Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده عراقی خبر داد که فراکسیون‌های سیاسی شیعه همچنان با «عدنان الزرفی» مأمور تشکیل کابینه جدید در این کشور مخالف هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ریاض المسعودی» نماینده ائتلاف «سائرون» از تداوم برگزاری نشست فراکسیون‌های شیعه درباره «عدنان الزرفی» مأمور تشکیل کابینه عراق خبر داد.

المسعودی به پایگاه خبری المعلومه گفت که «اغلب فراکسیونهای سیاسی شیعه، به خاطر عوامل [مبتنی بر] قانون اساسی، همچنان مخالف مأمور به تشکیل کابینه شدن الزرفی هستند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد که این نشستها تا شامگاه گذشته ادامه داشته است و ائتلاف سائرون نیز در این جلسات حضور دارد.

این نماینده عراقی، توضیح داد، جلسات پیرامون سه محور است: نخس؛ انتخاب یک شخصیت غیر جنجالی که مرحله آینده را تا زمان برگزاری انتخابات (یک سال دیگر) رهبری کند.

دو محور بعدی عبارتست از: الزرفی به شرط اجماع فراکسیونهای شیعی پذیرفته شود یا اینکه قانع شود که از تشکیل کابینه انصراف دهد، و این به الزرفی بستگی دارد.

فراکسیون‌های شیعه شامگاه پنجشنبه نیز در منزل «عمار الحکیم» رئیس جریان حکمت ملی نشستی برگزار کردند.

پس از پایان نشست، فراکسیونهای مذکور به عدم پذیرش الزرفی به عنوان مأمور تشکیل کابینه رأی دادند.

فراکسیون های شیعه پس از این نشست، به برهم صالح رئیس جمهور عراق ابلاغ کردند که الزرفی را به عنوان مأمور تشکیل کابینه نمی‌پذیرند.

به گفته این منابع، یک کمیته تشکیل شد و به برهم صالح ابلاغ شد که باید شخص دیگری را به عنوان نخست وزیر معرفی کند.

اعتراض این فراکسیونها به این مسئله است که برهم صالح رئیس جمهور عراق، نامزد نخست وزیر را از بزرگترین فراکسیون پارلمان معرفی نکرده و توجهی به نظرات این فراکسیونها نداشته است.

در همین ارتباط، «عباس العرداوی» تحلیلگر مسائل سیاسی عراق با اشاره به تابعیت آمریکایی الزرفی، ادعا کرد که وی، شخصیتی است که اجرای طرحهای آمریکا را بر عهده دارد(جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/


 
 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: عراق آمریکا عدنان الزرفی مأمور تشکیل کابینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۹۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود

«لطف‌الله فروزنده» فعال سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی جایگاهی ویژه در نظام و قانون اساسی دارد؛ نمایندگان مجلس مسائل کشور را مورد بررسی قرار داده و با قانون‌گذاری و نظارت خود، ریل‌گذاری می‌کنند.

وی ادامه داد: با توجه به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی، باید نمایندگانی وارد مجلس شوند که مردمی و پاک‌دست هستند؛ بنابراین در این راستا مهم‌ترین نقش را مردم بر عهده دارند و این مردم هستند که باید نمایندگانی با این ویژگی‌ها را انتخابات کنند.

فعال سیاسی تصریح کرد: در دور اول انتخابات مجلس شاهد حضور پُر شور مردم بودیم و ان‌شاء الله در دور دوم نیز شاهد حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رأی خواهیم بود.

فروزنده با بیان اینکه حضور در انتخابات حق قانونی مردم و تکلیفی برای آن‌هاست، ادامه داد: حضور پُر شور مردم و انتخاب نمایندگان اصلح باعث می‌شود مجلس کارآمد تشکیل شود.

وی با اشاره به اولویت مجلس دوازدهم تصریح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مساله کشور موضوعات اقتصادی است. همانگونه که رهبر معظم انقلاب شعار سال را به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، مجلس هم باید در این راستا گام بردارد. برخی قوانین برای جهش تولید وجود دارد و در برخی زمینه‌ها هم باید قانونگذاری صورت بگیرد.

فعال سیاسی اظهار کرد: در بُعد سیاسی و بین‌المللی هم پس از انجام عملیات دفاعی ایران علیه رژیم صهیونیستی، فضای ویژه‌ای برای ما ایجاد شده است؛ لذا مجلس شورای اسلامی باید ظرفیت‌ها و سیاست‌های لازم را فراهم کند تا دولت‌مردان بتوانند در صحنه بین‌المللی، دیپلماسی فعال داشته باشند.

فروزنده تصریح کرد: امروز در سایه عملیات «وعده صادق» فضای اقتدار و انسجام و وحدت در کشور ایجاد شده که طبیعتاً مجلس شورای اسلامی باید این مهم را تقویت کند.

وی کمک به دولت را از اولویت‌های دیگر مجلس دانست و افزود: علی‌رغم همه چالش‌هایی که از دوره قبل باقی مانده، دولت سیزدهم در حال تلاش و کوشش جهت رفع مشکلات کشور است؛ لذا مجلس آینده باید با دولت همکاری لازم را داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084223 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • تشکیل اولین فراکسیون مجلس دوازدهم کلید خورد
  • بحران در کابینه تل‌آویو؛ ادامه اختلافات بر سر تبادل اسرا
  • مطالبات علمای شیعه از حکومت سرپرست افغانستان
  • پیشنهاد بزرگان اهل تشیع به آغاز پروژه‌ای عمرانی در غرب کابل
  • پوستر | رابطه با اسرائیل حرام است
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • بادامچیان: در انتخاب رئیس مجلس دوازدهم دخالتی نمی‌کنیم/فراکسیون موتلفه در مجلس تشکیل می‌شود
  • حرب موتلفه همفکر، همکار و پشتیبان نمایندگان است