Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در قسمت قبل، نکاتی را پیرامون ضرورت ورزش در دوران تعطیلات، پرداختیم.

در این قسمت، نکات بیشتری را درباره راهکار‌ها و چگونگی گنجاندن فعالیت‌های فیزیکی در برنامه روزانه تعطیلات، بیان می‌کنیم.  سعی کنید برای خود، برنامه ورزشی متنوع و شادابی را در نظر بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از برنامه‌های یکنواخت و کسل کننده، پرهیز کنید.

در هنگام انجام فعالیت فیزیکی، از موسیقی‌های مناسب و انرژی بخش، استفاده کنید. انجام ورزش‌های جدید و متنوع، انگیزه شما، برای انجام فعالیت‌های فیزیکی را به شدت افزایش می‌دهد.

برای صرفه جویی در وقت و با نشاط شدن، می‌توانید، فعالیت ورزشی و معاشرت خانوادگی خود را با هم ترکیب کنید. مثلا با اعضای خانواده ورزش کنید و یا در حین ورزش از رقابت‌های کوچک خانوادگی غافل نشوید.

برای روز‌های تعطیلات لیستی تهیه کنید، از نقاطی از بدن که نیاز بیشتری به تمرکز و ورزش دارند. به عنوان مثال، عضلات بازوی شما ضعیف است و نیاز به ورزش‌های قدرتی دارد یا کمی افزایش سایز در شکم دارید و باید برای کاهش سایز، برنامه ریزی کنید. این کار به شما کمک می‌کند زمان بندی بهتری داشته و اهدافتان راحت‌تر، تحقق یابند.

برای سالی که پیش رو است، اهداف ورزشی و سلامتی تعیین کنید. با رسیدن به این اهداف، انگیزه و اعتماد به نفس شما افزایش می‌یابد.

سعی کنید از ورزش‌هایی کمک بگیرید که در خانه و بدون نیاز به تجهیزات خاصی، قابل انجام هستند. در قسمت‌های آتی، به این موضوع هم، خواهیم پرداخت؛ شنا یا دراز و نشست از این دسته فعالیت‌ها است.

به یاد داشته باشید، از هر موقعیت و یا مکانی می‌توان برای ورزش، استفاده کرد. خود را به موقعیت یا مکان خاصی، مقید نکنید، این طور برای خودتان محدودیت ایجاد می‌کنید و این شرطی شدن، خیلی از زمان شما که می‌تواند به ورزش اختصاص یابد را هدر می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعطیلات نوروزی نوروز 99 عید نوروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند

به گزارش تابناک - محمود امانی طهرانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده بود که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و در شورا اصلاحاتی روی این طرح به عمل آمد و سپس به مجلس بازگردانده شد.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا معین کرده، ملقی می‌شود و اختیارات بیشتری به سطوح اجرایی با توجه شرایط مختلف در جغرافیا کشور داده می‌شود.

آغاز و پایان سال تحصیلی با شرایط آب و هوایی مناطق

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است اما در بسیاری از مناطق می‌توانند طول سال تحصیلی خود را با مقداری برنامه ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

در تشریح دلایل توجیهی این پیش نویس بیان شده که تقویم آموزشی مدارس دارای مولفه های مختلفی از جمله شروع و پایان فعالیت مدارس در روزهای سال، شروع و پایان فعالیت مدارس، ساعات شبانه روز و تعطیلات پیش بینی نشده است که اتخاذ تصمیمات متمرکز یکسان در مورد آن ها، مشکلات و مسائل متعددی را ایجاد می کند.بر همین اساس مرکز پژوهش های مجلس معتقد است که با توجه به گستردگی شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور، تهیه یک چارچوب کلان ملی برای تدوین تقویم آموزشی ملی و واگذاری بسیاری از اختیارات به شوراهای آموزش و پرورش استان، مناطق و مدارس بسیار ضروری است.

همچنین شفافیت در حدود اختیارات هر یک از مراجع سیاست گذار و تصمیم گیر در مورد تقویم آموزشی مدارس و تعیین حیطه اختیارات حوزه های ستادی آموزش و پرورش، شورای عالی آموزش و پرورش، استان و شورای آموزش و پرورش استان، منطقه و شورای آموزش و پرورش شهرستان و نهایتا مدرسه و شورای مدرسه، یکی دیگر از راهکارهای موثر بر ساماندهی و متناسب سازی زمان آموزش است که در دلایل توجیهی این پیش نویس مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه دلایل توجهی پیش نویس مرکز پژوهش ها، ناهماهنگی تعطیلات مدارس با تعطیلات اولیا شاغل که سبب می شود عملا تعطیلات مدارس چندان مورد استفاده مدارس و اولیا قرار نگیرد هم مورد توجه قرار گرفته است. چرا که تعطیلی مدارس، هم زمان با فعالیت ادارات و مدارس در ایام نوروز تا حد زیادی سبب می شود بخش عمده ای تعطیلات نوروزی مدارس برای استفاده خانواده مفید واقع نشود و دانش آموزان به دلیل اشتغال والدین به خوبی از این تعطیلات استفاده نکنند. تعطیلات مدارس در روز پنجشنبه و فعالیت و سازمان ها در این روز سبب شد عملا هدف اصلی این طرح که ایجاد شرایطی برای حضور فرزندان در کنار خانواده است، محقق نشود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی میزان بازدید گردشگران از آثار تاریخی سلطانیه
  • راهنمای جامع سفر به تورنتو؛ از خرید بلیط تا نکات سفر
  • ارتقای سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور به یک متر مربع تا پایان برنامه هفتم
  • برگزاری نخستین جلسه شورای استعدادیابی کمیته ملی پارالمپیک
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور در برنامه هفتم یک متر مربع تعیین شده است
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • آموزش راهکارهای بیماری پارکینسون در برنامه نفس دوم
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳