Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در عملیات پانجیات 12، پلیس فتا استان با پی جویی بیش از 489 پرونده موفق به شناسایی 8 نفر توزیع کننده اینترنتی دارو‌های غیر مجاز در سطح شدند.

 به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، سردار حسن مفخمی شهرستانی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در یک برنامه‌ریزی جهانی، عملیات پانجیای 12 باهدف اطلاع‌رسانی و هشدار به آحاد جامعه در خصوص مخاطرات خرید اینترنتی اقلام و تجهیزات پزشکی، شناسایی فعالیت‌های سایبری غیرقانونی در حوزه توزیع غیرمجاز دارو و مسدودسازی تراکنش‌ها و دستگاه‌های پرداخت مورداستفاده این دسته از مجرمان در اسفندماه اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این عملیات تخصصی با محوریت پلیس فتا و با همکاری دیگر پلیس‌های تخصصی و هم‌زمان با پلیس‌های سایبری دیگر کشورها و مشارکت پلیس اینترپل اجرا شد که با توجه به رویکرد تخصصی پلیس فتا استان، نتایج مطلوبی در برخورد با فعالان سایبری غیرمجاز دارو در مدت زمانی اجرای این عملیات به دست آمد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در این عملیات پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان موفق به شناسایی و رصد 489 وب‌سایت و لینک مبتنی بر وب‌سایت‌های داخلی شدند که درنتیجه آن 258 نفر از فعالان غیرقانونی تبلیغ و فروش دارو و تجهیزات پزشکی در سطح کشور شناسایی و مراحل قانونی برخورد قضائی با آنان در دستور کار قرار گرفت.

مفخمی شهرستانی خاطرنشان کرد: از این تعداد افراد شناسایی‌شده، تعداد 8 نفر در سطح استان مرکزی فعالیت داشتند که با هماهنگی انجام‌شده با مراجع قضائی، این افراد شناسایی و در عملیات دستگیری این آن‌ها مقدار 100 میلیون ریال انواع داروی غیرمجاز کشف شد.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: طی پایش های تخصصی کارشناسان پلیس فتا، بیشترین بسترهای مورداستفاده مجرمان شناسایی‌شده در عرصه تبلیغ و عرضه غیرمجاز اینترنتی دارو در شبکه‌های اینستاگرام و تلگرام فعالیت داشته‌اند.

وی در ادامه به شهروندان توصیه کرد که  خدمات پزشکی  را تنها از مراکز درمانی، پزشکان و بیمارستان‌های معتبر دریافت کرده و نیاز‌های دارویی و پزشکی خود را از داروخانه‌های رسمی تهیه کنند.

این مقام ارشد انتظامی در استان مرکزی خاطرنشان کرد: چرخه تولید و توزیع و عرضه دارو در تمام دنیا و کشور ما یک چرخه حساس و با نظارت کامل است و به همین دلیل افراد به‌منظور پیشگیری از خسارت‌های مالی و آسیب‌های جدی به‌سلامت خود به تبلیغات فریبنده در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی یا پیامک‌ها توجه نداشته باشند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی با تأکید بر استمرار طرح‌های امنیت بخشی سایبری پلیس استان افزود: لازم است شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در حوزه فضای مجازی، موضوع را برای بررسی تخصصی از طریق لینک تماس‌های مردمی سایت پلیس فتا به کارشناسان این پلیس اعلام کنند.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت پلیس فتا وب سایت دارو فرمانده انتظامی استان مرکزی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۴۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت یک مامور در تهران!

به گزارش خبرآنلاین ،سرهنگ علی قاسم‌پور گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت به شیوه‌ی غصب عنوان پلیس، دستگیری این سارقان در دستور کار تیم عملیاتی کلانتری ۱۲۸ تهران نو قرار گرفت.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ماموران در تحقیقات و پی جویی انتظامی مشخصات ظاهری متهمان و محل عبور و مرور آن‌ها را شناسایی کردند افزود: شیوه‌ی این سارقان به این صورت بود که با معرفی خود به عنوان پلیس از مال باختگان اقدام به اخاذی و سرقت می‌کردند؛ لذا تصویری از متهمان ترسیم و در اختیار تمامی تیم‌های گشت انتظامی کلانتری قرار گفت.

این مقام انتظامی به گشت زنی‌های هدفمند اشاره کرد و گفت: در نهایت با تلاش ماموران کلانتری روز گذشته این ۲ مامور قلابی در زمانی که قصد اخاذی از سه نفر از اتباع کشور همسایه را داشتند، شناسایی که بلافاصله نسبت به دستگیری آن‌ها اقدام شد.

رئیس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: در بررسی اولیه از متهمان یک دستگاه بی سیم و دستبند و حکم ماموریت جعلی و مبلغ ۴۰ میلیون ریال وجه نقد که به تازگی اخاذی کرده بودند کشف و در تحقیقات اولیه به جرم خود و اخاذی از شهروندان با عنوان پلیس اعتراف کردند.

وی گفت: تا کنون ۴ تن از مال باختگان شناسایی و در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و متهمان در اختیار مقام قضایی قرار گرفتند.

سرهنگ قاسم‌پور در پایان به شهروندان توصیه کرد: مراقب افراد سود جو باشند و حتما در موارد مشابه، کارت شناسایی و حکم ماموریت پلیس را مشاهده کنید و در صورت مواجهه با چنین مواردی سریعاً به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895955

دیگر خبرها

  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • مردم برای تجویز دارو به عطاری‌ها اعتماد نکنند
  • شناسایی ۴۰۰ فرآورده غیرمجاز و تقلبی موجود در بازار در سال ۱۴۰۲
  • بازداشت ۲ مامور قلابی در تهران!
  • بازداشت یک مامور در تهران!
  • پلمب کارگاه تولید داروهای غیرمجاز در ساوجبلاغ
  • توزیع داروی "وارفارین" در داروخانه‌های استان مرکزی
  • ارائه داروی "وارفارین" در سراسر استان مرکزی
  • ۱۲ فقره انشعاب غیرمجاز در میرجاوه شناسایی شد
  • دستگیری باند جویندگان گنج در رودبار