Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@08:54:06 GMT

رئیس لیگ دسته اول فوتبال مکزیک کرونایی شد

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۶۴۸۲

رئیس لیگ دسته اول فوتبال مکزیک کرونایی شد

رئیس بالاترین سطح از فوتبال باشگاهی کشور مکزیک به جمع مبتلایان به ویروس کرونا پیوست. ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲ ورزشی فوتبال جهان نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ESPN، انریکه بونیا، سازمان لیگ فوتبال مکزیک روز گذشته (جمعه) اعلام کرد که تست کرونای رئیس لیگا MX این کشور مثبت اعلام شده و او در قرنطینه به سر می‌برد اما حالش وخیم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه این سازمان آمده است که با وجود تست‌های به عمل آمده از بونیا که ابتلایش را به کرونا ثابت می‌کند، او هنوز هیچ یک علائمی جدی این بیماری ندارد. بونیا هم در پیامی اعلام کرد که به توصیه مقامات بهداشتی و درمانی مکزیک خودش را قرنطینه کرده است.

او گفت: من در قرنطینه خواهم بود اما خبرها را درباره جریان وضعیتی که کشور در آن قرار گرفته است پیگیری خواهم کرد و به دنبال راه‌های حل‌های مناسبی برای برطرف کردن این وضعیت خواهیم بود.

بونیا سال 2015 ریاست لیگ دسته اول فوتبال مکزیک را برعهده گرفت و اکنون علاوه بر آن مدیر مجمع لیگ‌های جهان - سازمان که به عنوان حلقه ارتباطی میان لیگ‌های باشگاهی با فیفا و کنفدراسیون‌های فوتبال سراسر دنیا عمل می‌کند - نیز هست.

کرونا اولین قربانی خود را در مکزیک گرفت

 

مشخص نیست که بونیا چگونه به بیماری کرونا مبتلا شده است اما طبق اظهارات خوسه رامون فرناندس، خبرنگار ESPN در مکزیک، بونیا اخیراً سفری به اسپانیا، دومین کشور دارای بیشترین آمار ابتلا به کرونا در اروپا داشته است. او دومین مقام فوتبالی کشور مکزیک است که به کرونا مبتلا می‌شود. پیش از او رئیس باشگاه اتلتیکو سن‌لوئیس مکزیک به این بیماری مبتلا شده بود.

در مکزیک 203 نفر تا الان به کرونا مبتلا شده‌اند و دو نفر هم جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

R1015163/P/S3,1410/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا فدراسیون فوتبال مکزیک

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا فدراسیون فوتبال مکزیک ویروس کرونا فدراسیون فوتبال مکزیک فوتبال مکزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۶۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • مدیرعامل استقلال ملاثانی:آماده بازی بودیم ولی به ورزشگاه راهمان ندادند،آیا گناه کردیم؟/ بودجه کل تیم ما به اندازه یک بازیکن فولاد است
  • شکست نماینده اردبیل در لیگ دسته ۲ فوتبال
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • به میهمان لرتبار لیگ برتر احترام بگذارید! (یادداشت)
  • هفته بد مشهدی‌ها در لیگ دسته سوم فوتبال
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • تساوی مس کرمان و شهرراز شیرازدر فوتبال دسته یک
  • اعلام آرای انضباطی تیم‌های لیگ دسته یک فوتبال