lynch syndrome) مبتلا است که عامل ارثی در ابتلا به سرطان روده، رحم، تخمدان و لوزالمعده محسوب می‌شود.

افزایش نرخ نجات‌یافتگان در میان افراد دارای این ژن‌ها به این معنی است که احتمالا این ژن‌ در تعداد بیشتری از افراد وجود خواهد داشت.

محققان برای توضیح این روند ابتلا، بررسی تغییرات احتمالی در میکروبیوم روده را هم آغاز کرده‌اند. ترکیب باکتری‌های روده که تحت تاثیر رژیم غذایی یا سایر عوامل محیطی است، می‌تواند بر میزان التهاب تاثیر‌گذار باشد که این التهاب به نوبه خود خطر سرطان را افزایش می‌دهد. با این حال، علی‌رغم اشتیاق رو‌به‌رشد دانشمندان، دشواری انجام دادن مطالعات طولانی‌مدت برای کشف رابطه علت و معلولی بین آنچه مردم می‌خورند و خطر ابتلا به این بیماری، از موانع این تحقیقات به شمار می‌رود.

از طرفی، افزایش آگاهی عمومی درباره سرطان و تمایل افراد به بررسی علائم این بیماری نیز احتمالا در افزایش تعداد موارد تشخیص داده‌شده نقش داشته است.

به گفته متخصصان در حال حاضر در میان افراد زیر ۵۰ سال نوعی همه‌گیری سرطان به راه افتاده که علت آن ناشناخته است و افراد بیشتری به سرطان‌های اندام‌های ناحیه شکم مبتلا می‌شوند.

دیگر خبرها

  • تغییر ژن‌های ایمنی در خون بیماران آلزایمر
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • بیان بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره
  • تشریح بیماری‌های روحی و روانی حاصل تجربه ۱۴ هزار ساعت مشاوره 
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • اهمیت مشاوره و آزمایش‌های پیش از ازدواج در پیشگیری از تالاسمی
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیری مرموز سرطان
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • عکس هایی جالب از شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا / تاریخ تکرار شد!
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید